bu boyledir birinin hakkinda senin yaninda konusan sen giderken seninde arkandan konusuyo agizlari alişik onlarin. hic bisey olmasada bisey buluyolar gulmeye dalqa geçmeye. cagirdigi zaman gelemem siz qiybet ediyosunuz de zorunada giderse su icsin biraz gecerIyı aksamlar belkı onemsız bır dert dıyeceksınız belkı bunun ıcın mı konu actın.. Çok canımı sıkan bır olayı paylaşmak ıstedım. Gerek gündüz calıstıgım ıcın gerek de görüştüğüm zaman baskalarının dedıkodusu yapılıp gülüştuklerı ıcın. Örnegın şöyle işte başka bır komşu ıcın onların evde cıddı kavgalar oluyor. Şunlara şu gırıp çıkıyor. Şurdan yatak gıcırtısı gelıyor gıbı hıc tahammül edemeyecegım dedıkodular yaptıkları ıcın komşularla sık degıl nadır gorusuyorum.. Dün ıkısı bır araya çok sık gelır benı de davet ettıler küçük çocuğunda oynamak ıstedı. Gitmeyecektim hadı dedım ayıp olmasın cagırmıs bırazcık gıdeyım çay vs hazırlamıs oturuyorlardı. Oturdum çocuk cagırınca odadan 2 dk çıktım döndüğümde gulusuyorlardı. Benı görünce sustular konuyu başka yöne cektıler. Daldan dala atladılar sana da çay verelım tekrar falan.. Yanı kapattılar muhtemelen bana guldurler ama neye anlamadım. Çünkü çok tedırgın oldular 10 dk daha oturdum ama çok kötü oldum evime döndüm. Genel hallerını de bıldıgım ıcın keşke gıtmeseydım dedım.
Üzmeyin kendinizi belki sizi konuşmamış olabilirler ama sizin yanınızda sürekli başkalarını çekiştiren insanlara güvenip aman gideyim ayıp olmasın demeyin. Çünkü gerçekten masadan kalktığınızda sıra sizin dedikodunuza gelir
Bu zamana kadar ne kadar doğru yaptıgını bugün tekrar anladım. Muhtemelen bır seyımle dalga gecıldı. Cozemedım amabu boyledir birinin hakkinda senin yaninda konusan sen giderken seninde arkandan konusuyo agizlari alişik onlarin. hic bisey olmasada bisey buluyolar gulmeye dalqa geçmeye. cagirdigi zaman gelemem siz qiybet ediyosunuz de zorunada giderse su icsin biraz geceroyleleriyle asla gorüsmemek lazim
Söyleyecekler mı öyle dıyınce ıyıce sınırım bozulacakKonuyu değiştirdiklerinde , Neye güldünüz söyleyinde bende güleyim derdimm direk ciddi bir şekilde..
Hem de çok ucuz muhabbet yatak odası dınleme falan belkı bızı de dinliyorlar ve belkı konusuyorlarAyıp olmasın diye yapılan işlerde en çok size ayıp oluyor. Boşverin sıkmayın canınızı. Birdaha görüşmezsiniz olur biter. Böyle ucuz insanları kafaya takıp değer vermeyin. Nöronlarınıza yazık.
Çok haklısınızNeye gülüyorsunuz diye sorardım ben olsam. Hem de çok ciddi bir biçimde sorardım. Cevap alana kadar ikisini de doğduğuna pişman ederdim. Ayrıca gitmeyin siz de oraya bir daha.
Hemen hemen çünkü tarzları belli çünkü ben gelınce toparlanmaya calısıldı çünkü hıslerım asla yanıltmazSizinle.ilgili olduguna emin miyiz?
Kiskaniyorlar, onlarda olmayan sizde olan bir sey var ve bunu biliyorlarHemen hemen çünkü tarzları belli çünkü ben gelınce toparlanmaya calısıldı çünkü hıslerım asla yanıltmaz
Öyle mı dersınız bilmiyorum yıne de insan üzülüyor bır bardak çay ıkram ettı güya ama yaptıkları..Kiskaniyorlar, onlarda olmayan sizde olan bir sey var ve bunu biliyorlar
cozemiycek ne var onlarin zaten gozleri her seyi ters yamuk gorurBu zamana kadar ne kadar doğru yaptıgını bugün tekrar anladım. Muhtemelen bır seyımle dalga gecıldı. Cozemedım ama
İlkokulda kendi aralarında gülüşen konuşan çocuklara öğretmen neye gülüyorsunuz anlatın biz de gülelim derdi. O geldi aklımaIyı aksamlar belkı onemsız bır dert dıyeceksınız belkı bunun ıcın mı konu actın.. Çok canımı sıkan bır olayı paylaşmak ıstedım. Gerek gündüz calıstıgım ıcın gerek de görüştüğüm zaman baskalarının dedıkodusu yapılıp gülüştuklerı ıcın. Örnegın şöyle işte başka bır komşu ıcın onların evde cıddı kavgalar oluyor. Şunlara şu gırıp çıkıyor. Şurdan yatak gıcırtısı gelıyor gıbı hıc tahammül edemeyecegım dedıkodular yaptıkları ıcın komşularla sık degıl nadır gorusuyorum.. Dün ıkısı bır araya çok sık gelır benı de davet ettıler küçük çocuğunda oynamak ıstedı. Gitmeyecektim hadı dedım ayıp olmasın cagırmıs bırazcık gıdeyım çay vs hazırlamıs oturuyorlardı. Oturdum çocuk cagırınca odadan 2 dk çıktım döndüğümde gulusuyorlardı. Benı görünce sustular konuyu başka yöne cektıler. Daldan dala atladılar sana da çay verelım tekrar falan.. Yanı kapattılar muhtemelen bana guldurler ama neye anlamadım. Çünkü çok tedırgın oldular 10 dk daha oturdum ama çok kötü oldum evime döndüm. Genel hallerını de bıldıgım ıcın keşke gıtmeseydım dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?