• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Uzgunum..

canım sen onların çok beğendiği ve onayladıgı mükemmel biriyle de evlensen onlar yine köşelerine çekilecekler ki olması gereken de budur..bak ne güzel soruyorlarmış ''mutlu olabilecekmisin?'' sen de kendine şu an bu soruyu soruyorsun ve bir cevap bulamıyorsun seni anlıyorum.. o zaman şöyle söylüyim sana onca zamandan sonra yüreğine böyle işleyen bir insanı tam anlamadan tanımadan tabiri caizse denemeden yolları ayırıp ondan sonra kiminle evlenirsen evlen hep aklında o kişi kalacak hep acaba mı? diye düşünürsün böyle bir ömür yaşamak istermisin??

Icimi daha beter yaktin... Sabahtan beri konustuklarimizi dusunuyorum ne yapabilirim ne edebilirim..
Bir yol bulucam evet onunla konuusup en azindan kafamdakileri bilmesini saglicam..
Nasil becericem fikrim yok ama ugrasmazsam da kaybedicem karsimdakini..
Topu ona attiktan sonra bakalim neler olucak..

Pardon özel olmazsa nerelisiniz?

Bunun konuyla alakasi ne... :(

ailesi öyle değilse işin daha kolay bence.ben aile yapısı da öyleyse tamamen yaşam tarzı değişmez diye düşünmüştüm.bence kesinlikle konuş.insanın kendi aile yapısına uymayan yani alışmadığı bir şekilde olması çok zordur.ama bu onun yabancı olduğu birşey değil.belki ailesi bile uyarıyordur onu bu konuda.inanki seni gerçekten seviyorsa yapabilir.

iste bazen bu kisminda ben de umutlaniyorum ama sonra yasamak istedigi hayat ailesininki gibi degil de bu ise yapabilecegim hicbirsey kalmaz geriye..

Özellikle buraya katılıyorum. Tamam, alkolü öcü gibi görebilir isteyen, ama "arada içiyorum" diyen insan başkadır, alkolik insan başkadır, bu ayrımın yapılması gerekiyor. "Her kötülüğün anası" olan alkolizmdir, kimse böyle biriyle hayatını paylaşmak istemez, ama her içen de her akşam yemeğinde bir küçük rakı açar, sarhoş olur, eşine çocuğuna eziyet eder diye bir şey yok. Ben altı yıldır hayatında olduğum insanı bir kez olsun sarhoş bile görmedim, olmadık çünkü. Veya içen herkesin gece hayatı olacak diye bir şey de söz konusu değil. En "içmeyi severim" diyen insanın içtiği özel anlamı olan yemeklerde, veya arkadaşlar arası bir şeylerin kutlanması sırasında içilen iki kadeh bir şeyden ibâret olabilir.

Ha, bu bile ters gelir, bunu anlarım, saygı da duyarım, ama adam akşam yemeğinin yanında bir kadeh şarap içti diye felaket senaryoları yazılması, adam alkol ve kötülük batağına saplanmış da konu sahibini de yanında sürükleyecekmiş gibi hor görülmesi doğru değil. Sadece bu ayrımı yapmak istedim.

Canim tabiki alkolik degil adam dedim ya bi kere bile abuk birseyini gormedim..
Cakirkeyif bile olmadi yani.. Herzaman akli basinda durdu.. Ama iste bu her zaman oyle duracagi manasina gelmiyor.. ve o sinirin asildigini gormek beni ciddi anlamda uzecek...

eviliği içki yüzünden bitmiş biri olarak ayrıl derim....

Uzuldum sizin adiniza da... Aklimda tutucam bu yorumunuzu...

çok yakın bir arkadaşımın evliliği alkol yüzünden bitti hemde iki kızı varken yolun başındayken iyi düşün oruç tutmuyor olması onu ilgilendirir benim eşimde tutmuyor işi ağır beden gücü ile çalıştığı için kefaretini öder kalbinin sesini dinle ama mantığınıda kullan

Canim tabiki alkolik degil adam dedim ya bi kere bile abuk birseyini gormedim..
Cakirkeyif bile olmadi yani.. Herzaman akli basinda durdu.. Ama iste bu her zaman oyle duracagi manasina gelmiyor.. ve o sinirin asildigini gormek beni ciddi anlamda uzecek...

