Çok üzgünümmmm

Moral olarak çökmüş durumdayım kızlar burda yeniyim doğru yere mi konu açtım bilmiyorum nişanlıyım agustosta düğünüm olacaktı cok büyük kavga ettik bana kavga sırasında bi dolu hakaret etti kadınlığıma kadar laf etti azar videoları filan izliyordu bana diyor ki “kadın ol da izlettirme “ ailesiyle cok iyi anlaşıyoruz ama malesef bu iş olmayacak sanırım şimdiden bunu söyleyen ilerde ne yapar nişanlım polis cidden cok saçma psikolojileri oluyor ben öğretmenim öz güvenimi yerle bir etti cok kötüyüm
Bırak kız bunu inan ki seni el üstünde tutan biri çıkar karşına. Yoksa hayatı sana zindan edecek gibi duruyor. Sana daha şimdiden saygı duymuyor, ayrılacağını öğrenince sinirle söyledim falan derse de inanma çiçeklere hediyelere kanma, narsistliğinin bir oyunu hepsi. Seni sindirmeye çalışıyor. Sakın yüz verme. Bak ne güzel öğretmenmişsin ne kalıcaksın be bunun eline, hayatını yaşa elbet gerçek aşk gelir bulur seni. Bu gerçek aşk değil, gerçek aşkların içinde kadını ezmek yok.

Bence şanslısınız ki bu durumu önceden gördünüz. Evleneceğiniz kişi kendini tanıtmış. 'Kadın ol da izlettirme' de ne demek.. Tabiri caizse böyle hayvan ruhlu biriyle evlenirseniz siz üzülürsünüz. Şuan seviyor olabilirsiniz fakat duygusal davranmamalısınız. Evlendikten sonra dank eder yoksa...

Allahın sevdiği kulusunuz belli ki. Şimdi bunları göstermesi sizin için büyük şans.
Hiçbir hayat bu şekilde biri ile geçirecek kadar değersiz değil.
Bence gözardı edilecek cinsten değil, özellikle siz bu aşamadayken.
İnan boşanmak çok büyük bir travma ve zorluk..
Nişanlıyken ayrılanları duyduğumda ben her seferinde seviniyorum

Şanslısın ki henüz evli değilsin. Sakin evlenince düzelir diye düşünme.

Canım seni çok iyi anlıyorum. bundan 5 6 ay sonra diceksin ki iyiki ayrılmışım mide bulantın geçicek emin ol. aynını ben yaşadım 4 senelik ilişkimdi nişanlandıktan sonra aileme saydırmalar benı rezıl etmeler her şey vardı en sonda kızları eklemeye başlamış yanımda kızlara bakmaya başlamıştı neden bakıyosun dediğimde önceden inkarlar eden adam öyle giyinmesin o zaman bakarım demeye başladı midem bulandı soğudum beni beğenmemesi her şeyimi eleştirmesi bu mu dedim ya bu adamla mı evlenicem ben yarın zaten aldatır bu. sonunda bitti tabi nişanı attık düğüne 4 ay kala arkamdan konuşmadığı şey kalmamış. meger zaten bir yabancıymış boşver en baştan belli olması daha daha iyi. sonra da diyecek ki sen baştan beni böyle kabul etmiştin zaten diyecek. olmaması en hayırlısı tabii ama sen biliyosun sen tanıyosun sonuçta ama iyi düşün iyi karar ver.

Ben merak edip araştırdım, ekşi sözlükte açıklamışlar. Bir uygulamaymış. İndirip para ile rastgele insanlarla sohbet ediyormuşsun. YouTube ‘da birini gördüm, suratı orantısız, çirkin bir adam, bozuk bir ağızla bir video çekmiş. Allahım tiksindim. Nasıl küfürler, kadınlara laflar, abazalık, seviye korkunç. Konsomatrisler vs var.
Aman sakın. Uzak durun. Pişman olmazsınız. Tek pişmanlık bunu neden daha önceden farketmedim olur. Özür dilerse de kabul etmeyin. Adamın “ gadın olaydın da izletmeyaydın yauw “ diye yayvan yayvan konuşması da tiksinç. Bunun bir açıklaması yok.

Bence yatın kalkın şükredin erkenden göstermiş yüzünü . Hemen ayrılın . Evlenince de böyle devam eder daha fazlası olur . Hayatını mahvetme

Muge Anli'nin "azar mi o ne, azmaktan mi geliyor?" dedigi video aklima geldi.
Daha evlenmeden icindeki öküzü cikarmis disari. Kadin ol ne demek? At nisani kendine yazik etme

Back
X