Çok üzgünüm

O çocuğun ananesi kıyamet kopardıysa seninkinin babannesi niye sesini çıkartmamış senin çocuk ağlarken, özürünü dilemişsin daha ne sıkıntı yapıyorsun hem mutfakta iş yapıyormuşsun hamile kadına mutfağa yardıma gelmemişler mi ne ayıp,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocukların kavgasına büyükler bu şekilde mi önler. Çok ayıp olmuş.
Çocuk onlar. Uyarabilir hatta ailesinden birine söyleyebilirdiniz.
ayda çocuğunuzu alıp evinize geçebilirdiniz.
Kaynızın gecesini mahvetmişsiniz bence de...

Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.

Valla sizin fikriniz tabii ama benim de kızım var 1 yasında Allah bağışlasin oyle hareketli ki gittiğim yerlerde bir dakika oturmuyorum pesinde gezmekten.coxugunun boyle sıkıntıları varsa mecbursun boyle olmaya

ezik gibi davranmışsın aynen çocuğunuda ezdiriyorsun belli yeni doğana napacak bakayım kıskançlar

Tehlikeli insanlar bunu anladım bugün. Gerçi onlarda benim için öyle düşünüyordur:)) küçümsemek haddime değil en tahsillisi ortaokul mezunu ailenin. Sen öğrenclerinede mi böylesin sabredemiyorsun dedi gelinin teyzesi
Bana.eşim en çok buna kızdı bak öğretmenliğine bile laf ettirdin. Değdimi dedi. Değmedi ama anlık oldu işte elimde değil. Haklı belki ama bende insanım . Hepsi birden üstüme yüklendi resmen. Daha da devamı gelir.

Hatalınız arkadaşım. Sen o evin bir nevi sahibi konumundasın eski gelin olarak.
Hiç misafirin çocuğu dövülür mü?
Yarı seninki büyüdüğünde bak gör kardeşini bile nasıl dövecek. Çocuk işte adı üstünde.
Bir de eğitimciymişsiniz.
Üstelik cahillik yapan sizken bir de onların tahsilini küçümsüyorsunuz.
Yine edebiylekalkıp gitmişler.
Bence siz onlara hizmet etmenin acısını o yavrudan çıkarmışsınız....

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsunuz. Hata gerçekten bende. Hem çocuğa dokunmamalıydım hemde eşimi çocuğumu alıp eve geçmeliydim. Hiç gitmemeliyim yada. çünkü inanın biliyordum çocuğumu döveceğinii. Çocukla konuştum geçen geldiklerinde bak yavrum bu daha küçük anlamıyor istemediğin bişey yaparsa bana söyle vurma diye. Ama anlamıyor habire sıkıştırıp dövüyor. Sırf yardım edeyim diye gittim.

Yok yanlış anlaşılmak istemem. Kimseyi küçümsemek haddime değil. Benim annemin okuma yazması yok ona bakarsan.yanlış ifade etmiş olabilirim. Diyorum ya haklısınız. Oda onların yavrusu. Ben haklı haksız peşinde değilim. Burda haksız olan benim zaten. Anlık öfkeme yenik düştüm. Kendi oğlumu alıp çıkmalıydım. Zaten üzüntümün sebebi pişmanlık.

ya arkadaşım hala ezik ezik hata bende diyorsun
Allah aşkına evet hata sende ama 36 haftalık hamile ve hali hazırda 1 çocuğun varken kalkıp bulaşık yıkadığın için hata sende
oturup çocuğuna baksana sen
ağzını açamadın mı ya
alt tarafı dokundum diyorsun bu ne abartmadır
resmen cılkını çıkarmışlar ağlamalar filan
çok biliolarsa terbiye verselerdi çocuklarına
ya bırak hala ne eziliyorsun
tersine üste çıkman lazımdı

Ben buraya yazmasam kendimi yer bitirirdim. Hoş şuan da farklı bişey yapmıyorum. Yapı meselesi kimseyi üzemem, kııramam. Es kaza bi halt yersem kendimi yıpratırım böyle. Hepinize teşekkür ederim kızlar ufak gibi dursada çok moralim bozuldu.. Enazından paylaştım sizinle.

Bence biraz dik durmasını öğrenin herkese ezdirmeyin böyle kendinizi..
Ya da evladınıza öğretin ki o da sizin gibi ezilip büzülmesin insanlara..

Bence ortada bir hata yok, cocuk sızın evladınıza zarar verıyormuş siz de tepki vermişsiniz keşke farklı şekilde tepkinizi koysanızdınız ama olan olmuş,
asıl onların yaptığı hata nedir öyle ağlamalar, kalkıp gitmeler , ne terbiyesizlik görmemişlik öyle.. madem o kadar değerli çocuklarına sahip çıksınlar..

işgüzar insanlar bence..

Valla dışarıdan bakıyorum kendime haksızım. Misafir ya insanlar ötesi yok. Haklı değilim. tamam bakmıyorlar çocuğa; Çünkü dayak yiyen benimki ama. Tepkim yersiz, saçma oldu. Ben böyle biri değilim ki. Offff gerçekten çok üzüldüm ya.

:)) dövdürmemek lazım da seçtiğim yol olmadı. Keşke çıkıp gideydim. Ama benimkini görseydin kedi gibi pısmış. Annelik acayip bişey mantık işlemiyor bende bazen.

Babaanne napsın gelin alacam diye kendinden geçti kadın. Geçende dövdü çocuk babaannemiz; ama bizimki haksızmış dedi bana. Heeee dedim o zamanda.

Üste çıkacak Halim yoktu maalesef. Ama çocuk canavar orası kesin:)) küçük ağada ne var merak ettim.

Valla bende anlamadım. Anlık oldu gerçekten. Aman abartsınlar ne yapayım. Çocuk ağlamadı bunlar bi acayip tepkiler. Haklıysada yapacak bişeyim yok. Çok bunalttım bu gece kendimi. Ben hepsinden çok üzüldüm ama olan oldu.

çocuktur yapar düşüncesindeyim ..
herkes çocuguna sahip cıkmalı ..
kadın neden ağlıyosa ..
bosverin olanlar olmus ..

Bide sadece benimkini dövüyor. Kendi küçük yeğenleri var onlara dokunmuyor çocuk. Baya ayırt ediyor yani. Artık bir araya gelmeyiz herhalde gelirsekte farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…