En iyisini yapmışsın canım üzülme.Kadın genç ise Beklenir..Belki kocasına da gidecek bu laf ve sonunda yuvası dagılacak bunu bile bile söyleyecegini sanmıyorum eltinin.Bir kardeş gibi paylaşmış seninle.Ben bunu duyduğumda çok kotu oldum kafamdan atamadim sadece paylaşmak istedim ya babasının bu durumunu bilip el eteğini öpmek bunu bile bile saygı göstermek zoruma gitti
Ne yapmis tam olarak? Yanlis anlasilma olabilir mi?Ben bunu duyduğumda çok kotu oldum kafamdan atamadim sadece paylaşmak istedim ya babasının bu durumunu bilip el eteğini öpmek bunu bile bile saygı göstermek zoruma gitti
Eltimin söylediği şeyin doğruluğundan eminsem ben de eşime söylerdim sanırım.
Empati yapıyorum.. Söylerdim. Sizi haksız bulmadım açıkcası... Ama eminseniz.
Namusa iftira atmak çok tehlikeli birşey.
Kimseye de güven yok artık.
Ve eşinize söyleme şekliniz önemli. Siz nasıl söylediniz de sinirlendi böyle.
O ikisinin ilişkisi ile de ilgili ama meselaİyi de böyle bir konuyu nasıl söylemeli ki kocası sinirlenmesin???
Niye demeyeceksin.Evli çiftin birbirinden gizlisi saklısı olmaz.Sen şimdi tedirgin olmadın mı?Yarın öbürgün aynı şeyi sana yapmayacagı ne malüm.En başından söyle ki Seni kple bir arada tutmasın yalnız bırakmasın..Babasına toz konduramıyor demek o zaman eltin mi suçlu yani..İyi bişeyini duydugumuzda söyleyecegimiz gibi kötü şeyleride söylemeliyiz.Söylemedigin takdir de yarın o iyi namuslu baba olur.Senin adın çıkar..
nasıl ılıskıler bunlar ya
Eltin ile kp olayını tasrif etmiyorum ama ispiyonculukta iyi birsey değilKızlar benim eltim var yıllar önce kayınpederim eltime kotu gözle bakmış tam detayını anlatması bende bunu eşime söyledim çok uzuldugum için oda çok üzüldü kızdı ben ona söylediğim için com pişmanim simdi ona söyledim diye benimle konuşmuyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin
Beni neden elestiriyorsunuz kendinizi benim yerime köyün siz olsaydınız napardiniz boyle bor şey ogreniyorsunuz bunu bile bile kayınpederinin yuzune bakıp gulebilcekmisiniz çok üzgünüm boyle bir seyin yakinimda yasanmasindan
Bu isponyuculuk değildir olasılığı mümkün bir aile içi cinsel istismarı engellemedir eltisi bence uyarmakla çokda iyi yapmış en azından konu sahibi kendine göre çeki düzen verir derken yanlış anlaşılma olmasın daha dikkatli olur kp yalnız kalmaz vs öbür gelinine sarkıntı olabilme cesareti gösteren kp heran konu sahibinede aynısını yapabilir kocasınada iyiki anlatmış gerçekten yaptı ise bu çirkinlikleri babasının ne mal olduğunu bilsin oda ...ona göre önlemini nasıl alacaksa eşini ve yengesini koruma adına konuşsun utanmaz babasıyla !Eltin ile kp olayını tasrif etmiyorum ama ispiyonculukta iyi birsey değil
Babasının utanması yok oğlu utansa ne olur ? daha utanç durumda olmamak için yaptığı çirkinlikleri babasının yüzüne vurması şart yap et saygı beklesin kp oldu canım gözlerim doldu ! Yaptıkları yanına kar kalmamalı rezil adamın diyorum,...Babası hakkında böyle bir şeyi sizden duymak istemeyebilir. Utanabilir babası öyleyse o napsın.
Babasının utanması yok oğlu utansa ne olur ? daha utanç durumda olmamak için yaptığı çirkinlikleri babasının yüzüne vurması şart yap et saygı beklesin kp oldu canım gözlerim doldu ! Yaptıkları yanına kar kalmamalı rezil adamın diyorum,...
Bilmiyordum aradan 7senemi geçmiş ? Belkide kp umarım pişman olmuştur konu yeni sanmıştım haklısınız yorumunuzdaEski bi mevzu yüzünden neden eşiyle arası bozulsun değmez. Ama deseydi ki babasının bana bi yanlışı oldu bnde eşime söyledim. O zaman adam olup babasının yüzüne tükürür. Ne küsebilir, ne kızabilir eşi, rahatlıkla eşine tavır koyup çekip gidebilir konu sahibi hatta. Ama zamanında eltisi göz yummuş, bitmiş gitmiş mesele. 7 yıl önce tacize uğrayan konu sahibi olsa dayanamayıp eşine söylese o da olur. Ama konu elti, ikisinin arasında kalmalıydı. Konu sahibi o adama dikkat etmeli bu saatten sonra. Adamın yanlışı olursa işte o zaman söylemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?