Çok üzgünüm

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Eşimle tartıştım tamam haksız olabilirim ama söylediklerini hak ettigimi düşünmüyorum tek bildiğim çok üzgün olduğum bana söyledikleri hakarhakaretlr gırla ile ben değeri kaldıramıyormusm önceden gelen bir eziklik varmış önceden sevilmemism bir sürü onur kirici hakaret çok üzüldüm hiçbir şey diyemedim yüz yüzede tartışmadık telefon üzerinden oldu özür bekliyor benden bense kaldıramıyorm bu sözleri

Ne için kavga ettiniz?Haksız da olsan hakaret edilmeyi haketmiyorsun bunu yazayım önce.Konuyu bilirsek ona göre daha detaylı yorum yapabiliriz.

Eziklik varsa, sevilmemissen elinden tutsun, yuzune vurmak yerine eksik yanini tamamlasin. Birde ozur mu bekliyor? Taviz vermeyin ya gercekten. Kac konu okudum, bende cesitli sikintilar yasiyorum hep ayni. O ozur dileyene kadar tavrinizi koruyun. Millet kizini baskasi eziklesin, hor görsün diye büyütmüyor. Hayret!

Sevgiliyken de esinizin kompleksli ve anlasmasi zor biri oldugunu ifade eden konular açıyordunuz. Evlilik sihirli değnek değil ki böyle olacağınız zaten en başından belliydi. Ya duymazdan geleceksiniz ya da insan üstü bir çaba gösterip kavga çıkmaması için uğraşacaksınız

Sevgiliyken de esinizin kompleksli ve anlasmasi zor biri oldugunu ifade eden konular açıyordunuz. Evlilik sihirli değnek değil ki böyle olacağınız zaten en başından belliydi. Ya duymazdan geleceksiniz ya da insan üstü bir çaba gösterip kavga çıkmaması için uğraşacaksınız
Evet haklısınız böyle de olmuyor o zaman da 5 yılın hatrina devam etmiştim

Eziklik varsa, sevilmemissen elinden tutsun, yuzune vurmak yerine eksik yanini tamamlasin. Birde ozur mu bekliyor? Taviz vermeyin ya gercekten. Kac konu okudum, bende cesitli sikintilar yasiyorum hep ayni. O ozur dileyene kadar tavrinizi koruyun. Millet kizini baskasi eziklesin, hor görsün diye büyütmüyor. Hayret!
Zamanında çok verdiğim için kendisi bu halde

Şimdi ki gençlerin sorunu bu.Ağırlığınızı koyamıyor, koruyamıyorsunuz.Onun yapmanızı istemediğiniz

şeyi siz yapmak istiyorsanız öncesinde tavrınızı koyup net olmalısınız ve kabul ettirene kadar tavrınızı

korumalısınız.Herşeyi tavır alır, luzumlu luzumsuz atışırsanız kaçınılmaz sona ulaşırsınız.

Yüzgöz olmak.

Şimdi ki gençlerin sorunu bu.Ağırlığınızı koyamıyor, koruyamıyorsunuz.Onun yapmanızı istemediğiniz

şeyi siz yapmak istiyorsanız öncesinde tavrınızı koyup net olmalısınız ve kabul ettirene kadar tavrınızı

korumalısınız.Herşeyi tavır alır, luzumlu luzumsuz atışırsanız kaçınılmaz sona ulaşırsınız.

Yüzgöz olmak.
Olduk zaten

Eski konularına baktım. Sen o sevgilisi adına zilyon tane konu açan kişisin.
Baştan belliydi sana denk olmadığı.

Back
X