çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya. :KK70:

Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.

Yaw insan boyle biri ile calisacak olsa bu kadar yoklukta olan biri hazir sacimi kestirmisken beni de gozune kestirir mi diye tirsar yaw 🤣

Ben kuaför kurbani oldum mesela,. muhteşem olacak, dedi gaza geldim.
Şuan yan kaldırımda çiçek satan güllü ablanın saçları benimkinden daha doğal.
Bunalimdayim evet ama saçlarımdan dolayı, öncesinde büyük bir derdim yoktu.

ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.

başına silah mı dayayacağını düşünüyorsunuz arkadaşınızın yorum yap diye?
dinle geç alla alla.

Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya. :KK70:

Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.
Nasıl bir yokluk bu yarabbim 😂 konu sahibinin hayatında hiçbir erkekle yüz yüze iletişim kurmadığına eminim (bakkal falan hariç)

yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.
doğal olarak uzun bir aradan sonra bizim bölüme gelince tanıyamadım. ben ona ne oldu sana da demedim.
ama eşini de tanıyorum. ve bu adam buna ne yaşattı diye düşündüm sadece
Dışarıdan o çok iyi görünen adamlar eşlerine o kadar iyi olsalar boşanmazlar zaten.
Destek olun arkadasiniza

Nedense konuyu mahallenin meraklı teyzeleri olur ya ne olmuş ne olmuş diye ortada gezinen onlara benzettim.

Sizi ilgilendiren bir detay, konu vs yok ki.

Neden keser diye soruyorsunuz.

Tercihleri değişmistir
Lezbiyen iliskisinee erkek modeline bürünen taraf olmuştur

Veya hiç alakası da olmayabilir
İster kestirir ister kestirmez
Bunda üzülecek kahrolacak ne var ay

ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.
Ne konuda etkilendiniz ki,çok samimi görürse anlatır değilsede boşverin belki canı öyle istemiştir yazın bende erkek gibi saçı seviyorum 😀

Uzun sacin bakımı cok zor. Sıkılıp kestirmistir. Depresyondadir. Ne bileyim hastadir.
Bunun cevabini kendi bilir.

yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.
doğal olarak uzun bir aradan sonra bizim bölüme gelince tanıyamadım. ben ona ne oldu sana da demedim.
ama eşini de tanıyorum. ve bu adam buna ne yaşattı diye düşündüm sadece

Kızı uzun zamandır görmemişsiniz. Belki uzun zamandır saç modelini farklı kullanıyordur.

Daha önce saçları uzun olan bir arkadaşımın saçını kısa kesilmiş görsem; aklıma medeni hali veya mutsuz olabileceği gelmez , hiç gelmedi.

Bir kuaförün azizliğine mi uğradı , güzelim saçları boyadan yanmamıştır inşallah diye düşünürüm en fazla.

ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.

Kadın size neden özel hayatını anlatsın ? Boşandıklarını ve artık bekar olduğunu biliyorsunuz , gerisi sizi ilgilendirmez.

Anlatmak isterse de, özel hayatının onun özeli olduğunu; sizi ilgilendirmeyeceğini söyleyebilirsiniz.

Kadının "eski eş" olup olmadığı belirsiz , bu küçük(!) detayı da unutmayalım.

Son düzenleme:
boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.
açıkçası birlikte çalışmayacak olsak önemsemem de acaba nasıl davransam diye düşünmeye başladım
Saçı uzun kadınlara farklı kısa kadınlara farklı mı davranıyorsunuz?
Saçmasapan davranmayın yeter bence

Back
X