Çok üzgünüm....

Öküz her meslekte öküz desene...
Verdigin kararın arkasında ol... Muhtac olmadıgını sende söylüyosun. Muhtacmışın gibi umaırm tekrar barışmazsın.

Öküz her meslekte öküz desene...
Verdigin kararın arkasında ol... Muhtac olmadıgını sende söylüyosun. Muhtacmışın gibi umaırm tekrar barışmazsın.
Dünkü yaşadıklarımdan sonra... Sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum kafanda şu an sadece onlar var.

Dünkü yaşadıklarımdan sonra... Sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum kafanda şu an sadece onlar var.

hangi nedenle olursa olsun evliliginizle ilgili siz konusmak isterken onun yaralamak istemesi bile sıkıntılı degil mi?
hicbir sekilde yapıcı tavrı olmadıgı gibi surekli sizi ezmeye calısıyor.

bakın cok ciddi soyluyorum esinizin bence kendi icinde ciddi sorunları var ve bunlar oyle kolay aşılabilecek seyler degil.
ailenize alınmasına cok duygusal ve ince dusunceli biri desem dahi sonrasında tamamen zıt bir davranıs sergiliyor.
psikolog degilim ama bu adam eziklik mi hissediyor da kimse aramayınca kinleniyor, yine aynı nedenle yasadıgı gun icindeki hırslarını ofkesini evde sizden mi cıkarmaya calısıyor diye dusunmemek elde degil.

aileniz o kisiye katlandıgınızı duysa, asıl o zaman uzulur. bir de uzmemek icin sabretmek istediginizi soyleseniz bu sefer kahrolurlar sanırım.
tekrarlıyorum, kendinize artık bir iylik yapın...

Beş para etmez bir adam ben sadace cahil okumamış nasıl davranacağını bilmeyen adamların bunu yapacağını düşünürdüm ama demekki bir insanın karekteri bozuksa aldığı eğitimde boşuna siz kendi ayakları üzerinde durabilecek bir insansınız elinizde mesleğiniz var eşinizle açık açık konuşun ya gidip tedavi olsun hastalarından önce kendini bi düzeltsin yok olmuyorsa hiç bir gelişme yoksa pişmanlık kendini düzeltmek gibi bir çabası çekmeyin atın başınızdan evladınız babasına çok düşkünse bir şans daha verin

Aynen öyle... Tüm nefretini bana kusuyor... Maddi sıkıntılarımız var. Eşim teyzesinin oğlu için kredi çekmiş ve adam Oralı değil, ayda bin tl ödüyor. Daha 2 yıl var bitmesine. Benim de 300 liralık kredim var, babama araba almak için çekmiştim ve 5 Ay'ı kaldı. Baban Niye ödemiyor diye de kinleniyor, sanki beni o okutmuş gibi... Babası ailesi için ev yaptırırken inşaatın üçüncü katından düşüp öldü ve eşim bunu hala atlatmış değil. İnşaatı tamamlamak için abisi bankadan kredi çekmiş ve eşimden de yardım bekliyorlar. Bana 3. Katı vermişler. Evim yarım, başka şehirde kiracıyım, düğün borcu, krediler vs. Var. Abisi babasının bürosunda. Babasından kalan her şeyden o nemalanıyor, yapılan evde oturuyor ve bizden de para bekliyorlar!!! Bunun üstüne de benim eşim benim aileme saldırıyor yaptıkları hiçbir şey yokken...

Çocuğum yok, zaten o yüzden ayrılmak istiyoeum. Kavga gürültüde büyüyen Çocuktan ne hayır gelir ki...

Hay allahım ne diyelimki senin kararın doğru karardır.Sizi kesinlikle haketmeyen biri.

bu erkeklerin okumuşu da aynı cahili de aynı... egolarını neden eşlerini tartaklayarak tatmin ediyolar anlamıyorum...
Allahım sabır versin.. böyle bir adamla bir ömür nasıl geçer bilemiyorum..

yine klasik türk erkeği tiplerden..bu sitedede görüyorum..bunlar hep aynı gen..hareketler de aynı..neler çektiriyorlar bayanlarımıza..pislik herifler..adam resmen soğumuş..bu ne biçim davranış..bu da bir şiddet..tam tekmelik..ne hali varsa görsün..

Öncelikle geçmiş olsun diyeyeim.
Hiçbir canlının hak etmediği şiddete maruz kalmışsınız.
Bencede biran önce boşanın.Bu şiddetin dozu artacaktır.
Dilerim Allah'dan en kısa zamanda ,en kolay şekilde kurtulursunuz.

Derdimi paylaştığınız için Allah razı olsun sizden.

sizden de Allah razı olsun Allahım dayanma gücü versin canınızı sıkmayın desek de boş tabiki ama bol bol dua edin inşallah en kısa zamanda düzelir bütün sorunlar

bir evlilikte değer görmemek birlikte birşeyler paylaşamamak çok kötü birşey.yalnızlık hergün daha da artıyor.çevrene bakıyorsun arkadaşların seviliyor seviyor değer görüyor,mutlu ediliyor.bazen insan kendinde de suç arıyor acaba ben de mi bir hata var diye.

bence doğru bir karar vermişsin.ailene de olanları herşeyiyle anlat eminim onlarda dsetek olacaktır.kurtar kendini bu adamdan.

Evet çok soğudu ve bu çok ani oldu.

Çok teşekkür ederim, inşallah yüzünü görmek nasip olmaz. Zaten bi şey istemeyeceğim için kolay boşanırım.

sizden de Allah razı olsun Allahım dayanma gücü versin canınızı sıkmayın desek de boş tabiki ama bol bol dua edin inşallah en kısa zamanda düzelir bütün sorunlar
Aynen dert veren Allah dermanını verir. Derdini veren allah derman da verir.. Boşanıp mutlu olan çok insan var, gelecekten korkmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…