- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.Bunlar genelde kudurmuşluk tepkileridir Hocam. "Kesinlikle öyledir" diyemem ama benim babam da annemi aldatırken aynen böyle davranıyordu.
Eğer boşanmak için kanıt bulmaya çalışacaksanız bundan sonrasında, lütfen muhatap olmayın hiç. Tartaklamasına izin vermeyin.
Çok ciddi vurmadı ama Ben şoka girmiştim ve tepki vermedim o yüzden büyümedi. Iki de bir eliyle ağzımı sıktı ben tepkisiz kaldım. Senin ağzını yüzünü dağıtıp okula bırakacağım dedi, o noktada Arabanın kapağını açtım zaten. Boşanmaya razı olur olmaz mı bilmiyorum, benimle hiç vakit geçirmiyor ya sohbet bile etmiyor ama arkadaşları aradığında uçuyor ve geç saatlere kadar gelmiyor. Şiddete çok eğilimli, kendimi her şeye hazırlamış durumdayım...uyumaları ve beraber vakit gecirmeme durumunuzu asamıyorsanız elbette devam ettirmenizin bir anlamı yok ama yine de deneyin derdim.
fakat darp soz konusu.
ustelik bunu gayet dogal bir bicimde yapan birinden bahsediyoruz.
yerinizde olsam okula gider gitmez izin alır, darp raporu alırdım. sonra da bir avukatın yolunu tutardım.
bence zaman kaybetmeyin.
fakat tum bu surecte sakinliginizi koruyun.
sırf "benimle de vakit gecir" dediginiz icin vuran insanın "bosanmak istiyorum" cumlesini duydugunda nasıl bir siddet sergileyecegini tahmin bile edemiyorum.
Arkadaşlarının aynı hastahaneden doktor olduklarını söylüyor ama bilemiyorum tabi. Son 10 gündür eşimi tanıyamıyorum...gecen gunku konunuzda simarik bjr kadin oldugunuzu dusunmustum ama bu anlattiklariniz gercekten uzucu.
bulusmaya gittigi arkadaslari taniyor musunuz, erkek arkadaslariyla gittigine emin misiniz. siz baska kadindan suphelendiginiz icin yaziyorum bunu.
Bir de bu adam doktordu degil mi herkesin giptayla baktigi, bir cogumuzdan daha egitimli olan.
Egitim cahilligi alir eseklik baki kalir sozu tam esinize layik kusura bakmayin
Çok ciddi vurmadı ama Ben şoka girmiştim ve tepki vermedim o yüzden büyümedi. Iki de bir eliyle ağzımı sıktı ben tepkisiz kaldım. Senin ağzını yüzünü dağıtıp okula bırakacağım dedi, o noktada Arabanın kapağını açtım zaten. Boşanmaya razı olur olmaz mı bilmiyorum, benimle hiç vakit geçirmiyor ya sohbet bile etmiyor ama arkadaşları aradığında uçuyor ve geç saatlere kadar gelmiyor. Şiddete çok eğilimli, kendimi her şeye hazırlamış durumdayım...
Arkadaşlarının aynı hastahaneden doktor olduklarını söylüyor ama bilemiyorum tabi. Son 10 gündür eşimi
umarim ortada aldatma degil son gunlerde kendini kaybeden bir koca vardir ayrilik olacaksa da bile bari onurlu olsun.
Aynen, ben de kullanıldığımı düşünüyorum artık. Dışarının işini hallet, içerinin işini hallet yaşadıklarım bunlar...ya akşam altıda uyur mu bi insan... Ki zaten haftada 8 Nöbeti var bu nöbetlerde hiç görmüyorum. Dün kudurdu resmen...'bana böyle davranma, arkamda babam var benim dedim' bana ' bana Nefret ettiğim kişiyle gelmeee nefret ediyorum ondan ' diye bir sürü bağırdı ki Adamcağız düğünümü yaptı, her şeyim eksiksizdi. Artık ben nefret ediyorum ondan...bu bahsettikleriniz fiziksel siddet, azı veya cogu bence farketmiyor.
hangi nedenle olursa olsun karsısında dururum.
ancak bir de nedeninize bakın... adamı cileden cıkaran sey "beraber vakit gecirmeyi istemek"
basit seylerde bile nasıl kontrolunu kaybettiginin gostergesi.
ustelik buna tahammul edemiyorsa "sizinle" neden evli o zaman?
kendinize bir iyilik yapın,
güzel bir hayat yasayabilecekken o kisinin hem stres topu hem de hizmetcisi olmayın.
