Çok üzgünüm.

Çok pasif görünmüşsünüz o da gaz almış bence o tipler kimin üstüne basacağını iyi bilir. Özür dilerim ama abinizde çok basiretsiz bir tip galiba. Ben olsam hayırdır senin karın ağrın ne yengeciğim hazmedemiyorsan gidip soda alayım derdim böylesi de beni bulmuyorki bir yolayım

Çok geçmiş olsun kuzum.
Sen yaşta kızkardeşim var, yaşadıklarını kim yaşatsa canına okurum.
Yengeye diyecek bir şey kalmamış zaten de abinize emanettiniz. İnsan canından kanından olan emaneti bu duruma düşürür mü hiç?
Ailenize de söyleyin tabiki.
Arası bozulsun istemeyen önce kendine çeki düzen versin
Her türlü çirkefliği yapsın gencecik kıza bir de yanına kalsın. Başka?

O bence mecburiyetten çağırdı gitme zaten bizimkide doğum yapti gittiğimizde surat bir karıştı çocuğa mevlid yaptı arayıp çağırmadi bile hala olduk diye sevinemedik çocuk 5 aylık oldu bir kere kucağıma alamadım ama kardesime de actim telefonu saydirdim bizim size verdigimiz degerin ceyregini gorseydik yeterdi diye simdi yine anne olacagim kismetse kendi cocugumu severim artik tabi konu çocuk sevmek değil insanın can bildiği kişilerin böyle yapması koyuyor insana insanları anlamak zor artık insanları anlamak için uğraşmıyorum
Gerçekten şaka gibiler böyle kadınlar hayatta prk başarı edinememiş buldumcuk tipler tek başarıları çocuk doğurmak Allah evladınıza sağlık sıhhat versin amin

Cok ama cok gecmis olsun. Insallah hemencecik iyilesir toparlarsin. Yazini en basindan beri okudum. Ne kadar ince bir insansin. Keske boyle birsey hic yasanmasaydi insanlar neden bu kadar kotu kalpli oldu hic anlayamiyorum 7 kat el biri gelse misafir olsa tanri misafiri dersin yengen olacak sahsiyetsizin yaptigini yapmazsin yapamazsin. Vicdansiz... baska soylencek soz yok..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi. Ama biliyormusun yengende suc var ama sucun asil buyugu abinde hadi o el kizi.. senin kanin canin abin karisina dur diyemiyorsa, sen o halde yola cikarken kal diyemiyorsa sende onlari dusunme bosver anlat herseyi annene

Boyle yazinca insanin ici parcalaniyor :KK70:
Yalniz pek samimi gelmedi bana niyeyse. Abimin yeri farklidir vs diye dillendirmene gerek yoktu hic. Bende bir gorumceyim mesela ama 19 yasinda boyle seyleri dusunmezdim. Bu olayin gelin tarafini da duymak isterdim acikcasi.
Belki gercekten yazdigin gibidir..olayin oncesi vs yoktur ozaman haklisin.
Ama eger varsa ozaman kendi vicdanina kalmis artik..

Gecmis olsun

Gerçekten şaka gibiler böyle kadınlar hayatta prk başarı edinememiş buldumcuk tipler tek başarıları çocuk doğurmak Allah evladınıza sağlık sıhhat versin amin

Amin Rabbim herkesin evladına sağlık versin inşallah

Ne yengeymiş beee
Bu kız dünya kötüsü olsa bile kocanın hatrına 3 gün dayanamamış

Mecburiyetten insan anlatir mi sunu sunu yapariz mutlaka gel diye insan yarim agizla soylemez mi o zaman zorla olsa. Ben de ona guvendim. Cok haklisiniz Insan yegenini sevmek istemez mi neden boyle oluyo anlamiyorum
Ne olacak sevgiden zarar mi gelecek
Allah cocugunuzu sag salim mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin.

O zaman abinizin size olan yakınlığını kiskanmis olabilir nasıl kiskaniyorsa onu da anlamadım dünyada kıskanacagim son kişi görümcem olur herhalde çünkü ben onu bu olaylardan sonra kendi kardeşimden daha üstün tutuyorum Rabbim kimseyi iki yüzlü insanlarla sinamasin

Boyle yazinca insanin ici parcalaniyor :KK70:
Yalniz pek samimi gelmedi bana niyeyse. Abimin yeri farklidir vs diye dillendirmene gerek yoktu hic. Bende bir gorumceyim mesela ama 19 yasinda boyle seyleri dusunmezdim. Bu olayin gelin tarafini da duymak isterdim acikcasi.
Belki gercekten yazdigin gibidir..olayin oncesi vs yoktur ozaman haklisin.
Ama eger varsa ozaman kendi vicdanina kalmis artik..

Gecmis olsun

19 yaşında küçücük kız sonuçta. Fesat görümcelik yapacak hali yok bence. Çok naif genç bir kıza benziyor konu sahibi. Tabi bu da sizin fikriniz saygı duyuyorum sadece ben de kendi fikrimi söylemek istedim bana gelin hanım çok terbiyesiz geldi. İnsanlıktan çıkmış resmen. Böyle bir muamele yapmaya hakkı yoktu konu sahibine. Yani öncesinde bir olay yaşansa bile insan evindeki misafiri böyle kovmaz ki.

