:( cok uzuldum

Ah biz kızlar
Niye hayatımızın merkezine oturturuz ki onları, niye ufacık bir tartışmada sorunu çözmeden başka şeye odaklanamayız. Bi de erkeklere bakalım gayet rahatlar uyurlar, kahvaltı yaparlar, gezerler, odaklanacakları bir iş varsa akıllarına bile gelmeyiz, hiç düşünmezler kırdım mı üzdüm mü abarttım mı.
Her seferinde kararlar alırız yok artık aramıycam o özür dilesin arasın, ama hep adımı da biz atarız di mi
Sizi bilmem ama ben eski ilişkilerimde böyleydim. Artık böyle olmamak ben de erkeklerin düşünce tarzına sahip olmak istiyorum.
Saadet sen de o beni hiç düşünmüyo umrunda bile değilim diyip onun söylediği sözleri de kafana takmadan işine odaklan canım. Bırak ne hali varsa varsa görsün düşüncesiz

erkek arkadasim fethiyeye ailesinin yanina gitti, son anda verdigi bir kararla. beni persembe sabah aradi annem cok ozlemis, onu gormeye gidiyorum dedi, gelicekmisin diye sordu. ama gidemiyecegimi cok iyi biliyor :( bisi demedim ama icten ice cok uzuldum, tabiki ailesini gormeye gidebilir sorun bu degil. ama ailesi kaldigimiz sehre iki haftaligina gelir bu sadece 3-5 saat gorur, ilk ciktigimida 3 aya yakin gormedi (gitmesi cok daha kolay ve yakinken), ama simdi 12 saat yol, isten izin aldi (isini cok onemser, 15 dk bile izin almaz), ayrica parasi yok. hatta maddi anlamda o kadar sikisik ki, disari ciktigimizda harcadigimiz kucuk seyleri bile ben oderim son bir kac haftadir. nedense izim bir garip oldu nerdne cikti bu diye, sonra herhalde regl donemine yakalstigim icin hassas oldugumu dusundum, ayrica mesleki anlamda cok kritik bir donemdeyim ve bu beni asiri strese sokmus durumda. yanimda olmasini istedigim icin duygusallik yapiyorum sanirim diye yatistirdim kendimi, dun gittim diye aradi aksam yemekteyken sole bir aradi zaten gurultluydu konsuamdik pek, gece ben aradim disardaymis hemen ole 2 sn konustuk. bugun bu saat oldu ses seda yok. ariyorum ariyorum acmiyor. ole uzuldum ki :( disarida olabilir, telefonunu evde unutmus olabilir vs vs. ama evde tek basimayim, inanilmaz stresli bir donemdeyim ve aniden eni yalniz birakiyor en azindan arayin nasilsin demesini bekliyorum. muthis uzuldum :( az once aradi, konusmadim pek, uyuyormus iyi tamam dedim, kapattim :( bana msj atmis zaten yola ciktigimdan beri sorun yapiyorsun yeter ama artik, annemlerin yaninda bisi diyemiyorum bunu konusucaz demis :( ya bisi yapmadim ki, bisi demedim ki, iyi yolculuklar diledim ugurladim, hatta o gece isle ilgili sikintisi vardi dinledim, dert etme dedim. o benim isimi sormadi bile :( halbuki bir suru aksilik cikti bu surede :( yani ben ona hic bisi demedim, belki en fazla o haftasonu yanimda olmicak diye sesim kotu cikmistir ama inanin surat asmadim, guzelce konsuutum :( bu neyin nesi? olmadik seyler geldi aklima, bisi olduda ustemi cikmaya calisiyor bile geldi :( yani cokmus ey bekliyorum :( onuda gecti bu nasil bir usluptur ya, varsayalim ki (inanin ole degil ama), o ole dusundu diyelim, sesimin soguk geldigini dusundu, ee stresliyim, yalnizim, yani bunun icin bu kadar mi tepki gosterilir :( inanin suan o kadar uzgunum ki. :( kavga etmek istemiyorum, alttan almak hic istemiyorum. napicam bilemedim

bir tek bu yazdığını okudum eğer yeni gelişmeler varsa onları bilmeden sırf buna yorum yapıyorum
genelde bu forumda bazı kızlar çok abartır hassas olur boş yere üzülürler kalp kırarlar ama sana çok hak verdim, çok haklısın bence..

