Çok üzgünüm

Pisagorr42

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
45
7
18
35
Merhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi

Eşiniz hangi hakla size karışıyo acaba ne var ki bunda

Hem bilezikleri habersiz satmış hem cemkiriyo mu bide ağzına kürekle vurasim geldi,kaç yaşında insansınız istediğinizi beğenin alin siz haklısınız tabiki

Ay sen şaka mi yapıyorsun ? Kim haklı diye sorman bile yanlış! TABİKİ SEN HAKLISIN. Sana karışamaz,istediğin birşey yapman doğal sen bir bireysin. Namussuzluk değil,hırsızlık değil ne haddine hani bir de hakaret ediyor seviyesiz adam. Karıştırma kendine ya sende. Senin hediyen senin kararın otursun oturduğu yerde her işe salça olmasın

Bunların hepsini söyledim tabiki altta kalmadım ama yok zarar etmişim satarken bla bla.yav dedim sana ne ben beğendim aldım üstelik zamanında qlyansımı bile vermiş insanım hiç olmazsq dedim kolumda altın bişeyim olsun

30 yasiniza kadar hayatinizda ilk defa birseyi begenip kendiniz için almaniz? Sikinti burda bence.
Alyansiniza kadar satip adama verirseniz olacagi bu, ha alyans satilmaz mi satilir ama karsindaki adam olcak o ayri.

Birini 40 gun sirtinda taşirsin ve 1 gun indirirsin en kotu sen olursun. Taşima o kadar...

Esinde mi takacak senin bilekligini? Neden onun begenmesi gerekiyor onu anlamadim. Taki kadinindir. Erkeklik mi yapiyor akli sira. Haddini asmis. Ben olsam sen mi takacaksin derdim. Yemek de yapsin madem oyle. Evin isini de ona birakin.

Neden bu kadar yüz veriyorsun bu adamlara. Onların malı değilsiniz bireysiniz.

neden kızdı?

yani arada fiyat farkı mı var çok mu fark var

benim aklıma gelen tek şey bu

yani 500 liralık eski bilekliği verip 2000 liralık yeni bileklik mi aldın kısaca parasına mı kıyamadı

yoksa senin bilekliğinden ona ne

sana ne demeliydin orası ayrı da bir insan buna neden kızar bunu cidden merak ettim enişteye bir sorsak

Amaan gonlunuze gore almssnz takın ötsün dursun..erkek dirdiri iste..3un 5in hesabini yapa yapa ömür yiyecek..keyfnzi bozmasna izn vermyn..iyi yapmssnz..gule gule kullanin..havadan hediye gelyor onun da parasini dusnuyor..yuh yani

Onu bunu boş ver de benden çaldığın bilezikleri ne zaman ödeyeceksin deseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…