- Konu Sahibi permanganat
-
Evet çok soğudu ve bu çok ani oldu.
Ne güzel yazmışsın arkadaşım, yüreğimde olanı yazmışsın. Çok yalnızım o yüzden eşim yitirdi değerini.bir evlilikte değer görmemek birlikte birşeyler paylaşamamak çok kötü birşey.yalnızlık hergün daha da artıyor.çevrene bakıyorsun arkadaşların seviliyor seviyor değer görüyor,mutlu ediliyor.bazen insan kendinde de suç arıyor acaba ben de mi bir hata var diye.
bence doğru bir karar vermişsin.ailene de olanları herşeyiyle anlat eminim onlarda dsetek olacaktır.kurtar kendini bu adamdan.
Var zamanla çıkar kokusu.ani soğuması vardır beyninde birşeyler..
Şnşallah cümlemizle beraber...Rica ederim.Herşey gönlünüzce olsun.Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Merhaba kızlar yine ben... Artık eşimden kesin bir şekilde boşanmaya karar verdim. Neden mi? Beş gün tatilimiz vardı ve adam 1 saatini benimle geçirmedi. Evdeyken uyudu, arkadaşları aradığında uçtu gitti. Arkadaşlarıyla içip içip geç saatlere kadar gelmedi ki evlenmeden önce alkol konusunda uyarmıştım onu. Yılbaşında nöbetçiydi, ben tek başıma kaldım evde. Ben tek başınayım diye üzülürken, telefonundan Victoria secret mankenlerini arattığını gördüm. Hani şovu falan izlese hadi neyse diyeceğim de, tüm mankenlerini tek tek aratmışdün değil ondan önceki gün eve geldi Yemeğini yedi hopp uyumaya gitti, ben de telefonundan aramaları gördüm ve uyandırdım. ' yeter sürekli uyuyorsun bir saatini bari benimle geçir diye' bana bir sürü bağırdı çağırdı ve geri yattı. Sabah olunca evlilik yüzüğünü takmadım( kendisi 5 gündür takmadığı için ben de takmadım) Arabanın içinde beni tartaklamaya, eliyle ağzımı sıkmaya başladı. O kadar korkmuşum ki o panikle Arabanın kapağını açtım, tutmasaydı düşecektim. Beni o yağmurun altında eve tekrar getirdi beni Bıraktı, 'bir daha takmazsan göreceksin sen diye bi sürü tehdit savurdu. Sonra o yağmurda arabada beni tartaklaya tartaklaya okula Bıraktı. Sakin olmaya çalıştım, çünkü bu kişinin 30 yaşındaki Kardeşini 4-5 yıl öncesine kadar sürekli dövdüğünü malesef evlendikten sonra öğrendim. Okula gidince o kadar şok olmuştum ki... Sonra annesi beni aradı açmadım, o kızgınlıkla bi şey söyler kalbini kırarım diye, sonra whats uptan bana Allah belanı versin yazmış. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum artık çünkü bana karşı inanılmaz değişti. Okuyandan Allah razı olsun, yolun sonuna geldik burda kimsem yok çok yalnız hissediyorum, destek olan herkesten Allah razı olsun.
Bu kadar değildi ama son zamanlarda çok barbarlaştı, anlam veremiyorum.Eşiniz ilkçağlardaki mağara adamlarıyla yarışacak kabalık ve de barbarlığa sahipmiş.
Olursa umrumda değil ama tazminat için falan lazım olabilir.Canım çıkar kokusu yakında,hiç bir şey gizli kalmaz.
Çaktırmadan takip etmeni öneririm,genelde böyle ani değişimlerin ardından başkası çıkıyor,hep okuyoruz burada.
Çok teşekkür ederim.. Evlilikte kavga eksik olmayınca kendimi hazırlamıştım bu bir gün olacaktı. Sizinle beraber daha güçlüyüm Allah razı olsun.Hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah'ım kimselere vermesin yaşatmasın böyle durumu. Yuva diye bir kavram kalmamış malesef hayatınızda. Hocam sizin hayatınız ama yinede naçizane fikrim lütfen güçlü olun ve boşanın. Elinizde mesleğiniz var sevgi denilen şey yok üstüne bir insanlık dışı hareket olunca o evliliğin hiç bir anlamı kalmıyor bence. Siz gayet güçlü bir kadınsınız aileniz yanınızda ve aslanlar gibi tek başınıza hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Allah'ım beterinden saklasın.
Aynen öyle...tek okula gidişim sıkıntıydı, ona da servis buldum o da dert değil artık. Aileme de söyledim. Karşıma çıkmasın yeter.Anladığım kadarıyla işiniz gücünüz var kendinize her türlü yetiyorsunuz. Bir erkeğin size böyle davranmasına kesinlikle izin vermeyin. Şiddet olayı olmasa yine konuşarak bir çözüm yoluna girilebilinirdi fakat bu adamın size belli ki saygısı kalmamış. Yüzük takılmadı diye böyle bir tepki verilmez. Bunun altında kesin başka birşey var. Kişi kendinden bilir işi durumu gibi birşey yani. Nerelere başvuracağınızı biliyorsunuz. Kolay gelsin. Hakkınızda hayırlısı. Umarım bir an önce kurtulursunuz.
Amin inşallah... Benim içime de öyle doğuyor, pozitif bakıyorum her şeye.bu arada benimde yalnız bir evliliğim vardı boşandım şimdi evliyim ve çok mutluyum çok şükür.allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah
Ailemin yanına dönmeyeceğim canım. Artık benim hayatım böyle, düzenimi bozmayacağım.Bir an önce boşan. Bu adamdan (adam denilirse tabi) bir cacık olmaz.
Ailenin yanına dön.
Yok hiç konuşmadım. Whats uptan bana 'beni millete rezil ettin, mutlusundur.' Yazmış. Ben de ' Allah bana bir daha yüzünü göstermesin yazdım.' Bana 'duaların kabul olacak' yazıp beni engellemiş.konuştunuz mu peki o ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?