belki canim bilmiyorum. ama bu iliskide onun he sorununda elimden geldigince anlayisli davranmaya calisitim :( evet gerildik cok kavga ettik, ama ben herseye ragmen (kendimce), o uzuntuluyken, stresliyken hep alttan almaya calistim ( o bunun farkindami bilmiyorum). inan cok zor, stresli bir donem geciriyorum. tum hayatim, kariyerim, gelecegim onumuzdeki 15 gune bagli. ustune zaten varolan duygusalligim, tek basima olmam vs. sadece azcik yanimda olsun, otursun konussun, beni guldursun ne bilim hic olmadi ben kotuyken sarilsin istiyorum. sadece bunca aydir bir kere yanimda olsun, bu 15 gun azda olsa destek olsun istiyorum :( ama sanki tam tersi en ufak biside beni dahada uzup, strese sokuyor :( cokmu sey istiyorum :( cokmu sey bekliyorum :( inan suan o kadar uzgunum ki, :( agliyorum ve baska birinin beni bu kadar uzmesine izin verdigim icin kendime dahada kziiyorum :(

erkekler hiçbir zaman kadınlar alttan alınca bunun farkında olmazlar!! annemden babamdan biliyorum.

bir tek bu yazdığını okudum eğer yeni gelişmeler varsa onları bilmeden sırf buna yorum yapıyorum
genelde bu forumda bazı kızlar çok abartır hassas olur boş yere üzülürler kalp kırarlar ama sana çok hak verdim, çok haklısın bence..

saol canim, inan birazda olsa kendimi iyi hissettim. bir gelisme olmadi, o yazdigi iki igrenc msj disinda ne aradi, ne sordu. ben msj dahi atmadim son yazdiginin ustune zaten, yani sadece tamam dedim. kesin beni suclu gordugu icin tavir yapiyor, yapsin bakalim.

aramiyorum zaten, suan ki durum kendimi onu aramamak icin tutmak degil canim, aramicam yani oarasi kesinde, uzgunum hala deliler gibi :( kendimi oyalamakta degil derdim, kafami calismam gereken seye verememek :( yoksa dedigin seyleri yaparak zaman gecebilir, bak bu saat oldu koskaca bir gun gecti :( ama ben hala ona uzulmek istemiyorum, okudugum makaleleri anlamak istiyorum :( tam makalenin ortasinda acaba ben mi yanlis yaptim, cokmu gerdim onu, yok yok bisi demedim ki sadece bozuldum ama o bana neler dedi, vsvs dusunmek istemiyorum :( cunku olay cozulene kadar kafamda takili kalicak biliyorum :( yani neden boyle yapti ki:( ne dedim ki ona, benimle bu sekilde konusuyor. bir kac gun once konustuk halbu ki ona cok gerginim nolur beni anla, beni sende germe, uzgunsem sadece yanimda ol kizma bana, tartisma benimle demistim :( ama o tamtersi ortada ufacik bir sorunda dunyaalrin lafini etti :( aklima geldikce hala agliyorum :( niye boyle yapti, ben mi yanlisim diye. bu saate kadar aramadigina gore ole dusunuyor demek ki.