Ben böylelerinin ciğerini biliyorum maalesef
Konu sahibine o kadar üzüldüm ki kıyamam,kocaman sarılmak istedim.
Simdi millet evlenirken herkese kendi tarafi,arkadasi, konu komsusu iste koca ailesinden cekmis biri aman kocanin ailesini cokta evine sokma basina kalir, aman sen cok gitme is icin cagirirlar,aman bekle para vermesin onlara onlar mulk sahibi olurda sen acikta kalirsin aman cok deger verme sole yapma bole yapma cinsinden kendi tecrubesince ,yarasinca akillar veriyor aklibasinda olan neyi ne kadar alacaksa aliyor yarimakillilarda b..u cikariyor kendini ezdirmemekle edepsizligi karistiriyor iste

Annenize anlattıktan sonra annenizin tepkisini de yazar mısınız? Vallahi meraktayim.

Yengen kadar abin de suçlu, abinin gozleri dolsa ne olacak! Seni düşürdükleri durum çok kötü.

Çok üzüldüm, yengeniz tam bir şirretmiş yani. Her şeyi annenize anlatın, tavrınızı da koyun ve görüşmeyin kesinlikle. Ben olsam çatır çatır ağzıma geleni söylerim de sen çok naif bir kıza benziyorsun o yüzden sende sessizliğinle koy tavrını. Eden bulur.

Ozmn biraz bekle belki o yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasını telafi etmek için ugrascak.büyütcek bişey gibi gelmedi bana .bazen insanların sıkıntılı durumları olabilir size denk gelmiştir.annenize de söyleswniz üzülür oda tavır alır belki.onun için hiçbişey olmamış givi yapın baktınız aynı sonra mesafe koyar ona göre davranırsınız.
Pardon yoksa siz konudaki yenge misiniz:KK53:
Yani kız gideyim dediğinde güle güle diyen biri hadi ultra saf düşünüp öyle dediğini düşünelim, o saatte kızı gönderir miydi?
Bugün gitme geç oldu yarın gidersin derdi içinde en ufak iyi niyet kırıntısı olsaydı.
Abisi bile arkasından gidip yetişmiş kıza.
Böyle gelinlere neden çirkef görümce düşmez ki zaten.:KK51:

Benim ablamın kızı diğer ablamın oğlunun evine gelin doğum yapınca yardıma gitmişti. ( Kuzenler ama abi kardeş gibidir ler.)gelinde daha sonra duyduk yenilenin icilenin lafını yapmış. Ongun bu gundur kimse onlara bizim aileden kimse gitmez. Peki ne mi oluyor gelin hanım kendi ailesi ile sık sık bir araya geliyor hayatını yaşıyor. Bizim aldığımız tavır kimse nin umrumda değil. O yüzden bağları koparmamali gitmeye devam etmeli. Diyecek sin abimin huzuru kaçmasın ama erkek olan kendi ailesi ile karisi arasında dengeyi saglayabilmelidir. Tabiki seni istemeyen kişi ilede gorusmeyi istemezsii ama mesafeli bir şekilde görüşme ye devam etmeli bence

Canım benim dün dışarıdan abinlere gittiğinde iyi ki gece konuşmalarınızı duydum diye konuya girmemişsin. Bu sayede yengen sorununun seninle olduğunu kendi belli etmiş zaten. En azından aklında şüphe kalmadı. Yengenin son yaptığı davranışla işin artık sizden çıktığını gösterdi. Kendini toparlar toparlamaz annene anlat olanları. Yengende yaptıklarının sonuçlarına katlansın bi zahmet.

Her görümce icin geçerli değil sözlerim ama bazı görümcelerin tek suçu erkek kardeşi veya abisi olması. Sanki bütün baldızlar çok iyi görümceler çok fena. Bir insan sorunlu olduktan sonra sıfatının ne olduğunun önemi yok.

Pardon yoksa siz konudaki yenge misiniz:KK53:
Yani kız gideyim dediğinde güle güle diyen biri hadi ultra saf düşünüp öyle dediğini düşünelim, o saatte kızı gönderir miydi?
Bugün gitme geç oldu yarın gidersin derdi içinde en ufak iyi niyet kırıntısı olsaydı.
Abisi bile arkasından gidip yetişmiş kıza.
Böyle gelinlere neden çirkef görümce düşmez ki zaten.:KK51:
Değilim.
Bilmiyom da bende aynı şeyleri okuyorum heralde bende var bişey konu bi bana abartılı samimi gelmedi:KK54:

Annene her detayı anlat kuzum.Aranızın bozulmasından korksaydı yengen bu kadarını yapmazdı zaten.

Üzüldüm konu sahibi gerçekten cok ayip etmis yenge, benimde görümcen 22 yaşında biz evlendigimizde 17 yaşındaydı görümce gibi de görmem ona yenge de dedirtmedim,kaynimda küçüktü bizden ikisineee abla deyin dedim. Aramızda her ikisiyle birsey olmaz bizde uzaktayız. Kardeşim gibi kuzenlerim gibi görüyorum. Size yapilan saygisizlik ve inanmayanlar için kendi görümcenden biliyorum fesatca düşünüp boyle konu acamaz. Kiz 21 22 yasinda biz çocuk diyoruz ona annenize anlatin.

Back
X