Yok, ben onu size yönelik yazmadım, siz onda ne gördüğünüzü de, hassasiyetinizi de gayet güzel ifade ettiniz, ancak yer yer "aman alkol mü alıyor, kaç kurtar kendini" gibi bir durum oluştu, o yüzden arada alkol alan insanla alkolik insan ayrımı yapma gereği hissettim. Ha, siz lafı geçiyor diye yine döner arkanızı gidersiniz, ama sebebi farklıdır..

Ama tabi beşer şaşar demişler, yarın ne olacağının garantisini kimse veremez. Ama bu hayatımızdaki her insan için, bizim için, herkes için geçerli. O sınırı aşmayı bırak, o sınıra yaklaştılar diye hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım da oldu, her şey tadında güzel, kimsenin sarhoş muhabbetini çekmem.

bence al karsina konus cekindigin davranislarini söylersin seni seviyorsa senin istediklerini de görmezden gelcek hali yok

Kendimi bildim bileli, annem 30 gün oruç tutar, babamın bir gün tuttuğunu görmedim, annem hayatında ağzına alkollü kokteyl bile sürmemiştir ama babam özel günlerde iki kadeh rakısını yuvarlar, 35 yıllık evliler ve hayatımda gördüğüm en mutlu çiftler, hala birbirletine aşkla bakarlar :nazar:
Çünkü, ikisi de birbirine hiç bir zaman karışmadı, hatta babam oruç tutmadığı halde annemle sahura kalkar, annem oruçluyken babama öğle yemeği hazırlar, iftarda oruçlu-oruçsuz tüm aile sofraya oturur...
Yılbaşı gibi özel günlerde de annem babama rakı sofrasını hazırlar, meyve suyunu alıp karşısına oturur ve kadeh tokuştururlar...
Eminim ki ikisinden biri diğerinin yaşam tarzını eleştirse, değiştirmeye çalışsa bu evlilik bunca yıl bu sevgi ve saygıyla sürmezdi. Ailemden bu örneği verdim çünkü bu tarz fikir ayrılıklarına rağmen yıllar süren mutlu evlilikler olabiliyor, yeter ki karşılıklı saygı ve anlayış olsun.
Kısacası, diyeceğim şu ki, ya onu böyle kabullenmeli ya da tamamen vazgeçmelisiniz, sizin için alkol almayı bırakabilir, oruca namaza başlayabilir ama bunları sizin için değil içinden gelerek yapması lazım, aksi halde isteğiniz ters teper, yasaklandığı için daha tatlı gelir eski hayatı, ve ilk fırsatta eski alışkanlıklarına eskisinden çok daha aşırı bir dönüş yapabilir.

İcki iciyor diye her gün icecegi anlamına gelmez ki?
Benim babam' da icer arada sırada kendini kaybettigini görmedim hic nerde duracagını cok iyi bilir.
Aynı zaman da icki icmeyen ama oruc tutmayan da cok insan tanıyorum.

Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli, annem 30 gün oruç tutar, babamın bir gün tuttuğunu görmedim, annem hayatında ağzına alkollü kokteyl bile sürmemiştir ama babam özel günlerde iki kadeh rakısını yuvarlar, 35 yıllık evliler ve hayatımda gördüğüm en mutlu çiftler, hala birbirletine aşkla bakarlar :nazar:
Çünkü, ikisi de birbirine hiç bir zaman karışmadı, hatta babam oruç tutmadığı halde annemle sahura kalkar, annem oruçluyken babama öğle yemeği hazırlar, iftarda oruçlu-oruçsuz tüm aile sofraya oturur...
Yılbaşı gibi özel günlerde de annem babama rakı sofrasını hazırlar, meyve suyunu alıp karşısına oturur ve kadeh tokuştururlar...
Eminim ki ikisinden biri diğerinin yaşam tarzını eleştirse, değiştirmeye çalışsa bu evlilik bunca yıl bu sevgi ve saygıyla sürmezdi. Ailemden bu örneği verdim çünkü bu tarz fikir ayrılıklarına rağmen yıllar süren mutlu evlilikler olabiliyor, yeter ki karşılıklı saygı ve anlayış olsun.
Kısacası, diyeceğim şu ki, ya onu böyle kabullenmeli ya da tamamen vazgeçmelisiniz, sizin için alkol almayı bırakabilir, oruca namaza başlayabilir ama bunları sizin için değil içinden gelerek yapması lazım, aksi halde isteğiniz ters teper, yasaklandığı için daha tatlı gelir eski hayatı, ve ilk fırsatta eski alışkanlıklarına eskisinden çok daha aşırı bir dönüş yapabilir.

