Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten şaka gibiler böyle kadınlar hayatta prk başarı edinememiş buldumcuk tipler tek başarıları çocuk doğurmak Allah evladınıza sağlık sıhhat versin aminO bence mecburiyetten çağırdı gitme zaten bizimkide doğum yapti gittiğimizde surat bir karıştı çocuğa mevlid yaptı arayıp çağırmadi bile hala olduk diye sevinemedik çocuk 5 aylık oldu bir kere kucağıma alamadım ama kardesime de actim telefonu saydirdim bizim size verdigimiz degerin ceyregini gorseydik yeterdi diye simdi yine anne olacagim kismetse kendi cocugumu severim artik tabi konu çocuk sevmek değil insanın can bildiği kişilerin böyle yapması koyuyor insana insanları anlamak zor artık insanları anlamak için uğraşmıyorum
Ben böylelerinin ciğerini biliyorum maalesef
Gerçekten şaka gibiler böyle kadınlar hayatta prk başarı edinememiş buldumcuk tipler tek başarıları çocuk doğurmak Allah evladınıza sağlık sıhhat versin amin
Mecburiyetten insan anlatir mi sunu sunu yapariz mutlaka gel diye insan yarim agizla soylemez mi o zaman zorla olsa. Ben de ona guvendim. Cok haklisiniz Insan yegenini sevmek istemez mi neden boyle oluyo anlamiyorum
Ne olacak sevgiden zarar mi gelecek
Allah cocugunuzu sag salim mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin.
Boyle yazinca insanin ici parcalaniyor
Yalniz pek samimi gelmedi bana niyeyse. Abimin yeri farklidir vs diye dillendirmene gerek yoktu hic. Bende bir gorumceyim mesela ama 19 yasinda boyle seyleri dusunmezdim. Bu olayin gelin tarafini da duymak isterdim acikcasi.
Belki gercekten yazdigin gibidir..olayin oncesi vs yoktur ozaman haklisin.
Ama eger varsa ozaman kendi vicdanina kalmis artik..
Gecmis olsun
Simdi millet evlenirken herkese kendi tarafi,arkadasi, konu komsusu iste koca ailesinden cekmis biri aman kocanin ailesini cokta evine sokma basina kalir, aman sen cok gitme is icin cagirirlar,aman bekle para vermesin onlara onlar mulk sahibi olurda sen acikta kalirsin aman cok deger verme sole yapma bole yapma cinsinden kendi tecrubesince ,yarasinca akillar veriyor aklibasinda olan neyi ne kadar alacaksa aliyor yarimakillilarda b..u cikariyor kendini ezdirmemekle edepsizligi karistiriyor isteBen böylelerinin ciğerini biliyorum maalesef
Konu sahibine o kadar üzüldüm ki kıyamam,kocaman sarılmak istedim.
Pardon yoksa siz konudaki yenge misinizOzmn biraz bekle belki o yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasını telafi etmek için ugrascak.büyütcek bişey gibi gelmedi bana .bazen insanların sıkıntılı durumları olabilir size denk gelmiştir.annenize de söyleswniz üzülür oda tavır alır belki.onun için hiçbişey olmamış givi yapın baktınız aynı sonra mesafe koyar ona göre davranırsınız.
Değilim.Pardon yoksa siz konudaki yenge misiniz
Yani kız gideyim dediğinde güle güle diyen biri hadi ultra saf düşünüp öyle dediğini düşünelim, o saatte kızı gönderir miydi?
Bugün gitme geç oldu yarın gidersin derdi içinde en ufak iyi niyet kırıntısı olsaydı.
Abisi bile arkasından gidip yetişmiş kıza.
Böyle gelinlere neden çirkef görümce düşmez ki zaten.![]()