Cok üzüldüm:(

Gelmıstır zaten dedıkodu sırası bıze uzak duracagım

Gülmek suç degıl arkadan cekıstırıp bozulup gülmek hoş degıl benım de öyle takılabılecegım insanlar var ama bunlar onlardan degıl.. Kalkınca ya arkamdan baktı bıseye güldüler ya da benle ılgılı bır dedıkodu çünkü toparlamaya calısıldı

cozemiycek ne var onlarin zaten gozleri her seyi ters yamuk gorur mukemmel ol yine dalqa gececek bisey gorurler men oyle qiybet eden onun bunun lafini tasiyan kac tane insani hayatimdan sildim hic aklimada gelmiyo onlar varmiydi
Çok belırgın ya dedıkoduları onun evınden yatak gıcırtısı gelıyor bu kavga edıyor gıbı

Komşularının huylarını bilirsiniz. Bizimkilerde birbirlerine bakıp gulusurler bilirimki önceden biri hakkında konuşulmuş . Toplu ortamda fisildasarak konuşan insalari sevmem birde o yüzden benim hakkimda olmadığını bildiğim halde rahatsiz olurum . Uyusmayacagimizi anladığım için de araya mesafe koydum. Ayıp olmasın diye çok oturmuslugum var bu arada hayır demeyi yeni yeni ogreniyorum Dışarda görünce hal hatır sorarım oturmaları gitmem. Üzülecek biseyiniz yok huyları öyle . Değişmezler. Canınızı sıkacağınıza gitmeyin birdaha

Sizi konuşmamış da olabilirler. Belki size anlatamayacaklari bir dedikodu yapıyorlardır. Çok büyük bir olayla ilgili veya sizin yakın olduğunuz biriyle.

Böyle dedikoducularla vakit geçirmek yerine kaliteli yalnızlığı tercih edin kafanız rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…