sonra biz bayanlara kariyer yapamıyor diyorlar,biz erkekler gibi kendimizi işimize verip diğer şeyleri bir kenara atamıyoruz ne yazıkki, ama bence sen kendini haksızmışsın gibi düşünme,ne olursa olsun o mesajları hiç haketmedin bence...eğer hayatında seni gerçekten istiyorsa,sonunda hatasının farkına varır ve birşeyler için çaba gösterir...yok eğer farklı düşünceleri varsa yarın barışırsınız ama aynı şeyleri yapmaya devam eder...benim bir arkadaşım bu ve başka hareketlerden bıktığı için çocuktan bir çırpıda ayrıldı böyle pat diye çocuk sudan çıkmış balığa döndü,kız üzülmedimi üzüldü ama hayatına devam etti çocuk 8 9 ay resmen süründü sonra barıştılar, sonra hareketlerine o kadar çok dikkat etti ki..çünkü kaybetme korkusun yaşadı, bu korkuyu erkeklerin heran ensesinde hissetmesi lazım bence...
sen suçlu fln değilsin kendini öyle görme,sen streslisin ve çok doğal onu yanında istemek o yüzden üzme kendini

sonra biz bayanlara kariyer yapamıyor diyorlar,biz erkekler gibi kendimizi işimize verip diğer şeyleri bir kenara atamıyoruz ne yazıkki, ama bence sen kendini haksızmışsın gibi düşünme,ne olursa olsun o mesajları hiç haketmedin bence...eğer hayatında seni gerçekten istiyorsa,sonunda hatasının farkına varır ve birşeyler için çaba gösterir...yok eğer farklı düşünceleri varsa yarın barışırsınız ama aynı şeyleri yapmaya devam eder...benim bir arkadaşım bu ve başka hareketlerden bıktığı için çocuktan bir çırpıda ayrıldı böyle pat diye çocuk sudan çıkmış balığa döndü,kız üzülmedimi üzüldü ama hayatına devam etti çocuk 8 9 ay resmen süründü sonra barıştılar, sonra hareketlerine o kadar çok dikkat etti ki..çünkü kaybetme korkusun yaşadı, bu korkuyu erkeklerin heran ensesinde hissetmesi lazım bence...
sen suçlu fln değilsin kendini öyle görme,sen streslisin ve çok doğal onu yanında istemek o yüzden üzme kendini

valla onun ne istedigini bilmiyorum ama ne dusunurse dusunsun hatasinin farkina varacagini sanmiyorum bu saat oldu hala tik yok. yani bilmiyorum bu saatten sonra arasa ne olcak ki :( acmasam mi telefonu artik diye dusunuyorum, eninde sonunda aricak biliyorum :( ama her gecen dakikada benimde icimden bisiler gidiyor :( yani bilmiyorum :( dusunuyorum artik gozden cikarsam mi diye, sonra abartiyormuyum diyorum... :( kafam karmancorman

valla onun ne istedigini bilmiyorum ama ne dusunurse dusunsun hatasinin farkina varacagini sanmiyorum bu saat oldu hala tik yok. yani bilmiyorum bu saatten sonra arasa ne olcak ki :( acmasam mi telefonu artik diye dusunuyorum, eninde sonunda aricak biliyorum :( ama her gecen dakikada benimde icimden bisiler gidiyor :( yani bilmiyorum :( dusunuyorum artik gozden cikarsam mi diye, sonra abartiyormuyum diyorum... :( kafam karmancorman

zor biliyorum ama böyle dengesiz davranarak seni şimdi kaybetmese bile sonra kaybedecektir...bir erkek tutalı olmalı bence, kafasını dinlemek için böyle birşey yapıyorsa,sende ona güzel bir ders verip aradığında benim kafamı dinlemem lazım sonra müsait olursam ararım dersen eğer mutlaka kafasına dank edecektir..sen bence gözden çıkarki, kendini kötüye hazırlamış olursun,yok eğer zaten senin için savaşırsa o zaman bir şans daha verirsin...

