Hepsi birbirine alıştı şimdi,
2 sene cok az bi zaman degil...
Sizin çocuklar kaç yaşlarında ? Anlayabilcekler yaştalarsa durumu anlatsan.
Keşke yakında olsam kucaklayasım geldi hem sizi hem cocukları..Yaşıt sayılırlar büyükler.
Hep , " bir gün baba gelecek ve sizi yanına alacak " diye diye geçirdik zamanı zaten.
Allah yardimciniz olsun bence bu yuce gonlunuzle o babayi bile adam edebilirsiniz... insafa gelir merhamet duyarv sevgiyi sevkati ogrenir... minicik cocuklara bakmak.. ellerinizden opuyorum kocaman sariliyorum...
Keşke yakında olsam kucaklayasım geldi hem sizi hem cocukları..
Hep aynı şeyi yazıyorum haklarında hayırlısı olsun inşallah
Kiyamam ben o yavrulara ya hem anasiz hem babasiz kac yasindalar
Ayyy gece gce aglattin beni hem sevndim rabbim koruyucu bi melek gibi senj cikarmis karsisina o yavrularin hem uzuldum bu careszligine ne guzel.kalbin var ya senin esin ne dusunuyor bu konuda4 ve 5.5 . Altıya girmeye az kaldı.
Aglama lütfenZaten sarıldın ki .. Yine ağladım ama ya.
Tanımıyorum ama bu iyiliklerinizi hiç unutmayacağım.
Yanan yüreğime ferahlık oldunuz.
Anneleri babalarina gitmelerini istemezdi bu kesinBu bulunan çıkış yolu mu bilmiyorum ama.en azından ileride keşke demek istemiyorum.
Bazen rüyama anneleri gelsin bir şey desin diye çok dua ediyorum
Hiç göremedim.
Iyide olay onun istedigi gibi olmasi degilki cocuklarin iyi bakilmasi ve ne istedigi.. zamaninda birakip gitmis belki pisman ama ya gene sirt cevirirse yavrucaklara?Düzen kurmak istiyorum diyor . Istegim zaman , istediğim saat bu evde görmem mümkün değil diyor.
Sen ne güzel bir kalbe sahipmişsin.Allah2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?