Aynen, ben de kullanıldığımı düşünüyorum artık. Dışarının işini hallet, içerinin işini hallet yaşadıklarım bunlar...ya akşam altıda uyur mu bi insan... Ki zaten haftada 8 Nöbeti var bu nöbetlerde hiç görmüyorum. Dün kudurdu resmen...'bana böyle davranma, arkamda babam var benim dedim' bana ' bana Nefret ettiğim kişiyle gelmeee nefret ediyorum ondan ' diye bir sürü bağırdı ki Adamcağız düğünümü yaptı, her şeyim eksiksizdi. Artık ben nefret ediyorum ondan...
Öyle yaptım, dün mesaj yazdım artık eve gelmemesi için, kapım 3 kat kilitli, evden çıkarken de hepsini kilitleyeceğim. Evden uzaklaştırma kararı aldırmak istiyorum, adliye okulun yanında, bugün soracağım.Ortada darp var, şiddete eğilimli olduğu tescilli bir adam var. Boşverin sizi aldatıp aldatmadığını yahu, kaçarak uzaklaşmaya bakın bence.
Babama çok düşkünüm ben, beni yaralamak istedi. Babama nefret duyması için sebep yok o yüzden yazdım. Aileme zerre saygısı yok. Çünkü annem-babam evlendikten sonra eşimi hiç aramadılar, ama sürekli selam söylediler. Eşim de çok kızıyordu bi de beni arasınlar diye. Anneme dedim ben de niye aramıyorsunuz diye, o da eşimin çok yoğun çalıştığı için rahatsız etmek istemediklerini eve gelince de uyuduğu için ne zaman arayacaklarını bilmediklerini söyledi ve ben eşime bunu izah ettim. Ama laftan anlamayıp sürekli aileme ve özellikle babama laf söylüyor.aranızda yitirdiginiz degerler bircok konuda da basgostermis.
paylasım yok, iletisim yok, saygı yok, siddet var.
bu konuyu bir baskası acsa ona ne derdiniz?
bu arada siz kendinize olan davranısından rahatsızlıgınızı dile getirirken onun sadece babanıza takılıp bir de nefretini kusması dahi sizinle olan iliskisinden vazgectigini, ustelik ailenize de saygısı olmadıgını gosteriyor bence.
babanızdan bahsetmeniz bence gereksiz olmus, fakat arkanızda kimse olmasa bile size oyle davranmaya hakkı yok!
ayrıca dugunumuzu yaptı diye acıklama yapmanıza da gerek yok, ne olursa olsun o sekilde konusmamalı.
Eyleme dökmesinden çok korkuyorum, umarım bir daha yüzünü görmem.Evlilik dediğimiz şey paylaşımdır, sizde bu yok ve bu durum aşılamıyorsa boşanmak istemeniz gayet doğal.
Sözlü olarak şiddeti daha çok uygulamış, bu zaten yarın başka bir sorun yaşadığınızda, eyleme dökeceğinin kanıtıdır.
Annen baban eşini neden arayacakmış? Araması gereken biri varsa o da eşin.Babama çok düşkünüm ben, beni yaralamak istedi. Babama nefret duyması için sebep yok o yüzden yazdım. Aileme zerre saygısı yok. Çünkü annem-babam evlendikten sonra eşimi hiç aramadılar, ama sürekli selam söylediler. Eşim de çok kızıyordu bi de beni arasınlar diye. Anneme dedim ben de niye aramıyorsunuz diye, o da eşimin çok yoğun çalıştığı için rahatsız etmek istemediklerini eve gelince de uyuduğu için ne zaman arayacaklarını bilmediklerini söyledi ve ben eşime bunu izah ettim. Ama laftan anlamayıp sürekli aileme ve özellikle babama laf söylüyor.
Ben de öyle diyorum sen küçüksün onlar büyük diye laf anlamıyor. Onun annesi, Kardeşleri beni sürekli ararlar. Benim ailem de öyle olacakmış. Anlatamadım adama bir kadını aramak bir erkeği aramaktan daha kolaydır diye. Anlamadığı gibi aileme kin besledi içten içe.Annen baban eşini neden arayacakmış? Araması gereken biri varsa o da eşin.
Benimkilerde bir şey olmadığı sürece aramaz, arayanına da rastlamadım, varsa bile azdır herhalde.
Okudum diğer yazdıklarınızı da. Umarım tekrar şiddet görmezsiniz. Kolaylıklar dilerim. Geri adım atmayın; bir kere şiddete başvurduysa devamı gelir ne yazık ki.Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.
Yok bundan sonraki adım artık dayak bundan adım gibi eminim ve evlenmeden önce şiddet konusunda onu ciddi ciddi uyarmıştım.Okudum diğer yazdıklarınızı da. Umarım tekrar şiddet görmezsiniz. Kolaylıklar dilerim. Geri adım atmayın; bir kere şiddete başvurduysa devamı gelir ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?