- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günü birlik açtığınız konulara bakarsak milleti takip falan bence asıl yardıma ihtiyacı olan depresyonda olan bizzat sizsiniz.ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.
yani bu konusu açılacak bir durum değil. ama en nihayetinde birlikte tüm gün yanyana çalışacağız. doğal olarak etkilendimYakın arkadaşiniz degilse hiç o toplara girmeyin, kendisi konusunu acmazsa bahsetmeyin bence destek olacagim diye.
yani bu konusu açılacak bir durum değil. ama en nihayetinde birlikte tüm gün yanyana çalışacağız. doğal olarak etkilendim
Konu sizi ilgilendiren bişey değil ki dert değil nasıl bir cevap bekliyorsunuzkızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamazBaşta Merve Boluğur olmak üzere boşanmış veya boşanmamış depresyonda veya musmutlu insanların kararlarına saygı duyup rahat bırakalım![]()
E biz ölelim dışarıya çıkmayalım siz 'normal' insanlar etkilenmeyin diye Allah ım yarabbim.merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz
destek olmak demeyelim ama eşini de tanıyorum. sonuçta eminim boş zamanlarda muhabbetler açılacak zaten kendisi anlatacaktır birçok şeyi. yorum yapıp yapmamak konusunda emin olamadımNe deyip destek olcaksiniz? Saçını kestirmissin çok üzüldüm destek olmak istedim mi diyeceksiniz? Bana birisi boyle bir sey dese,Bihterin Cemileye baktigı gibi bakardım suratına.
Simdiden tasalanmaniza gerek yok. Kendisi anlatir ve fikrinizi isterse yorum yaparsiniz.destek olmak demeyelim ama eşini de tanıyorum. sonuçta eminim boş zamanlarda muhabbetler açılacak zaten kendisi anlatacaktır birçok şeyi. yorum yapıp yapmamak konusunda emin olamadım
O zaman dipdibe çalışmayın. Bu arada saçını kestiren bir kadın görünce bile bu kadar etkilenecek bir yapınız varsa psikolojik olarak bir destek alınmerve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz
Kadının saç şeklinden niye etkileniyorsunuz?merve boluğuru bilmiyorum. ben saygı duymuyorum demedim ama açıkçası ben dipdibe çalışacağım için etkilenmem kadar normal birşey olamaz