ya alakasız olacak belki ama sana birşey sormak istiyorum tatlım,yeterlilik sınavında tez konun bellimiydi,benim sadece yöntemim belli az çok kafamda konular belli ancak tam değil o yüzden bir problem olmaz heralde değilmi?çünkü tez önerisinde tam olarak istediğimiz konuyu belirliyoruz sanırsam

zor biliyorum ama böyle dengesiz davranarak seni şimdi kaybetmese bile sonra kaybedecektir...bir erkek tutalı olmalı bence, kafasını dinlemek için böyle birşey yapıyorsa,sende ona güzel bir ders verip aradığında benim kafamı dinlemem lazım sonra müsait olursam ararım dersen eğer mutlaka kafasına dank edecektir..sen bence gözden çıkarki, kendini kötüye hazırlamış olursun,yok eğer zaten senin için savaşırsa o zaman bir şans daha verirsin...

ya alakasız olacak belki ama sana birşey sormak istiyorum tatlım,yeterlilik sınavında tez konun bellimiydi,benim sadece yöntemim belli az çok kafamda konular belli ancak tam değil o yüzden bir problem olmaz heralde değilmi?çünkü tez önerisinde tam olarak istediğimiz konuyu belirliyoruz sanırsam

canim fakulteden fakulteye, bolumden bolume degisir boyle seyler. yani danismaninla aran nasil bilmiyorum ama bu soruyu ona sorarsan seni daha rahat yonlendirir. turkiye de bildigim kadariyla (genel olarak), yeterlilik sinavinda o ana kadar aldigin dersler, hazirladigin odevler vb ile ilgili sorular soruluyor, yani tez konunla ilgili bir soru gelmiyor. benim doktora yeterliligi veren arkadaslarimin sinavlari suana kadar hep boyleydi. ben master yeterliligi verdim, hatta tezim bile hazirdi o donem(nerdeyse bitirmistim), yeterlilige dersini aldigim hocalar girdi, ve kendi verdikleri derslerle ilgili (hem sozlu, hem yazili) sorular sordular.

tatlım danışmanımla konuştum yöntemle ve genel sorarız dedi ama söyledikleri hep havada kalıyor,bende bugüne kadar yapmış olduğum herşeye çalıştım, diğer 2 jüri pek cevap vermedi bile ama çoğu doktorada ne çalışacaksın ve genel şeyler soruyorlarmış....kafam beynim bulanmış durumda varya 8 günüm kaldı uff bi hayırlısıysa atlatsaydımm:))

bak kafanı nasıl dağıttım ama :)

tatlım danışmanımla konuştum yöntemle ve genel sorarız dedi ama söyledikleri hep havada kalıyor,bende bugüne kadar yapmış olduğum herşeye çalıştım, diğer 2 jüri pek cevap vermedi bile ama çoğu doktorada ne çalışacaksın ve genel şeyler soruyorlarmış....kafam beynim bulanmış durumda varya 8 günüm kaldı uff bi hayırlısıysa atlatsaydımm:))

bak kafanı nasıl dağıttım ama :)

:) ahh ahh benim kafamda asil bu konularda aslinda ama. yani napicaksin diye sorabilirler ama yani yeterlilik sinavi farklidir. senin bir konuyu ne kadar bildigini olcerler (ki bunu olcmeleri icin kendilileri o konuyu iyi bilmeleri lazim), o yuzden doktora yeterliliginde hocalar kendi ilgi alanlarindan seninde daha once gormus oldugun konularda seni sikistirir. bide tez jurin ile yetelilik jurin ayni mi? sen yinede vaktin varsa bir iki konuya bak istersen icin rahat eder.

yok tez jürisi sonra belli olar daha ama 2si muhtemeln aynı olacak inş. bakalım ya artık elimden geleni yaptım gerisi oradaki performansıma bağlı 1 hafta kaldı bakalım...

noldu buarada sende bir gelişme oldumu?

yok tez jürisi sonra belli olar daha ama 2si muhtemeln aynı olacak inş. bakalım ya artık elimden geleni yaptım gerisi oradaki performansıma bağlı 1 hafta kaldı bakalım...

noldu buarada sende bir gelişme oldumu?

