cok uzgunum

Çok tesekkur ederim anladığımız icin

Bilip bilmeden yorum yapmayin
Buraya Konu açarken gelecek tüm yorumları da göz önünde bulundurmanizi tavsiye ederim..Gelecek yorumları kaldiramiyorsaniz Konu açmayın..Belli sizin bayağı bildiğiniz.. Bir evladı babaya düşman etmeyi bayağı biliyorsunuz.. Gerçeklik payı var mı bilip bilmeden(!)

Sizde bir hata yok, eşinize söylemeniz de yanlış değil, insan eşiyle herşeyi konuşabilmeli, büyük bir şok yaşamışsınız daha büyük tepkiler bile verebilirdiniz, şükredin.

Ben senin yanlış bişey yaptığını düşünmüyorum.

İnsan nasıl babasını bilmez ki? Facebook'ta abuk sabuk resimleri var, masa da gelini de varken,yok Suriyeli alıcam gibi edepsiz konuşabiliyor bu adam. Eşiniz de mutlaka adamın tuhaf bakışlarını, hareketlerini yakalamıştır onca sene.

Sizin öğrenmenizden utandı bence. Baba rol modeldir, evlada ahlak erdem öğretir. Babasının böyle tanımanızdan utandı adam.
Sıkmayın canınızı, endişenizi paylaşmanız çok normal. Siz eşinize sevginizi yansıtın, zamanla aşılır bu mevzu.

Kayinpederin
Esin niye sana kizdi gitsin babasina kizsin pislik nasil oglunun karisina bakar

Bence en dogrusunu yapmissin. Bi tane de benzeri benim basimda maalesef. Peki senin kayınpeder inle aran nasıl. Gidip gelmeler ne sıklıkta.

Bekara koca boşamak kolay mis diye boşuna dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…