Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardimciniz olsun bence bu yuce gonlunuzle o babayi bile adam edebilirsiniz... insafa gelir merhamet duyarv sevgiyi sevkati ogrenir... minicik cocuklara bakmak.. ellerinizden opuyorum kocaman sariliyorum...

Allah yardimciniz olsun bence bu yuce gonlunuzle o babayi bile adam edebilirsiniz... insafa gelir merhamet duyarv sevgiyi sevkati ogrenir... minicik cocuklara bakmak.. ellerinizden opuyorum kocaman sariliyorum...

Tevekkulun karşısında çok ağlamıştım. O zaman bana çok şey ogretmistin.
Şimdide sarılman çok iyi geldi.

Babanın davranışı hakikatten inanılmaz , bir gün değil iki gün değil, bir ay değil, koskoca iki yıl.. bu çocuklar ne yer, nerede barınır, babasızlık üzerine anasızlığın acısına nasıl katlanırlar diye düşünmeden nasıl yaşamış acaba? Bu ne rahatlık..
Cennet anaların ayağı altında diye boşa söylenmemiş demek ki.
Güzel annelerinin mekanı cennet olsun , yavrular için en hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Sizin gibi güzel insanların var olduğunu bilmek ümitvar olmamızı sağladı, insanlıktan Ümidimizi kestiğimiz şu günlerde, insanlık ölmemiş dedirttiniz. Allah sizden razı olsun, daima bir çatı altında olamasanız da; sağlıkla , hiç bir zaman kopmadan, dört kuzunuzla beraber mutluca yaşayın dilerim...

1Sen sana sıkı sıkı sarılmak istedim şu an, gerçekten pamuklara sarılası bir insansın. Hiç tanımıyorum ama çok kötüyüm gel desen cikicam gelicem o derece yakınlık hissettim.

İnşallah çocuklar için en doğru şekilde sonuçlanır bu durum. Yanlarında olmasalar bile onların mutlu ve huzur içinde olması senin için yetecek biliyorum. Allah seni onları koruman için göndermiş sanki o yüzden her şey çok güzel olacakmış gibi geliyor bana.

Tek kafamı kurcalayan adamın güven veren biri olmaması. Yani sizi ikna edip çocukları aldıktan ya sonra apar topar giderse?

Bu bulunan çıkış yolu mu bilmiyorum ama.en azından ileride keşke demek istemiyorum.
Bazen rüyama anneleri gelsin bir şey desin diye çok dua ediyorum
Hiç göremedim.
Anneleri babalarina gitmelerini istemezdi bu kesin sizin gibi bir anneyle kaliyor olmalarindan baska ne ister yavrusunu arkada birakan bir anne.
Allahim insallah cocuklarin iyiligini sizden uzaklasmadan nasip etsin.
Dualarim sizinle.
Acaba cocuklari yurtdisina cikarmamasi icin bir onlem alinabiliyor mu?

Her sabah açıp,gelişmeleri okuyup dua ediyorum,hepiniz için.....
Her şey gönlünce olur İnşallah......
Babanın bir mesleği var mı?maddi durumunun iyi olduğunu biliyoruz ama?

Sen ne güzel bir kalbe sahipmişsin.Allah

Sen ne güzel bir kalbe sahipmişsin. Allah gönlüne göre versin.Uzülme anlıyorum zor bir durum ama sencede her ne kadar kabullenmek zor olsada sözde babalarıyla olmaları onlar için daha iyi olmazmı.Şartlarını bilmediğim için bişey diyemem ama o meleklere bir ömür bakabilirsin

konuyu banli banli takip ettim sonunu çok merak ederek baba için ne desem boş!

konu sahibini çok eskiden tanıyorum daha ben buraya üye olmadan yıllar öncesinden

ben sadece bir oğlu olduğunu onun da özel bir çocuk olduğunu biliyordum ve eşinden de ayrı olduğunu biliyordum

ancak şimdi iki çocuklu ve eşi yanında bir kadın olarak yazıyor ve demek ki yanlış biliyorum diye kendime kızdım hala da acaba diyorum..

tüm bunları başka bir üye yazmış olsa cidden fake derdim ancak yıllardır burada olan ve bu kadar naif bir kadın yalan söylüyor olamaz yüreği güzel bir kadın

sevgili 1sen umarım öncelikle çocuklar sonra da senin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah bir orta yol bulunur

Büyüğüne bakmak daha kolay değilmi.Niye büyüğü sonra alıp küçüğü götürmek istediki.Asıl küçüğe bakmak daha zor olur.
Acaba götürcekte küçük oldugu için dahamı cabuk uyum saglar alışır.unutur ilerde gecmişi de .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…