Başka bir doktora görünün belki de doktor hatası öyleyse şikayetçi olursunuz .hakkınızı arayınMerhaba dostlar. Ben ameliyatımın 5. ayındayım. Aklıma hiç gelmeyen başıma geldi. Burun çatım bildiğiniz ayrık. Ortada incecik bir direk var. Yanda da boşluklar var. Yani orta kısma dokunduğunda kemikler birleşik değil. Doktorum bazen vücudun bu boşlukları kendinin doldurduğunu söyledi. Ama sanmıyorum gittikçe artıyor.. Bu sebeple de yamuk gözüküyor. Ne yapmalıyım? Çok üzgünüm
Doktorum çok sevdiğimiz birisi..Bana karşı da çok kibar.. Daha önce ameliyat yaptığı kimseden de böyle bir şey duymadım..Başka bir doktora görünün belki de doktor hatası öyleyse şikayetçi olursunuz .hakkınızı arayın
Orasını siz bilirsiniz . Ama aklıma başka fikir gelmiyor . Aynı doktor olabilir deyip sizi gönderebilir ama siz güveniyorsanız sorun yokDoktorum çok sevdiğimiz birisi..Bana karşı da çok kibar.. Daha önce ameliyat yaptığı kimseden de böyle bir şey duymadım..
Fotoğraf atamam şu an ama şöyle anlatayım. Burun çatısının tam ortasına elinizi koyun, kemikler birleşiktir ya. Ben de ayrıkNasıl bir şey anlayamadım
Foto atarsanız daha net anlasılır
Gözümde gerçekten canlandıramadımFotoğraf atamam şu an ama şöyle anlatayım. Burun çatısının tam ortasına elinizi koyun, kemikler birleşiktir ya. Ben de ayrık
Evet sanırım öyleÇok anlayamadım ama ters v deformitesi olabilir mi?
O zaman ciddi bir problem. Revizyon şart gibi duruyor.Evet sanırım öyle
Ordaki boşluk olmasa burnum düzgün duruyor, nefes alışım da çok iyileşti. Dolgu yapılamaz mı acaba..O zaman ciddi bir problem. Revizyon şart gibi duruyor.
Kaç ay oldu? Geçmiş olsunMerhaba bende burun estetiği oldum ve açık çatı deformitesi oluştu...çok sinir bozucu bir durum.dolgu ile düzelir mi diye araştırıyorum
15 ay oldu ..fakat 6 aydan sonra ben farkettim.. inşallah burun dolgusu ile düzelir..bu durumu yaşayıp burun dolgusu ile düzeltilen var mı acabaKaç ay oldu? Geçmiş olsun
Teşekkürler15 ay oldu ..fakat 6 aydan sonra ben farkettim.. inşallah burun dolgusu ile düzelir..bu durumu yaşayıp burun dolgusu ile düzeltilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?