çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

Sanırım siz hastalıktan şüpheleniyorsunuz.
Çünkü anlatım tarzınız onu gösteriyor.
Öyle bir şey varsa öğrenirsiniz yakında
Madem o kadar merak ettiniz sorsaydınız saçlarını:)

Yakın arkadaşiniz degilse hiç o toplara girmeyin, kendisi konusunu acmazsa bahsetmeyin bence destek olacagim diye.
yani bu konusu açılacak bir durum değil. ama en nihayetinde birlikte tüm gün yanyana çalışacağız. doğal olarak etkilendim

Canı istemiş yapmıştır deyip geçin bence.
Ama boşanmış bir kadın olarak şöyle; yaşadıklarımız malesef çok zor.Yillarimizi verdiğimiz, hayatta en güvendiğimiz insanlarin bizi yaralamasi çok acı.
Benim son 1 yılda; herkesin hayranlıkla nasil bu kadar güzel dediği saçlarım döküldü ve bembeyaz yün gibi oldu.
2 yıldır görüşmedigim bir arkadaşım bu 2 yıl senden çok şey götürmüş dedi.
Dışarıdan boşanmış işte nolucak diye dedikodu malzemesi olsak da sadece ; bu hayattta ne yaşadığını insan sadece kendi bilir.

kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibi :KK43: görünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Konu sizi ilgilendiren bişey değil ki dert değil nasıl bir cevap bekliyorsunuz

Başta Merve Boluğur olmak üzere boşanmış veya boşanmamış depresyonda veya musmutlu insanların kararlarına saygı duyup rahat bırakalım 😏
merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz

Hayır cidden bunu neden bu kadar merak ettiniz sizenee ki canı istemiş kesmiş üzülmüş kesmiş bunalımda kesmiş öğrendiniz eee ne olacak 😐

Yıllardır saçımı her kestirdiğimde depresyona girdiğimi düşünen insanlardan bıktım. :D Kodlanmış kadın saçı uzun olur diye topluma. 😶

Tiktok gençlerinin algısı değil miydi ya bu "bileklerini kesemeyen kadınlar saçlarını keser" saçmalığı? Canı istemiştir kestirmiştir ne var üzülecek derdiniz mi yok başka?

Ne deyip destek olcaksiniz? Saçını kestirmissin çok üzüldüm destek olmak istedim mi diyeceksiniz? Bana birisi boyle bir sey dese,Bihterin Cemileye baktigı gibi bakardım suratına.
destek olmak demeyelim ama eşini de tanıyorum. sonuçta eminim boş zamanlarda muhabbetler açılacak zaten kendisi anlatacaktır birçok şeyi. yorum yapıp yapmamak konusunda emin olamadım

destek olmak demeyelim ama eşini de tanıyorum. sonuçta eminim boş zamanlarda muhabbetler açılacak zaten kendisi anlatacaktır birçok şeyi. yorum yapıp yapmamak konusunda emin olamadım
Simdiden tasalanmaniza gerek yok. Kendisi anlatir ve fikrinizi isterse yorum yaparsiniz.

merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz
O zaman dipdibe çalışmayın. Bu arada saçını kestiren bir kadın görünce bile bu kadar etkilenecek bir yapınız varsa psikolojik olarak bir destek alın

Back
X