cok uzgunum

miray-

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
127
35
18
39
Kızlar benim eltim var yıllar önce kayınpederim eltime kotu gözle bakmış tam detayını anlatması bende bunu eşime söyledim çok uzuldugum için oda çok üzüldü kızdı ben ona söylediğim için com pişmanim simdi ona söyledim diye benimle konuşmuyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin

Neden eşinize söylediniz ki cok saçma ya kötü şeyler olaydı nasıl hesap verecektiniz ? Eltiniz mi konuşmuyor sizinle ?

İnsan ailesi ne kadar kötü olsa da onlara kötü denilmesini kaldıramaz.
İçinize sinmeyen durumlar varsa boşanın,kurcalamayın bu işleri.
Elti hala evliyse konuyla ilgili soru işareti çok demektir ve size burada laf düşmez.

Ya eltin 7 yıldır saklamış neden söylememiş bunu? Bir de o adama katlanmış? Eltin güvenilir biri mi? Yalan söylüyor olamaz mı? Kesin bilip etmeden söylememeliydin bunu. Ama yok güvenin varsa kadına ve bulgular o yöndeyse söylemen de sakınca yok. Adam böyle biriyse eşinde bilsin, yarın öbür gün gümbürtüye gitmede.

Ayrıca kocan neden sana küsüyor ne saçma, eltin söylemiş sen de ona söyledin, senin suçun neymiş? Demek ki o da biliyordu ve konu açılınca canı sıkıldı diye geçti aklımdan.

Ya eşim bana kızdı ne yapabilir ben diye dediginiz gibi insan ailesine kotu söz söylenmesine kaldiramiyor ya ben söyledim babasını tanisin diye ama çok pismanim soyledigime

Ben kaldıramadı hani esimle sertleşip belki kafamdan aktarım diye dusumdum

Ya eşim bana kızdı ne yapabilir ben diye dediginiz gibi insan ailesine kotu söz söylenmesine kaldiramiyor ya ben söyledim babasını tanisin diye ama çok pismanim soyledigime
Eşiniz zaten biliyordur.
Siz sorunca hatırlayıp sinirlenmiştir.
Size de kayınpeder yanlış yaptı,neden babasını tanısın istediniz?

Ya hepiniz haklisiniz soylememeliydim çok pismanim çok üzülüyorum düşüncesizlik ettim

Niye demeyeceksin.Evli çiftin birbirinden gizlisi saklısı olmaz.Sen şimdi tedirgin olmadın mı?Yarın öbürgün aynı şeyi sana yapmayacagı ne malüm.En başından söyle ki Seni kple bir arada tutmasın yalnız bırakmasın..Babasına toz konduramıyor demek o zaman eltin mi suçlu yani..İyi bişeyini duydugumuzda söyleyecegimiz gibi kötü şeyleride söylemeliyiz.Söylemedigin takdir de yarın o iyi namuslu baba olur.Senin adın çıkar..

eltinin doğruyu söylediğini nerden biliyorsun
nasıl emin olabilirsin
Durduk yere kadın evliliğini riske atar mı adını çıkartır mı?Ama erkekler pis nefislidir.Yaşlılar özellikle bu devirde iyice değişti.Benim eski konuma bakarsanız öyleleri de var dersiniz.

Eltiniz size bi sır vermiş siz de yememiş içmemiş kocanıza yetiştirmişsiniz. Ayrıca da sizdeki de ne cesaret ya adamın babasına tacizci demişsinzi resmen. Hem de gözünüzle görmediğiniz bir durum için.

Eltimin söylediği şeyin doğruluğundan eminsem ben de eşime söylerdim sanırım.

Empati yapıyorum.. Söylerdim. Sizi haksız bulmadım açıkcası... Ama eminseniz.
Namusa iftira atmak çok tehlikeli birşey.
Kimseye de güven yok artık.

Ve eşinize söyleme şekliniz önemli. Siz nasıl söylediniz de sinirlendi böyle.

Ben bunu duyduğumda çok kotu oldum kafamdan atamadim sadece paylaşmak istedim ya babasının bu durumunu bilip el eteğini öpmek bunu bile bile saygı göstermek zoruma gitti

Gözümle görmedim doğru ama inandığım bir insan var ortada facebook tada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…