- 30 Aralık 2009
- 4.573
- 19.115
- 733
Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.
ezik gibi davranmışsın aynen çocuğunuda ezdiriyorsun belli yeni doğana napacak bakayım kıskançlarEşimde biliyor zaten de. Aslında hepsi biliyor. Benim tepkim hoş olmadı . Olanda oldu artık. Kayınvalideyide takmam çocuğuma bakarım. B.k var sanki çayla uğraşıyorum. Ama bu bana ders oldu haftaya sınava gircem 36 haftalık hamileyim. Yeni gelin balkonda nişanlısıyla ben amelelik peşinde. Iyi oldu bana. Şimdi yarandım herkese. Kayınbaba kimbilir neler diyecek şimdi bana. Tabi derler kendini önüne gelene ezdirirsen.
Tehlikeli insanlar bunu anladım bugün. Gerçi onlarda benim için öyle düşünüyordur:)) küçümsemek haddime değil en tahsillisi ortaokul mezunu ailenin. Sen öğrenclerinede mi böylesin sabredemiyorsun dedi gelinin teyzesi
Bana.eşim en çok buna kızdı bak öğretmenliğine bile laf ettirdin. Değdimi dedi. Değmedi ama anlık oldu işte elimde değil. Haklı belki ama bende insanım . Hepsi birden üstüme yüklendi resmen. Daha da devamı gelir.
Çocukların kavgasına büyükler bu şekilde mi önler. Çok ayıp olmuş.
Çocuk onlar. Uyarabilir hatta ailesinden birine söyleyebilirdiniz.
ayda çocuğunuzu alıp evinize geçebilirdiniz.
Kaynızın gecesini mahvetmişsiniz bence de...
Hatalınız arkadaşım. Sen o evin bir nevi sahibi konumundasın eski gelin olarak.
Hiç misafirin çocuğu dövülür mü?
Yarı seninki büyüdüğünde bak gör kardeşini bile nasıl dövecek. Çocuk işte adı üstünde.
Bir de eğitimciymişsiniz.
Üstelik cahillik yapan sizken bir de onların tahsilini küçümsüyorsunuz.
Yine edebiylekalkıp gitmişler.
Bence siz onlara hizmet etmenin acısını o yavrudan çıkarmışsınız....
Bence biraz dik durmasını öğrenin herkese ezdirmeyin böyle kendinizi..
Ya da evladınıza öğretin ki o da sizin gibi ezilip büzülmesin insanlara..
Bence ortada bir hata yok, cocuk sızın evladınıza zarar verıyormuş siz de tepki vermişsiniz keşke farklı şekilde tepkinizi koysanızdınız ama olan olmuş,
asıl onların yaptığı hata nedir öyle ağlamalar, kalkıp gitmeler , ne terbiyesizlik görmemişlik öyle.. madem o kadar değerli çocuklarına sahip çıksınlar..
işgüzar insanlar bence..
:)) dövdürmemek lazım da seçtiğim yol olmadı. Keşke çıkıp gideydim. Ama benimkini görseydin kedi gibi pısmış. Annelik acayip bişey mantık işlemiyor bende bazen.çocuklarına sahip çıksalarmış ozaman, senin oğlununda canı acımıştır ve ağlamış zaten , ben olsam bende ya vururdum ya hırpalardım hiç gözümünün önününde çocuğumu dövdürmem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O çocuğun ananesi kıyamet kopardıysa seninkinin babannesi niye sesini çıkartmamış senin çocuk ağlarken, özürünü dilemişsin daha ne sıkıntı yapıyorsun hem mutfakta iş yapıyormuşsun hamile kadına mutfağa yardıma gelmemişler mi ne ayıp,
aynen sen daha üzerine düşme bunların
diğer yorumları okumamıştır arkadaş ondan öyle yazmıştır git özür dile diye
OHHHHHHH ELLERINIZE SAGLIK OHHHHH cocuk diyipte gecmeyin canavar
Niye boype dedigimi sorarsanz
1.gorumcemin cocuklari biri 2 biri 5 ysnda bnm telde bilmediklerimi o biliyor hmde dokumatik telle....gorumcem kynnmla disardaydi
Benle eltim icerdeydik ne konustysak videoya cekmis biz ne dersek annesine der
Bir ara kufur etti yanmda kimden ogrenmisse terbiysz smdi annene dycm dedim aglmaya basladi annesine syledim annesi. Bgrrkn kiz ne desin yenge ilk dedi bna allahim bir kelime knsmamisim ohhhh ELLERINIZE SAGLIK sizin cocugunizu doverrken gormuyor siz vurdugunzda goruyor allah allah niye üzür dilediniz orda kizip cocugumu vuruyor filan deseydiniz cocukla cocuk olunmaz ámá kucuk agayi izliyen varsa anlmstr
Kadın niye ağlıyo anlamıyorum kafasına ne kadar sert vurmuş olabilirsiniz ki kıyamazsınız zaten..
Herkes çocuğuna sahip çıksa böyle şeyler olmayacak bence siz fazla yanlış bir şey yapmamışsınız. Vurmanız her ne kadar yanlış bir şey olsa da o anlık bir şey. Fazla kafanıza takmayın ben olsam benim çocuguma vursa biri ben de duramazdım.
Üste çıkacak Halim yoktu maalesef. Ama çocuk canavar orası kesin:)) küçük ağada ne var merak ettim.
Çok sıkma canını boş ver onların çocuğu senin kine vurunca niye tepki göstermiyor madem öyle anmesin heralde koruyacaksın benim ki yapsın kimse seslenmesin Ohhh baksaymış torunununa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?