O ikisinin ilişkisi ile de ilgili ama mesela
"canım bak birşey söylicem ama....
Elti böyle böyle dedi, çok şaşırdım, üzüldüm, nasıl böyle birşey söyledi?
Ben de sana söylemek zorunda hissettim, ağır geldi bana,nedir bu işin aslı. Senin bir fikrin var mı" gibi gibi gibi....
Ben söylemiş gibi oldum resmen
Ben eşime söylesem az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorum. Yapacağı en son şey bana kızmak olurdu.
Yine söylüyorum, ikili ilişkiye, aile ilişkiaine bağlı
Aslında sende çok haklısın hani 7 sene evveli olmuş ya başın belaya girmesin diye düşünmüştüm biran kendimi elitinin senin yerine koydum cidden zor bir durum kp ile aynı ortamda yaşamak ağır gelir insan gerçekten şaşırıyor bir yanım diyor konu sahibinin eşi yengesi ne varsa kp konuşsun rahatlasın ömür boyu konuşmasınlar 1 yandan herşey kötü olursa vs ..anlayacağın işin içinden çıkamadım Allah yar ve yardımcınız olsun canım amin ..O kadar kolay yorumlar yapmissiniz ki başkasının yaşantısına yorum yapmak kolay düşünün ki baba dediginiz adam koz kardesinize tecavüze yelteniyo sizde bunu yıllar sonra ogreniyorsunuz kaç sene sonra ogrenirseniz öğrenin hala o adamın gözlerinin icine bakıp baba dermisimiz baba demek ne demek kayınpeder olsun olmasin baba demek can demek caninin yarısı demek değilmi öğrendikten sonra bunu kardeşime nasıl yaptın diye hayallerin ümitlerini yikilmazmi bi daha yalandan olsa baba diyebilir misiniz bende bilmiyorum içime zor geldiği agir geldi eşime söyleyip onunda baba dediği adamın nasıl bi adam olduğunu görsün istedim ama eşime de agir geldi ben simdi nerde hata yaptim
Siz geniş bir insansaniz ben ne yapayimValla süpersiniz, sizden korkulur
Ben yine de söylemezdim ama
Seninde başına gelseydi eğer o zaman anlardinBu kadar hassas bi konuyu nasıl söylediniz cok merak ediyorum.
Siz geniş bir insansaniz ben ne yapayim
Seninde başına gelseydi eğer o zaman anlardin
Ben fırça yemedim babasına kızdı nasıl boyle bir şeyi yapar diye yorum yapmak için yorum yapma yorumuna ihtiyacım yok oradan bol kepceden atıp tutmak kolayGeniş mi?
Siz dar olmuşsunuz da ne olmuş? Üstünüze hiç vazife olmayacak birşeyi kocanıza anlatmış, bir de fırça yemiş oturmuşsunuz.
Ya tam her şeyi bilmeden neden yorum yapıyorsun yapma yorum falan bana bildiğini nerden biliyorsun ki tepkisi bana değil babasinaydi bilmeden yorum yapmaYinede direkt kosa kosa kocama gelip baaaaak senin baban sapikmis demezdim. Adam zaten biliyomus ki ben napiyim demis. Dusunulmeden konusulacak seyler degil bunlar. Senin soylemen ekstra cildirtmis. Boyle biseyi sen soyluyosan adamin tepkisinide goze alman gerek.
Bilip bilmeden yorum yapmayinDiliniz nasıl vardı da soyleyebildiniz? Babasına karşı hep bir şüphe olacak için de.. Ayrıca babasının nasıl biri olduğunu ogrensin de nedir ya.. BABASI ..Eltinizin doğru söylediğinden Emin misiniz? Kusura bakmayın ama her ne olursa olsun soylememeliydiniz. Ayrıca demekki size güven olmaz sır konusunda..Yaşamış mi yasamamis ki bilemeyiz ama size güvenip anlatmis.. Belliki siz zaten kayinpederinizi sevmiyorsunuz.. neyse eşinizi neye suruklediginizin farkında değilsiniz.Allah akıl fikir versin.. Umarım kötü sonuçlar olmaz..
Ya tam her şeyi bilmeden neden yorum yapıyorsun yapma yorum falan bana bildiğini nerden biliyorsun ki tepkisi bana değil babasinaydi bilmeden yorum yapma
Merak etme bi daha acmamAçılan her konuya yorum yapabilirim. Konu sahibinden izin alacak degilim. Karsit goruslu insanlara tahammul edebilecek tahammule sahip degilsen o zaman konu açma!
kp tam olarak ne yapmış?Ayrıca hani demissiniz ya eltisi göz yummus ülkemizde tecavüze uğrayıp sanki suçlu kendiymis gibi yıllardır içinde bu açıyla yasakta an bir com kardeşimiz var neden susuyorlar kendileri suçlu olduğu için değil ben söylersem bile tecavüze uğrayan kadına değil pişkin pişkin bu olayı yapan kadın suçlanır bi yüzden hayatları kabusa dönüyor ama ben inanıyorum ki Yüce Allah un adeleti var er geç sonunda tecelli edicek
Kızlar benim eltim var yıllar önce kayınpederim eltime kotu gözle bakmış tam detayını anlatması bende bunu eşime söyledim çok uzuldugum için oda çok üzüldü kızdı ben ona söylediğim için com pişmanim simdi ona söyledim diye benimle konuşmuyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?