cok uzgunum

Ben bunu duyduğumda çok kotu oldum kafamdan atamadim sadece paylaşmak istedim ya babasının bu durumunu bilip el eteğini öpmek bunu bile bile saygı göstermek zoruma gitti
En iyisini yapmışsın canım üzülme.Kadın genç ise Beklenir..Belki kocasına da gidecek bu laf ve sonunda yuvası dagılacak bunu bile bile söyleyecegini sanmıyorum eltinin.Bir kardeş gibi paylaşmış seninle.

Ben bunu duyduğumda çok kotu oldum kafamdan atamadim sadece paylaşmak istedim ya babasının bu durumunu bilip el eteğini öpmek bunu bile bile saygı göstermek zoruma gitti
Ne yapmis tam olarak? Yanlis anlasilma olabilir mi?
KP ile surekli gorusur musunuz? Sizi rahatsiz eden bir tavri oldu mu hic?

İyi de böyle bir konuyu nasıl söylemeli ki kocası sinirlenmesin???

Kp sana karşı davranışları nasıl eltin yanlış anlamış olabilirmi hani adam kadınlara karşı aşırı zaafı varsa belli eder herhalde?

İyi de böyle bir konuyu nasıl söylemeli ki kocası sinirlenmesin???
O ikisinin ilişkisi ile de ilgili ama mesela
"canım bak birşey söylicem ama....
Elti böyle böyle dedi, çok şaşırdım, üzüldüm, nasıl böyle birşey söyledi?
Ben de sana söylemek zorunda hissettim, ağır geldi bana,nedir bu işin aslı. Senin bir fikrin var mı" gibi gibi gibi....

Ben söylemiş gibi oldum resmen
Ben eşime söylesem az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorum. Yapacağı en son şey bana kızmak olurdu.
Yine söylüyorum, ikili ilişkiye, aile ilişkiaine bağlı

Kayınpederin bana olan tavrı normal ama facebookta genç kızların açık seçik fotoğrafları var facebook ta saçma sapan şeyler paylaşıyor mesala hep birlikte yemek yerken falan yon ben Suriyeli alcam falan gibi sözleri oluyo

Beni neden elestiriyorsunuz kendinizi benim yerime köyün siz olsaydınız napardiniz boyle bor şey ogreniyorsunuz bunu bile bile kayınpederinin yuzune bakıp gulebilcekmisiniz çok üzgünüm boyle bir seyin yakinimda yasanmasindan

Artık demişsiniz pişman olmanın faydası yok. Eşinizde ilerleyen zamanlarda bu konudaki öfkesini dindirir merak etmeyin.

+1

Eltin ile kp olayını tasrif etmiyorum ama ispiyonculukta iyi birsey değil

Ben olsam ben de rahatsiz olurdum, kendinizi suclamayin.

Eltin ile kp olayını tasrif etmiyorum ama ispiyonculukta iyi birsey değil
Bu isponyuculuk değildir olasılığı mümkün bir aile içi cinsel istismarı engellemedir eltisi bence uyarmakla çokda iyi yapmış en azından konu sahibi kendine göre çeki düzen verir derken yanlış anlaşılma olmasın daha dikkatli olur kp yalnız kalmaz vs öbür gelinine sarkıntı olabilme cesareti gösteren kp heran konu sahibinede aynısını yapabilir kocasınada iyiki anlatmış gerçekten yaptı ise bu çirkinlikleri babasının ne mal olduğunu bilsin oda ...ona göre önlemini nasıl alacaksa eşini ve yengesini koruma adına konuşsun utanmaz babasıyla !

Babası hakkında böyle bir şeyi sizden duymak istemeyebilir. Utanabilir babası öyleyse o napsın.

Abo sapik kayinpeder de fena
Uzak durun
Esinize soylemeniz de iyi olmus bu arada
Babasinin ne mal oldugunu bilsin veya hatirlasin da ona gore davransin

Babası hakkında böyle bir şeyi sizden duymak istemeyebilir. Utanabilir babası öyleyse o napsın.
Babasının utanması yok oğlu utansa ne olur ? daha utanç durumda olmamak için yaptığı çirkinlikleri babasının yüzüne vurması şart yap et saygı beklesin kp oldu canım gözlerim doldu ! Yaptıkları yanına kar kalmamalı rezil adamın diyorum,...

Eski bi mevzu yüzünden neden eşiyle arası bozulsun değmez. Ama deseydi ki babasının bana bi yanlışı oldu bnde eşime söyledim. O zaman adam olup babasının yüzüne tükürür. Ne küsebilir, ne kızabilir eşi, rahatlıkla eşine tavır koyup çekip gidebilir konu sahibi hatta. Ama zamanında eltisi göz yummuş, bitmiş gitmiş mesele. 7 yıl önce tacize uğrayan konu sahibi olsa dayanamayıp eşine söylese o da olur. Ama konu elti, ikisinin arasında kalmalıydı. Konu sahibi o adama dikkat etmeli bu saatten sonra. Adamın yanlışı olursa işte o zaman söylemeli.

Bilmiyordum aradan 7senemi geçmiş ? Belkide kp umarım pişman olmuştur konu yeni sanmıştım haklısınız yorumunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…