- 15 Kasım 2019
- 45
- 7
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pisagorr42
-
Eşiniz hangi hakla size karışıyo acaba ne var ki bundaMerhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi
Hem bilezikleri habersiz satmış hem cemkiriyo mu bide ağzına kürekle vurasim geldi,kaç yaşında insansınız istediğinizi beğenin alin siz haklısınız tabikiMerhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi
Ay sen şaka mi yapıyorsun ? Kim haklı diye sorman bile yanlış! TABİKİ SEN HAKLISIN. Sana karışamaz,istediğin birşey yapman doğal sen bir bireysin. Namussuzluk değil,hırsızlık değil ne haddine hani bir de hakaret ediyor seviyesiz adam. Karıştırma kendine ya sende. Senin hediyen senin kararın otursun oturduğu yerde her işe salça olmasınMerhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi
Neden bu kadar yüz veriyorsun bu adamlara. Onların malı değilsiniz bireysiniz.Merhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi
Bunların hepsini söyledim tabiki altta kalmadım ama yok zarar etmişim satarken bla bla.yav dedim sana ne ben beğendim aldım üstelik zamanında qlyansımı bile vermiş insanım hiç olmazsq dedim kolumda altın bişeyim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?