Katılıyorum..
Bayanlar genel de erkeklerin kısıtlamalarından , onları degistirmeye calıstıklarından yakınmıyorlar mı? Bize de cok anormal gelmiyor mu bu durum? Demiyormuyuz icimden gelmesi lazım yapmam icin! Bunda da biraz aynı durum var. İcinden gelerek yasam tarzından , alıskanlıklarından vazgecmeli..

bence açıkça onunla bu konuyu konuşun. en azından ilerde: acaba konuşsa mıydım,belki daha güzel olurdu herşey diye içinizde ukde kalmaz.

öte yandan az içmek çok içmek ayrımı yapmak bana yanlış geliyor. İçki bu zaten şişe durduğu gibi durmaz, bugün az içer yarın çok. Hem çoğukez içki içenin kendine ait farklı ortamı - farklı arkadaş çevresi vardır. Herşey zincirleme birbirine bağlıdır.

Sanirim boyle bir ornegi gormeye okyumaya ihtiyacim vardi...
Zaten benim icin degis gibi birsey asla agzimdan cikmaz... Hos benim icin degisse bile bu benim icime sinmez inandirici gelmez..
Durumu ozetlerim kendi hesabimda ve o da kendi fikrini soyler..
Ortak bir yolumuz cikacak mi bakarim neticesine...
Baska da bir cozumu yok bu isin zaten...

Bu olay daha aileme yansimadan annem ruyasinda gormus benim bu cocukla evlendigimi ve kendisi hic razi degilmis ruyasinda..
Bazen ruyalar gercege ne kadar uyuyor..

bence açıkça onunla bu konuyu konuşun. en azından ilerde: acaba konuşsa mıydım,belki daha güzel olurdu herşey diye içinizde ukde kalmaz.

öte yandan az içmek çok içmek ayrımı yapmak bana yanlış geliyor. İçki bu zaten şişe durduğu gibi durmaz, bugün az içer yarın çok. Hem çoğukez içki içenin kendine ait farklı ortamı - farklı arkadaş çevresi vardır. Herşey zincirleme birbirine bağlıdır.

Evet konusucam.. Zaten cocugun yengesi abisi en yakin arkadasim, hepsine de durumu anlatip bir cozum yolu bulabilir miyiz konusabiliriz..
Of bilmiyorum.. Babam bu konularda cok acik fikirlidir aslinda, direk tanistirayim olcsun bicsin mi acaba diye dusunmeden edemiyorum..
O zaman da aileler tamamen isin icinde olmus oluyor..
En mantiklisi once benim onunla konusmam..

Kendi ic sesim bile darmadaginik...

Hayranlıkla okudum gerçekten, çok zor bir şeyi, çok güzel başarmışlar. Mutluluğunuz dâim olsun...

Yanlış anlamazsanız, sormak istediğim bir şey var, acaba size yaklaşımları nasıldı? Yani neyin doğru, neyin yanlış olduğu hakkında kendi bilinciniz oluşmadan önce size ne söylediler, sorularınıza nasıl cevap verdiler? Gerçi anladığım kadarıyla anne-babanız iki durumu da uçlarda yaşamayan, mâkûl insanlar, ama bu konuyu görüp geçmiş ilişkisini anımsamış bir insan olarak, özellikle çocuk yetiştirmek mevzusuna takmış durumdayım, bütün samimiyetimle merak ediyorum...

sen böyle bir durumda bir evlilik nasıl olur diye düşünüyorsun bir de sanırım.sana öneriler falan yazdım ama bir de kendi durumumdan bahsedeyim.ben asla içki içmem ve orucumu tutarım.eşimse arada içki içiyor ve oruç tutma konusunda da hiç hassas değil.bazen tutar bazen tutmaz.buna canım sıkılıyor ama ne yapayım.bu konuda bir sorun yaşamıyoruz.ben içmiyceksin oruç tutcaksın demedim hiç.tabi oruç tutsan keşke diyorum ama şart koşmuyorum.böyle gidiyor evliliğimiz.tabi sorun çıktığı oluyor ama başka konularda.yani evlilik yürür.sorun olmaz ama ben ailen istemiyorsa o konuda sıkıntı çekeceğini düşündüm.o yüzden özellikle çözüm ürettim.

