- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibi
görünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
not: arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.

not: arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.
Son düzenleme: