Çok üzgünüm.

Patladi bile annem butun sinirini benden cikardi
Yengeniz başına gelecekleri göze almasa buna cesaret edemezdi. Abinizle eninde sonunda arasını düzeltir zaten. Anneniz ve abiniz ona hesap sorsa bile o eve birdaha gitmezsiniz zaten sizde. Bundan sonra sizde mesafe koyun aranıza bence. Ha umurunda olmaz öyle birinin ama siz yinede uzak durun.

Kıyamam ya üzülme,annen de içten içe yenge hanıma kizmistir ama nazi sana geçtigi için sana patlamış,hem annenin bakış açısı çok güzel kendine eziyet edeceğine gerçekten sinemaya gitseymissin.

Yenge denen şahısta saygisizin önde gideniymis,genç bir kizdan ne istiyor hem de eşinin kardeşi,bana defalarca saygısızlık yapıldığı halde evime gelen misafire elimden geleni yapıyorum eşimin hatrina,ayıp, günah ya.

Ya ben anlamadim. Yengem oyle yapti da hadi abime sinirinden. Abime noldu ?
Abime cok kirginim. Neden boyle oldu ya cok uzgunum.
Annem hakli biliyorum ama cok sert. Sanki her seyin sorumlusu benim sadece bana odaklandi. Tesekkur ederim.

Herşeyi olduğu gibi eksiksiz anlatsaydın..
Yaninda neden konusmadi acaba abinle?

Annem bana o kadar kizgin ki yaninda durunca bi ton laf soyluyor o yuzden ben de yaninda durmak istemiyorum. Sakinlesince abimle ne oldugunu sorcam.
Beni akilli zannedermis simdi de bunu diyor. Vallahi cok yoruldum keske gitmeseydim.

Yengeniz başına gelecekleri göze almasa buna cesaret edemezdi. Abinizle eninde sonunda arasını düzeltir zaten. Anneniz ve abiniz ona hesap sorsa bile o eve birdaha gitmezsiniz zaten sizde. Bundan sonra sizde mesafe koyun aranıza bence. Ha umurunda olmaz öyle birinin ama siz yinede uzak durun.
Tesekkur ederim yok bi daha gitmem

Annem bana o kadar kizgin ki yaninda durunca bi ton laf soyluyor o yuzden ben de yaninda durmak istemiyorum. Sakinlesince abimle ne oldugunu sorcam.
Beni akilli zannedermis simdi de bunu diyor. Vallahi cok yoruldum keske gitmeseydim.
Canım sen erteleme anlatmayı kimbilir belki seni haksız çıkarıyorlar o yengeden herşeyi beklerim abinde susan bir tip belli sen annecigine bir güzel anlat olanlari

Canım sen erteleme anlatmayı kimbilir belki seni haksız çıkarıyorlar o yengeden herşeyi beklerim abinde susan bir tip belli sen annecigine bir güzel anlat olanlari

Anlattim anlatmama ragmen bana kiziyr annem. Sen akilli olsaydin kendini niye hasta ettin diyor gunes altinda beklememe cildirdi. Bi suru sey soyledi abim yengeme sira gelmedi benden. Abim cok kirdi beni . gittim nerden gittim

Anlattim anlatmama ragmen bana kiziyr annem. Sen akilli olsaydin kendini niye hasta ettin diyor gunes altinda beklememe cildirdi. Bi suru sey soyledi abim yengeme sira gelmedi benden. Abim cok kirdi beni . gittim nerden gittim
Sana kızma sebebi senin sağlık durumun gereken ne ise yapacaktır annen

Canım kimseyi arama. Annenin sınırı geçince eminim kime kızması gerektiğini anlayacak. O sadece senin gelecekte zarar görmeni istemiyor. İyi niyetin yüzünden zarar görme diye kızıyor.

Yani gidin bir kafede oturun niye güneş altinda beklediniz cidden? Ben güneşle köşe kapmaca oynuyorum resmen su günlerde:)

Yani gidin bir kafede oturun niye güneş altinda beklediniz cidden? Ben güneşle köşe kapmaca oynuyorum resmen su günlerde:)

Ya aslinda gunes altinda oturmadim da cok yurudum gunes de yakti yakti.
O an cok hissettim de golge yoktu resmen.bi de uzulunce ben surekli yururum. Bi yere girmedim de. Yine oturup buraya yazdigimda yine iyiydi biraz hava

Canım kimseyi arama. Annenin sınırı geçince eminim kime kızması gerektiğini anlayacak. O sadece senin gelecekte zarar görmeni istemiyor. İyi niyetin yüzünden zarar görme diye kızıyor.

