Kim ne yazdı, sen insanlara ne yazdın bilmiyorum arkadaşım.
İlk sayfaya göz gezdirdikten sonra yazıyorum bu mesajı.
Bahsettiğin ilişki ciddi bir ilişki.
Günü geçirmek için kurulmuş, tbiri caizse "sadece takıldığınız" bir ilişki değil.
Bu nedenle mutlaka ama mutlaka mantığınla düşünmelisin.
Evlilik gibi tüm hayatını ve hatta aileni etikleyecek kararlar sadece duygularla verilmez canım.
Ben uzun süreli bir ilişkiden sonra şimdi nişanlıyım, 3 ay sonra düğünüm var.
Yani bu tavsiyeleri sana havadan değil bizzat yaşadığım şeylerden yola çıkarak veriyorum.
Eğer bir kişi ile bir ömürü beraber geçirmeyi planlıyorsan hayata bakış açılarınız mutlaka ama mutlaka aynı olmalı.
Sen zannediyor musun ki şimdi cicim aylarındaki bu mutluluk ilerde de devam edebilecek?
Ailen tepki verdiğinde, onun ailesi tepki verdiğinde yaşayacağınız sorunlar sizi yıpratmayacak?
İnan bana sadece sen değil o da zamanla senin tutumlarından rahatsızlık duyacak.
İçkili bir ortama gittiğinizde ailesi ve çevresi tarafından yargılanacaksın.
Dile getirmeseler de bunu hissedeceksin.
Ve inan bana sıkıntınız sadece alkol olmayacak.
Alkol çok temel bir konu.
Bu konu da fikir ayrılığınız varsa inan daha bir sürü konuda daha büyük sorunlar yaşayacaksınız.
Sonuçta geriye mutsuz bir ilişki ve yıpranmış iki insan kalacak.
Çok çok çok üzülerek söylüyorum ki ben bu ilişkinin devamında sizin için mutluluk göremedim.
Haddimi aştıysam affola
İlk sayfaya göz gezdirdikten sonra yazıyorum bu mesajı.
Bahsettiğin ilişki ciddi bir ilişki.
Günü geçirmek için kurulmuş, tbiri caizse "sadece takıldığınız" bir ilişki değil.
Bu nedenle mutlaka ama mutlaka mantığınla düşünmelisin.
Evlilik gibi tüm hayatını ve hatta aileni etikleyecek kararlar sadece duygularla verilmez canım.
Ben uzun süreli bir ilişkiden sonra şimdi nişanlıyım, 3 ay sonra düğünüm var.
Yani bu tavsiyeleri sana havadan değil bizzat yaşadığım şeylerden yola çıkarak veriyorum.
Eğer bir kişi ile bir ömürü beraber geçirmeyi planlıyorsan hayata bakış açılarınız mutlaka ama mutlaka aynı olmalı.
Sen zannediyor musun ki şimdi cicim aylarındaki bu mutluluk ilerde de devam edebilecek?
Ailen tepki verdiğinde, onun ailesi tepki verdiğinde yaşayacağınız sorunlar sizi yıpratmayacak?
İnan bana sadece sen değil o da zamanla senin tutumlarından rahatsızlık duyacak.
İçkili bir ortama gittiğinizde ailesi ve çevresi tarafından yargılanacaksın.
Dile getirmeseler de bunu hissedeceksin.
Ve inan bana sıkıntınız sadece alkol olmayacak.
Alkol çok temel bir konu.
Bu konu da fikir ayrılığınız varsa inan daha bir sürü konuda daha büyük sorunlar yaşayacaksınız.
Sonuçta geriye mutsuz bir ilişki ve yıpranmış iki insan kalacak.
Çok çok çok üzülerek söylüyorum ki ben bu ilişkinin devamında sizin için mutluluk göremedim.
Haddimi aştıysam affola