çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

Tam olarak 6 ay once bosandim. Zayiflasam "ayy canim sana ne olduuu"
Sacimi kessem " niey bu kadat kisa kestin"
Niyetiniz iyi olabilir ama lutfen bi salin insanlari artik ya. Zaten en cok yaralayan da bu aciyan bakislar

kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibi :KK43: görünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?

not: arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.
İyi ya da kötü, depresyonda ya da değil, mutlu ya da mutsuz.. Bunlar sizi ilgilendirmez. Saçını öyle kesityse o şekilde iyi hissettiği içindir. Onu bilmemde sizin sıkıntılarınız olduğu kesin.

ya bunu mu araştırdın :KK70:
bilmiyorum her konumda görüyorum seni. sayı tutmadım ama yorum yapmazsan ölürsün o yüzden yapma desem de yapacaksın
Türkürdüğünü yala sonra konuşalım 😂

Çaba sarfetmeye gerek yok profiline girince görüyorum yorum yaptığım ya da yapmadığım konuları.

Türkürdüğünü yala sonra konuşalım 😂

Çaba sarfetmeye gerek yok profiline girince görüyorum yorum yaptığım ya da yapmadığım konuları.
yok ben sana birşey demiyorum. ne güzel işte herkesin derdiyle dertleniyorsun. sen yorum yapmasan o yorum yapmasa buraya konu açsak kendi kendimize olmaz ama değil mi :KK70:

keşke sen de o aklını kullanıp benim konularıma yorum yapmasan ay ne güzel olur ya . çok mutlu olurum biliyor musun :KK70:
Kız sonra gelip erkeksiz kaldım diye de bize ağlıyorsun. Akıl kullanmayı öğütleyen kendide kullanmalı zira yapmadığın bir şeyi önermek olmaz 😂😆

boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.
açıkçası birlikte çalışmayacak olsak önemsemem de acaba nasıl davransam diye düşünmeye başladım
Ay sen cidden bazı şeyleri anlama konusunda sıkıntılısın.
Neye, nasıl davranacaksın?
Kadının canı saçını kestirmek istemiş, kestirmiş.
Ne var bunda da esktra bir vaziyet alman gerektiğini düşünüyorsun?
Arkadaşının en büyük şanssızlığı seninle dipdibe çalışmak zorunda olması olabilir.
Kendisine bolca sabır diliyorum.

merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz
Bende bir çok kişiyle çalışıyorum şu zamana kadar kimsenin tarzına falan karışmam ilgilenmem sizede tavsiyem.

ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.

Yani uzun bir sure birlikte calisacaksaniz bundan etkilenmesi gereken biri var ama o sen degilsin.

Kadin sadece bosanmis ve sacini kestirmis. Diger tarafta yuzunu gormedigi biri ile evlenmeyi dusunen, aylarca yuzunu gormedigi adama saplanip kalan biri var. Boyle biri ile calisacak olsam ben etkilenirdim.

Yani uzun bir sure birlikte calisacaksaniz bundan etkilenmesi gereken biri var ama o sen degilsin.

Kadin sadece bosanmis ve sacini kestirmis. Diger tarafta yuzunu gormedigi biri ile evlenmeyi dusunen, aylarca yuzunu gormedigi adama saplanip kalan biri var. Boyle biri ile calisacak olsam ben etkilenirdim.
Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya. :KK70:

Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.

Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya. :KK70:

Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.
Duvardaki sıvaları da kazısın bari .

yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.
doğal olarak uzun bir aradan sonra bizim bölüme gelince tanıyamadım. ben ona ne oldu sana da demedim.
ama eşini de tanıyorum. ve bu adam buna ne yaşattı diye düşündüm sadece
Hanımefendi ısrarla anlamıyorsunuz. Boşandığı için saçını kestirdi diyip duruyorsunuz. Belki tarz değişikliğine gitmek istedi, belki de şu an çok mutlu, ne biliyorsunuz? Bu adam ona ne yaşattı da bu hale geldi nasıl bi düşünce Allah aşkına? Uzun boyalı saç mutluluk, kısa boyasız saç mutsuzluk mu demek?

Resmen ayan beyan kadın kötü görünüyor neler yaşadı vah vah modundasınız.

Şunu anlayın artık : boşanmadan ötürü saçlarını kestirdi diye bir şey yok. Ne olduğunu bilip bilmeden bu adam ne yaşattı kadına diyip insanların özel hayatı hakkında farazi varsayımlarda da bulunmayın.

Kadına da acımayın. Zira sizin , özellikle de sizin acımanıza hiç ihtiyacı yok çünkü.

Back
X