Yok kimseyi aramam tesekkur ederim.
Annem hakli ama cok sert ne bileyim hic boyle tahmin etmemistim.

Ya aslinda gunes altinda oturmadim da cok yurudum gunes de yakti yakti.
O an cok hissettim de golge yoktu resmen.bi de uzulunce ben surekli yururum. Bi yere girmedim de. Yine oturup buraya yazdigimda yine iyiydi biraz hava
Yaa sana kıyamam yaa,şu iki gündür çektiklerin nedir?keşke reelde tanısaydım seni,sarılsaydım..herşey geçecek deseydim..hakettiğin şekilde gezdirseydim,altı üstü 4 günün keyfini çıkarsaydık.

Aslında kızgınlığı sana değil canim sana tek kızdığı nokta güneşin altinda durup hasta olman.
Nasıl olsa sakinlesecek sor bakalim canim ne diyecek.

Yaa sana kıyamam yaa,şu iki gündür çektiklerin nedir?keşke reelde tanısaydım seni,sarılsaydım..herşey geçecek deseydim..hakettiğin şekilde gezdirseydim,altı üstü 4 günün keyfini çıkarsaydık.

Ya siz ne kadar iyisiniz. :( keske sizin yariniz kadar olsaydi abim :(
Cok tesekkur ederim :(

Aslında kızgınlığı sana değil canim sana tek kızdığı nokta güneşin altinda durup hasta olman.
Nasıl olsa sakinlesecek sor bakalim canim ne diyecek.

Yok keyfini cikarsaydin gezseydin disarda diyo da ben nasil cikarayim diyince sen boyle her seyi takarsan cok cabuk yaslanirsin diyor.
Anneme soracagim biraz durulmasini bekliyorum ne sorsam bana kiziyor simdi. Biraz zaman gecsin sorcam.

Yok keyfini cikarsaydin gezseydin disarda diyo da ben nasil cikarayim diyince sen boyle her seyi takarsan cok cabuk yaslanirsin diyor.
Anneme soracagim biraz durulmasini bekliyorum ne sorsam bana kiziyor simdi. Biraz zaman gecsin sorcam.
Banada oyle derdi annem dusune düşüne boyunda uzamadi derdi:63:
Aslinda biryandan haklı kafana taktiğin icin ve seni düşündüğü icin oyle diyor.
Ama o anki şokla bende senin gibi davranırdım sanirim çünkü yengen denen insancıkta seni çağırmış olaylarin bu boyuta gelecegi aklının ucundan geçmezdi tabi.
Kafana takma kuzum dinlenmene bak iyileş annende durulsun konuşursunuz.

Banada oyle derdi annem dusune düşüne boyunda uzamadi derdi:63:
Aslinda biryandan haklı kafana taktiğin icin ve seni düşündüğü icin oyle diyor.
Ama o anki şokla bende senin gibi davranırdım sanirim çünkü yengen denen insancıkta seni çağırmış olaylarin bu boyuta gelecegi aklının ucundan geçmezdi tabi.
Kafana takma kuzum dinlenmene bak iyileş annende durulsun konuşursunuz.

Cok tesekkur ederim ablacigim. Iyi ki yazdiniz. Insallah biter bu mevzu cok yoruldum. Biktim usandim resmen. Gittigime bin pismanim. Omrum boyunca unutamicam bu olayi.
Siz de yanimda oldunuz cok tesekkur ederim:KK200::KK200:

Benimde başımda var böyle arsız yuzsuz bir yenge..zamaninda sizin ki gibi kibarca da degil acikca evinden kovmustu hem beni hem ablami.Cok titizdir kendisi sorsan evini kirletmisiz hatta oturma odasinin ortasina yapmışız der..
Ve yali kazığı abimde karsinin tarafini tutmustu.
Herneyse yillar gecti affedildi vs..ayni terbiyesligin bir degisik versiyonunu daha sonra anneme yapti.
Simdi tam anlamiyla koptu ipler.onu ölünceye kadar affetmeyecgim.Ayni sekilde abimi de..zorunlu olarak konuşuyorum abimle sirf annem uzulmesin diye.Ama Allah omur versin annem gittiginde benimde abim gitmis olacak benim icin..
Bazi insanlar böyle iste yaptıkları hatayi gormezler.Affedersin seni pisman ederler.En guzeli tekrar sans vermeden en baştan silip atmak..
Mesafeli olun demiyorum bakin..silin atin diyorum.

Back
X