Aslinda hic boyle konu acmazdim ama bugun cok doluyum, ve kimle paylasicagimi bilmiyorum..
Herkes gbi ufak tefek dertler belki ya ben cok biriktim belki de su an kendimi cok caresiz hissediyorum ondan..
Gelelim meseleye,
Biri var bir suredir ilgi alanimda olan.. Ocak ayinda tanistik bir kac kere disari ciktik cok cok ozel ve guzel vakit gecirdik, cocuga resmen bayildim ve bana bakmaz ki yeaa derken ondan bir adim geldi beni aradi sordu sonra da isyerime cicek feln yolladi.. Cocugun yengesi abisi en yakin arkadasim ailesi kuzenleri herseyini biliyorum.. Benim hakkimda ciddi dusundugunu herseyi zamanla oturtmak istedgini.. Su an hersey istedigim gibi gidiyor yani.. Istesem bu kadar net ogrenemem herseyini o derece biliyorum..
Simdi diyeceksinz ki o ne guzel.. Ayaklarim yerden kesilirken beni denizin dibine dogru surukleyen bir derdim var..
Yasantilarimiz.. Mesela o icki icen oruc tutmayan biri.. Bense boyle seylere cok onem veririm hatta icki icen birisi ile evlenmem diye de sozum vardir kendime.. Belki bu konuda bir orta yol buluruz derken oruc tutmadigini da ogrendim..
az evvel geldim eve, ailem daha yeni ogrendi onun varligini, geldim ne yapcam derken annem icki iciyo mu dedi once cevp vermedim sonra kafa salladim.. hemen vazgeciyorsun dedi..
Ailem bu iste benim bu yapida insanlar.. ben onlara baska turlu birisini kabullendiremem.. kaldi ki ben oyle biri ile mutlu olabilirmiyim onu bilmiyorum..
Ama onceki iliskimin bitmesi uzerine ilk kez yuregime birisi dokundu.. Bundan nasil vazgecicem bilmiyorum..
Benim bir cikis yolum var mi goremiyorum ben artik..
Ask mi mantik mi neyi secmem gerektini bulamiyorum..

eğer o'na inanıyorsanız ve sizinle geleceği kafaya koyduysa orta yolu bulmak kolay olacaktır.içinizi karartmayın onun yerine oturun konuşun.dökün içinizi belki ılımlı yaklaşacaktır ve her şey güzel olacaktır.

sen böyle bir durumda bir evlilik nasıl olur diye düşünüyorsun bir de sanırım.sana öneriler falan yazdım ama bir de kendi durumumdan bahsedeyim.ben asla içki içmem ve orucumu tutarım.eşimse arada içki içiyor ve oruç tutma konusunda da hiç hassas değil.bazen tutar bazen tutmaz.buna canım sıkılıyor ama ne yapayım.bu konuda bir sorun yaşamıyoruz.ben içmiyceksin oruç tutcaksın demedim hiç.tabi oruç tutsan keşke diyorum ama şart koşmuyorum.böyle gidiyor evliliğimiz.tabi sorun çıktığı oluyor ama başka konularda.yani evlilik yürür.sorun olmaz ama ben ailen istemiyorsa o konuda sıkıntı çekeceğini düşündüm.o yüzden özellikle çözüm ürettim.

evet arkadasim benim hesabim zaten bu cocukla evlenirsem uzerine..
hic lafi uzatmiyorum o yuzden, eger bir iliski yasamak isteseydim sadece, bu kadar hassas dusunmezdim, ama simdi her acidan dusunmem gerekiyor.
Cok mu kaptirdim kendimi bilmiyorum boyle kendi basima kara kara dusunmek de cok sacma farkindayim, ama ondan bir adim gelmeli ki ben de kaldirip bak benim bu konuda soyle soru isaretletim var diyebilmeliyim.
Ona gore herseyin yolunda olmasi da oyle canimi acitiyor ki su anda..

eğer o'na inanıyorsanız ve sizinle geleceği kafaya koyduysa orta yolu bulmak kolay olacaktır.içinizi karartmayın onun yerine oturun konuşun.dökün içinizi belki ılımlı yaklaşacaktır ve her şey güzel olacaktır.

hayalperest yaklasip da sonradan daha fazla uzulmek istemiyorum ama bu da bir ihtimal tabiki..

Hayranlıkla okudum gerçekten, çok zor bir şeyi, çok güzel başarmışlar. Mutluluğunuz dâim olsun...

