Benim merak ettigim yemek yiyemiyorsaniz ve kilo kaybediyorsaniz doktor neden serum veya hastaneye yatis vermedi?
Kabul edelim ki beden kutle indeksi olarak normalin altinda bir degerdesiniz. Bu uzun vadede, yani bu sekilde devam ederse ve siz kilo almazsaniz hamileliginiz suresince, bebekte dusuk dogum kilosuna, cesitli dikkat sorunlarina sebep olabilir diyen arastirmalar var. Bence onemli olan 52 kilo sizin normal kilonuz muydu? Herhangi bir yeme bozuklugu yasiyor muydunuz? (hamilelikte anoreksiya nevroza ve bulimia oldukca tehlikeli) Su anda midenizin bulantisindan ve istahsizliktan mi yiyemiyorsunuz? Eger oyleyse doktor bulanti kesici bir ilac yazabilir, serum tedavisi verebilir, vitamin haplariyla istahinizi acmaya calisabilir.
Durumununuzu bilmiyorum, eski bir anoreksiya nevroza hastasi olarak en kotusunu dusunerek yaziyorum. Eger kilo almakla ilgili bulanti, kusma, istahsizlik gibi hamilelik semptomlari disinda bir sorununuz varsa lutfen bir uzmanla konusun. Eger hamilelikle ilgili sorunlar sebebiyle kilo veriyorsaniz ve alamiyorsaniz doktorunuza bunu belirtin. Doktorun da tehlikeli olabilir deyip hicbir sey yapmamasi sorumsuzluk.