Çok üzgünüm....

Ne güzel yazmışsın arkadaşım, yüreğimde olanı yazmışsın. Çok yalnızım o yüzden eşim yitirdi değerini.

Eşiniz ilkçağlardaki mağara adamlarıyla yarışacak kabalık ve de barbarlığa sahipmiş.

Canım çıkar kokusu yakında,hiç bir şey gizli kalmaz.
Çaktırmadan takip etmeni öneririm,genelde böyle ani değişimlerin ardından başkası çıkıyor,hep okuyoruz burada.

Canım çıkar kokusu yakında,hiç bir şey gizli kalmaz.
Çaktırmadan takip etmeni öneririm,genelde böyle ani değişimlerin ardından başkası çıkıyor,hep okuyoruz burada.
Olursa umrumda değil ama tazminat için falan lazım olabilir.

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah'ım kimselere vermesin yaşatmasın böyle durumu. Yuva diye bir kavram kalmamış malesef hayatınızda. Hocam sizin hayatınız ama yinede naçizane fikrim lütfen güçlü olun ve boşanın. Elinizde mesleğiniz var sevgi denilen şey yok üstüne bir insanlık dışı hareket olunca o evliliğin hiç bir anlamı kalmıyor bence. Siz gayet güçlü bir kadınsınız aileniz yanınızda ve aslanlar gibi tek başınıza hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Allah'ım beterinden saklasın.

Anladığım kadarıyla işiniz gücünüz var kendinize her türlü yetiyorsunuz. Bir erkeğin size böyle davranmasına kesinlikle izin vermeyin. Şiddet olayı olmasa yine konuşarak bir çözüm yoluna girilebilinirdi fakat bu adamın size belli ki saygısı kalmamış. Yüzük takılmadı diye böyle bir tepki verilmez. Bunun altında kesin başka birşey var. Kişi kendinden bilir işi durumu gibi birşey yani. Nerelere başvuracağınızı biliyorsunuz. Kolay gelsin. Hakkınızda hayırlısı. Umarım bir an önce kurtulursunuz.

bu arada benimde yalnız bir evliliğim vardı boşandım şimdi evliyim ve çok mutluyum çok şükür.allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah

Çok teşekkür ederim.. Evlilikte kavga eksik olmayınca kendimi hazırlamıştım bu bir gün olacaktı. Sizinle beraber daha güçlüyüm Allah razı olsun.

Aynen öyle...tek okula gidişim sıkıntıydı, ona da servis buldum o da dert değil artık. Aileme de söyledim. Karşıma çıkmasın yeter.

Çok etkilendim okuyunca. Buradan bunları söylemek kolay gelebilir size fakat ne olur sizi hırpalamasına izin vermeyin.
Her işi siz yapıyorsunuz, çalışıyordunuz, hayat arkadaşlığını yaşamıyorsunuz da neden duruyorsunuz öyleyse ?
İyileştirilebilir evliliklerde sabır gerekli ancak sizin eşiniz oldukça sınırları aşmış.
Ve maalesef ki böyle birden değişen erkeklerin çoğu aldatıyor olma ihtimali yüksek oluyor ya da sizden tamamen soğumuş yolunu arıyordur.
Umarım sozlerimle sizi daha çok uzmemişimdir.
En kısa surede bu yaralarınızın kapanmasını dilerim.

çok metanetli, nickiniz gibi nazenin bir bayana benziyorsunuz.
doktorlar okudukaları bölüm zor olduğu için mi yaptıkları işin zorluğundan mıdır bilmem böyle sıyırık oluyor çoğu.
doğru bir karar vermişsiniz.
inş sizi rahatsız etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…