Yanlış anlamazsanız, sormak istediğim bir şey var, acaba size yaklaşımları nasıldı? Yani neyin doğru, neyin yanlış olduğu hakkında kendi bilinciniz oluşmadan önce size ne söylediler, sorularınıza nasıl cevap verdiler? Gerçi anladığım kadarıyla anne-babanız iki durumu da uçlarda yaşamayan, mâkûl insanlar, ama bu konuyu görüp geçmiş ilişkisini anımsamış bir insan olarak, özellikle çocuk yetiştirmek mevzusuna takmış durumdayım, bütün samimiyetimle merak ediyorum...

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :71:
Babamın dini konularla pek alakası olmadığı için annem bize kendi dini bilgilerini aktarmaya çalıştı, babam da mümkün olduğunca tarafsız kaldı, sonuçta dinin gerekliliklerini öğrenmiş, günahı sevabı bilen ama hiç bir şeye mecbur bırakılmamış çocuklar olarak büyüdük ve kendi manevi seçimlerimizi yaptık, sonuç: küçük kız kardeşim şimdi üniversitede okuyor, annem gibi ibadetini yapar, orucunu tutar, duasını eksik etmez, ama kimseyi yargılamaz çok ılımlıdır, abim doktor, hayatımda tanıdığım en iyi ahlaklı insandır (unıcef gönüllüsü, tam bir iyilik meleği) inançlıdır ama ibadet etmiyor, hafta sonları midye-bira en büyük zevki ve yaramazlığı :9: beni sormayın ben babamın kızıyım...

Asmin Merhaba..
Sadece ilk mesajını okudum ve ona göre yorum yapıyorum öncelikle bunu belirteyim.
Ben evlilikte en azından %50 bir benzerlikler bütünü olmasından yanayım.Bu doğru demiyorum benim kanaatim bu.
Bir arkadaş babası ile annesinin uyumundan bahsetmiş ki harika! Allah mutlulularını bozmasın.Ama bu tip örnekler oldukça az..Evlilikler artık sanki bir an önce tüketilmek üzerine kuruluyor ve her olumsuzluk bahane oluyor.
Alkol konusu derin ve hassas.Ne sıklıkla alıyor,nerede alıyor,hayatındaki önemi ne? Bunlar çok önemli.
Alkol yüzünden karşı karşıya gelebileceğiniz kadar hayatınızı kaplar mı? Yoksa 3 ayda bir arkadaşlarıyla toplandığında alkolu alır ve biter mi? Ne bileyim akşamları içtiğimiz çay gibi midir alkol onun için? Evinde masasını kurdurur içer mi yoksa? Sizin ortak bir noktada buluşabilmeniz için o noktaya çok uzak olmamanız gerekiyor.

Evlilikten benim anladığım şu farklılıklar yüzünden birbirimizi çekiyoruz sonra benzerliklere güvenip sığınıp evliliği yürütüyoruz.Evlilik halinde alkol,oruç komik gelebilir ama bir bayram namazı bile önemli.Onun için de belki karısıyla içeceği bir sıcak şarap önemlidir bir kış günü..Onun açısından da bakınca ortak olmayan noktalar iş evliliğe gelince sıkıntı yaratabilir..

Zor bir karar Asmin.. Allah yardımcın olsun

Asmin Merhaba..
Sadece ilk mesajını okudum ve ona göre yorum yapıyorum öncelikle bunu belirteyim.
Ben evlilikte en azından %50 bir benzerlikler bütünü olmasından yanayım.Bu doğru demiyorum benim kanaatim bu.
Bir arkadaş babası ile annesinin uyumundan bahsetmiş ki harika! Allah mutlulularını bozmasın.Ama bu tip örnekler oldukça az..Evlilikler artık sanki bir an önce tüketilmek üzerine kuruluyor ve her olumsuzluk bahane oluyor.
Alkol konusu derin ve hassas.Ne sıklıkla alıyor,nerede alıyor,hayatındaki önemi ne? Bunlar çok önemli.
Alkol yüzünden karşı karşıya gelebileceğiniz kadar hayatınızı kaplar mı? Yoksa 3 ayda bir arkadaşlarıyla toplandığında alkolu alır ve biter mi? Ne bileyim akşamları içtiğimiz çay gibi midir alkol onun için? Evinde masasını kurdurur içer mi yoksa? Sizin ortak bir noktada buluşabilmeniz için o noktaya çok uzak olmamanız gerekiyor.

Evlilikten benim anladığım şu farklılıklar yüzünden birbirimizi çekiyoruz sonra benzerliklere güvenip sığınıp evliliği yürütüyoruz.Evlilik halinde alkol,oruç komik gelebilir ama bir bayram namazı bile önemli.Onun için de belki karısıyla içeceği bir sıcak şarap önemlidir bir kış günü..Onun açısından da bakınca ortak olmayan noktalar iş evliliğe gelince sıkıntı yaratabilir..

