Çok üzgünüm...

Geçmiş olsun ne denirki böyle bi durumda neden yada nasıl oldu diye sormayacağım olan olmuş umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer canım..

bol param olsa tanışıp verirdim sana durumunu görünce
ne yapmak lazım
sana diyeceğim şey dünya malı,eşya bunların pek önemi kalmıyor hayatta
hepsi yerine gelir sen sağlığını bir kaybettin mi psikolojik olarak birdaha onu yerine getirmek o kadar zor ki.
güçlü ol diyeceğim arkadaşım.
Allah yardımcın olsun.

çok kötü bi durum küçükken yaşamıştım acısı vardır ama güçlü olmak ve sağlıklı olmak sakın koyvermeyin hayatı üstesinden gelirsiniz inş..

Keşke elimizden bir şey gelebilse de yapsak

Üzüntünüzü paylaşmaktan, dua etmekten başka ne yapabiriz ki

Allah yardımcınız olsun...
:Saruboceq:

bankadan kredi falan çekip kapatamaz mısınız borçları
ya da bir yakınınızdan br miktar borç alsanız?

geçmiş olsun dün ya malı diyecem ama... birazda ayağınızı yorganınıza göre uzatın derim. ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmeyin. kredi kartları öyle bir meletki insan alışverişe doymuyor ama sonunu düşünmek gerek. allah yardımcınız olsun...

madem olan olmuşüzülmeyi bırakın ve bu olaydan sonra ne yapılabilir de bundan sonra bu durumlara düşülmez diye düşünün,bir işe girin eğer imkan var ise..hayatta en öemli şey sağlık..çok şükür ki hala sağlıklısınız.üzülmeyin..aç kalmazsınız..susuzda..en önemliside bu zaten..geriside gelir allahın izni le.hayatta herkes düşüyor kalkıyor.sanmayınki herkes yükselip gidiyor..

geçmiş olsun..

Geçmiş olsun... hayat bu olabilir... detay yazmamışsınız... miktarı ne kadar... çok değilse kendiniz birşeyler satıp ödeyebilirsiniz... ihtiyacınız olmayacak yada az kullandığınız birşeyi verirsenizdaha az zararlı çıkarsınız.. icrada ellerine ne gelirse onu alırlar hemde yok parasına ... çok zarar edersiniz... fazla paylaşmadığınız için başka bir çözüm bulamıyorum...

Arkadaslar haciz herzaman kendı yaptıgımız borclardan gelmeyebılır.Malesef cok ıyı nıyetlı olanlar var aramızda,kefıl olanlar var,başkası ıcın kredı cekenler var...

Belkı o sebeğle gelmıştır hacız,bılemıyorum tabı.

allah yarıdmcınız olsun,sağlıgınızı koruyun derım,en onemlısı bu,ben sıkıntı stresten cok hastalık cektım,ama hepsı gelıp gecıcı..Kendınıze ıyı bakın

ayrıca sende işe gırebılırsın,cocugun fılan varmı bılmıyorum ama elınden ne iş gelıyorsa maaşı az yada cok deme,esıne destek ol elınden gelıyorsa,hayat müşterek,seneler sonra calışmak zorunda kalan bı komşumuzu tanıyorum,pastanede garsonlukta yaptı,okul servısınde hosteslıkte.. Allah yardımcıınız olsun

canım bak borç miktarı ne kadar bilmiyorum ama eğer avukattaysa avukatı arayıp ya da alacaklını arayıp taksitlendirme isteyebilirsin bankalar bile yapar taksit ben banka vekillliği yaparken yapıyorduk düzenli ödeyen kişiye iki yüz liralık taksitle bir yıl vade yaptığımızı bile bilirim elinde az bi para varsa onu teklif edip kalanı ötelemeye çalış
yok eğer alacaklın yapmıyorsa borç diyelim 10 bin lira 2.500 ünü haciz mahallinde peşin vermek kaydıyla borcu haciz memurları geldiğinde 4 takside böldürmeyi deneyebilirsin
allah yardımcın olsun ne olduğunu yazsan belki daha fazla yardımcı olurduk

Haciz kötü bişi ya. insanın agrına gidiyor özenle alınan eşyaların gidebileceği.
ben cooook küçükken gelmişti evimize haciz. cok aglamıstım tv mizi götürüyolar die.
bide bikaç yıl önce mal beyanında bulunmam gerekti. kendi borcum yüzünden annemin esyaları gidecek diye cok bunalmıstım. annem alırız yenisi bişi olmaz demişti ama. insanın hakikaten agrına giden bi durum.Avukatla vs uzun görüşmelerim ve hızır gibi yetişen bi para sayesinde kurtuldum gerçi ama cok yıpranmıstım
ama yapacak bişi yok. umudunu kesme.esyaların gitsede canına bişi olmadı ya şükret.

canım inşallah sıkıntından kurtulursun.ben de bir arkadaşıma haciz gelecek diye sırf o kurtulsun diye 5 yıl önce kredi çektim ben ödedim sonra verir diye.5 milyar paramı kaptırdım üstüne yattı böleleri de var.ben de zıttı bir durum maduruyum.yapacak bişey yok.Allah'a havale ettim.yaramaz.şimdi 50 milyarlık bir borça bulaştı kıvranıyor.ama ilendim dedim ki Allah misliyle çıkarsın öle oldu.

büyük geçmiş olsun hepimiz insanız herşey insanlar için haciz için gelen avukata eşyalarını evde haciz yeri olarak bırakmasını ve taksitlendirmesini rica et inan kabul ederler sende çalış PARA ıLE GELEN DERT GEÇER sen sağlığına dikkat et........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…