çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

Yani donem donem insanin kotu hissettigi oluyor. Ve kadinlar en çok saçıyla oynuyor. Ben bir değişiklik yapinca hemen herkes depresyona gördün tabi felan derdi. Bu beni çok uzerdi. Hayir değişiklik istedim vs demek cok yorucu.
O yuzden bu konu hakkında duramayip illa birsey söylerseniz tarzın sana cok yakışmış vs laflarına ileriye geçmeyin. Zaten samimiyet oluşursa neden kesmek istediğini vs anlatır kendisi.
hmm yok zaten eminim konusunun açılacağına çünkü sürekli birlikte olacağız gün içinde.
ben sormayı düşünmesem de üzülmedim diyemem

Bence siz tedavi olun hayatınızda değişik ve saçma yerlerde zaman kaybediyorsunuz

arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.
Yahu size ne özel hayatından arkadaşınızın? Sanki bestfriends’siniz de arkadaşıma nasıl destek olabilirim diye soruyorsunuz. Çevirmeyin şimdi Allah aşkına. İlk sorunuz sizce neden saçını kestirmişti. Bildiğin meraklısınız yani.

Ayrıca kadın mutlu/mutsuz ne fark eder, özel hayatıyla ilgilenmek, ona terapi yapmak zorunda değilsiniz. Olur da o sizinle dertleşmek isterse o zaman konuşursunuz. Kadının saçından başka herhangi bir üzüntü belirtisi yokken ( saç da size göre üzüntü belirtisi zaten, bize göre değil) , durup dururken nasıl davransam diyorsunuz. Kadının üzgün olduğunu nereden çıkardınız?

Kaldı ki 1 ay birlikte çalışacağız demiştiniz, pek de uzun süre olmuyor. Özel hayatına saygılı olun, durduk yere konusunu açmayın yeter. Emin olun böylesi daha iyi olacak hanımefendi için. Yani kısaca sadece işinizi yapın ve burnunuzu soluk alıp vermek için kullanın.

Bende saçlarımı kestirdim kısacık . Beyazları da boyatmadim . Benim hakkımda da böyle düşünüyorlar demek ki 🤷
Benim kuaförüm bir kez bana bırak diyerek kısacık kesmişti uzun saçlarımı. Yeni evliydim bi de. Evlenince mutsuz olduğumu sandıysa çevremdekiler 😂😂😂 halbuki ben sadece kuaförüme güvenmiştim.

Bende saçlarımı kestirdim kısacık . Beyazları da boyatmadim . Benim hakkımda da böyle düşünüyorlar demek ki 🤷
eğer uzun yıllardır saçınız belinize kadarsa ve birden o şekil kestirdiyseniz insanların şaşırabilir.
çünkü 1 cm saç bile bazen bir yılda uzuyor. doğal olarak saç kesen kadınlar bilir o pişmanlığı.
ha sürekli kesip uzatan biriyseniz kimse şaşırmaz zaten

Belime gelen saçım var yani universiteden beri, uzun saç çok severim ama bir ara erkek gibi kısa kestirmeye ciddi ciddi düşündüm sebebi ise saça ayıracak vaktim yoktu ve kendimi daha özgür hissetmek istemiştim. İki küçük bebeğim vardı ve depresyonda değildim sadece rahatlamak için yani illa kötü bir sebep aramaya gerek yok

yapmadan duramazsın zaten . her konumda benden çok senin yorumun var. :KK70:
Son üç konun. İkisine yorum yapmamışım birine bir tane yapmışım. Sandığın kadar umursanmıyorsun şekerimgül.

4C47E4E0-8EF4-45E5-A080-CE805D938B87.png
1E2BDF04-3633-41CE-943C-C207B3AA8EE6.png
7F52CFF7-6012-47D6-B958-53ACE7267526.webp

eğer uzun yıllardır saçınız belinize kadarsa ve birden o şekil kestirdiyseniz insanların şaşırabilir.
çünkü 1 cm saç bile bazen bir yılda uzuyor. doğal olarak saç kesen kadınlar bilir o pişmanlığı.
ha sürekli kesip uzatan biriyseniz kimse şaşırmaz zaten
Belime kadar değildi ama uzun ve bakımlı saçlarım vardı . İnsan sadece keyfinden de saç kestirebilir . En son 6 yıl önce falan kısa kullanmisim baktım şimdi . Neyse yani durumla ilgisi yok tamamen keyfi benimki .

Back
X