Zor bir karar Asmin.. Allah yardımcın olsun

Kafamdaki sorulari sen bana sormussun... Alkol hergun aldigi birsey degil ama cani isterse de alir gayet yani.. smdiye kadar ki beraber oldugumuz organizasyonlarin hepsi ozel amacliydi o yuzden cogunda da alkol tuketti.. Ne sklikla aldigini bu acidan gozlemlemem cok zor..
Ama olay sadece alkolle bitmiyor dedigin gibi bir bayram namazi cuma namazi oruc helal haram ayrimi hepsi onemli burda...
Neticede ben onunla bir omur geciricem dedigim zaman bunun icine coluk cocuk da giriyor ki cocuk yetistirme evresinde bu konuda karmasa yasayan iki ayri kutbun ayni evde olmasi ne kadar saglikli..
Ben ilimli olsam dediginiz gibi, nereye kadar bu? Neticede ben sahsen alkol aliyor olsam esimle ozel bir gunde bir kadeh tokusturmaktan zevk alirim. ben zevk alirken o bundan rahatsizlik duyacaksa nereye kadar mutlu olabilirim?
.
Belki iliskiye baslasak evlilige kadar bile gitmicek belki bosuna bu kadar ayrinti dusunuyorum ama ben bunlari dusunmeden bunlarda net birsey gormeden o isin icine giremem..

Duygularim almis basini gidiyor ama mantik disi bir hareket de yapmak istemiyorum..

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :71:
Babamın dini konularla pek alakası olmadığı için annem bize kendi dini bilgilerini aktarmaya çalıştı, babam da mümkün olduğunca tarafsız kaldı, sonuçta dinin gerekliliklerini öğrenmiş, günahı sevabı bilen ama hiç bir şeye mecbur bırakılmamış çocuklar olarak büyüdük ve kendi manevi seçimlerimizi yaptık, sonuç: küçük kız kardeşim şimdi üniversitede okuyor, annem gibi ibadetini yapar, orucunu tutar, duasını eksik etmez, ama kimseyi yargılamaz çok ılımlıdır, abim doktor, hayatımda tanıdığım en iyi ahlaklı insandır (unıcef gönüllüsü, tam bir iyilik meleği) inançlıdır ama ibadet etmiyor, hafta sonları midye-bira en büyük zevki ve yaramazlığı :9: beni sormayın ben babamın kızıyım...

Bir de ben sadece anne terbiyesi ile yetişmiş biri olduğum için, iki ses, özellikle de iki farklı ses nasıl olurdu, onu algılamaya çalışıyorum sanırım. Ama aileniz o iki farklı sesi tek sese çok güzel indirgemiş, hem tutarsızlık olmamış, hem de her iki yol hakkında da bilgiye sahip olup, sonra aklınıza yatanı seçmişsiniz.

Anne-babanız hakikaten elleri öpülesi insanlarmış.

ilk önce bir iki saçma mesaj dışında bunca sayfa böyle hassas bi konuyu böyle seviyeli biçimde konuşmuş olan kk hanımlarını tebrik etmek istiyorum. uzun süredir böyle bi konuyu sinirlenmeden okudum. şaka yapmıyorum, gerçekten kknın seviyesinin yükseldiğini düşündürdü bana bu konu. sanırım konuyu modere eden konu sahibinin bunda payı oldukça yüksek olduğundan.

şimdi asminim, seni burdan tanıdığım kadarıyla tanıyorum. ilk sayfalardaki benim bildiğim asmindi. lakin sonlara doğru mantığını aşkı için kenara koyan bir kadın gördüm. ki bu benim tanıdığım asmin değil. pek tecrübeli değilim bu mevzularda, o yüzden diğer bayanlar gibi oturaklı ve yaşanmışlıktan ötürü mantığını oluşturmuş laflar söyleyemicem. tek söyleyebileceğim şey, yerinde olsam napardım? elinde içki bardağını ilk gördüğüm anda iletişimi keserdim (iş vs dışında). ne olursa olsun. dünyanın en büyük, en muhteşem aşkı da olsa. sana böyle yap demiyorum. sen de beni tanıyosun ne bileyim, belki bi fikir olur diye. iyi düşün, kendin için doğru kararı bulacağından eminim canım.

Son düzenleme:
Back
X