- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Evet buyuguÖzel yavrumuz mu 5 yaşında olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buyuguÖzel yavrumuz mu 5 yaşında olan ?
Çok teşekkür ederim güzel haberlerin için.
Peki bu süreç ne kadar sürer,
Yani onların o yuvada kalma süreci ?
Eğer yanlış anlamadıysam biri yeni doğmakla birlikte konu sahibinin 2 tane evladı var :)Merhaba konu sahibi ,iyiniyetli olup tamamen annelik içgüdüsüyle hareket ettiğiniz belli.inşallah üzülmeyeceğiniz şekilde sonuçlanır bu durum çocuklardan ayrılmazsınız .Asla yargılamıyorum haddim de değil zaten ama konuyu ilk okuduğumda da sizin gerçekte çocuk sahibi olmadığınızı hissettim. Ve bu sitede bu hareketi ne kadar saçma bulsam da eski konulara göz atınca bundan emin oldum .benim de henüz çocuğum yok duygularınızı anlıyorum o yüzden . Ama işin Aslı böyle bence .inşallah babayla bir orta yol bulunur ayrılmazsınız
Bana Yok gibi geldi öyle hissediyorum .bu bebeklerden daha önceki yıllarda kendi çocuğu gibi bahsetmiş konu sahibi.(bence)Eğer yanlış anlamadıysam biri yeni doğmakla birlikte konu sahibinin 2 tane evladı var :)
23 aylık civarı bir bebeği sütten kesme konusu var oradan anladım ben. Ama ne olursa olsun zaten iyiniyetliBana Yok gibi geldi öyle hissediyorum .bu bebeklerden daha önceki yıllarda kendi çocuğu gibi bahsetmiş konu sahibi.(bence)
Nasıl hissettiniz bilmiyorum da 4 çocuğu olduğunu söylüyor, konuya ne gibi bir katkısı olabilir ki olmayana var demenin?Bana Yok gibi geldi öyle hissediyorum .bu bebeklerden daha önceki yıllarda kendi çocuğu gibi bahsetmiş konu sahibi.(bence)
Belki eleştirilmemek için öyle lanse ediyor olabilir ki muhtemelen öyle .Nasıl hissettiniz bilmiyorum da 4 çocuğu olduğunu söylüyor, konuya ne gibi bir katkısı olabilir ki olmayana var demenin?
Merhaba konu sahibi ,iyiniyetli olup tamamen annelik içgüdüsüyle hareket ettiğiniz belli.inşallah üzülmeyeceğiniz şekilde sonuçlanır bu durum çocuklardan ayrılmazsınız .Asla yargılamıyorum haddim de değil zaten ama konuyu ilk okuduğumda da sizin gerçekte çocuk sahibi olmadığınızı hissettim. Ve bu sitede bu hareketi ne kadar saçma bulsam da eski konulara göz atınca bundan emin oldum .benim de henüz çocuğum yok duygularınızı anlıyorum o yüzden . Ama işin Aslı böyle bence .inşallah babayla bir orta yol bulunur ayrılmazsınız
boşver sen onları baba aradımıKendi dogurdugum çocuk mu ?