hmm tez jurin belli degilse yeterlilikte seni tezinle alakali cok fazla sikistiramazlar, cok profesyonelce olmaz cunku ve calisacagin konu onlari asabilir, yani ilgi alanlari olmayabilir. hadi bakalim simdiden basarilar umarim kolayca halledersin.
dun is cikisi aradi birde uste cikti :) yola cikacagini biliyormusumda neden onu aramamisim falanda filan. kavga ettik yine anlican :) sinirin gecince haber et enine boyuna konusalim artik yeter dedim. yine ses seda yok bu saat oldu, bu cocuk oldurcek beni valla...

hmm tez jurin belli degilse yeterlilikte seni tezinle alakali cok fazla sikistiramazlar, cok profesyonelce olmaz cunku ve calisacagin konu onlari asabilir, yani ilgi alanlari olmayabilir. hadi bakalim simdiden basarilar umarim kolayca halledersin.
dun is cikisi aradi birde uste cikti :) yola cikacagini biliyormusumda neden onu aramamisim falanda filan. kavga ettik yine anlican :) sinirin gecince haber et enine boyuna konusalim artik yeter dedim. yine ses seda yok bu saat oldu, bu cocuk oldurcek beni valla...

hey allahım ya bizde pazar gününden beri çok kötüyüz düzelmedik böyle giderse sonumuz kötü fln gibi laf etti bana bende o zmn ikimizde dikkat edicez dedim çok konuşmuyoruz anlıcağın hayırlısı...

dayanabildiin kdr dayan aramamaya çalış biliorum çok zor ben zor tutuyorum kendimi çünkü ama nolur tut kendini

hey allahım ya bizde pazar gününden beri çok kötüyüz düzelmedik böyle giderse sonumuz kötü fln gibi laf etti bana bende o zmn ikimizde dikkat edicez dedim çok konuşmuyoruz anlıcağın hayırlısı...

dayanabildiin kdr dayan aramamaya çalış biliorum çok zor ben zor tutuyorum kendimi çünkü ama nolur tut kendini

aradim canim, cunku babasi kalp krizi gecirmis ordayken, dun soylemisti ama cok arada kaynadi, onu sormak icin aradim o aramayinca, gerci dogru duzgun bile konusmadi o konuda, iyi dedi sadece, daha sonra yanima geldi bir suru sey konustuk deginmedi bile bu konuda yalan soylemez herhalde dimi :26:

kendimi gördüm bu konuda off off...
bir sabah uyandım tlfonum da msj ben işi bıraktım havalanındayım memelekete gidiyorum .. off hemde temelli hemde bana veda etmeden ...

ben niye bu kadar iyi ve anlayışlıyımkii sankiiii :84:

aradim canim, cunku babasi kalp krizi gecirmis ordayken, dun soylemisti ama cok arada kaynadi, onu sormak icin aradim o aramayinca, gerci dogru duzgun bile konusmadi o konuda, iyi dedi sadece, daha sonra yanima geldi bir suru sey konustuk deginmedi bile bu konuda yalan soylemez herhalde dimi :26:

yok canım sağlık konusunda yalan söylemez heralde, bizde halen limoniyiz ve bu sefer işler ciddi dün biraz konuşsakta işin içinde ablasıda var nasıl düzeleceğiz hiç bilmiyorum :(((

kendimi gördüm bu konuda off off...
bir sabah uyandım tlfonum da msj ben işi bıraktım havalanındayım memelekete gidiyorum .. off hemde temelli hemde bana veda etmeden ...

ben niye bu kadar iyi ve anlayışlıyımkii sankiiii :84:

nası yani,ee noldu peki)

yok canım sağlık konusunda yalan söylemez heralde, bizde halen limoniyiz ve bu sefer işler ciddi dün biraz konuşsakta işin içinde ablasıda var nasıl düzeleceğiz hiç bilmiyorum :(((

hadi ya. sen nisanliydin birde dimi? ablasi neden var ki isin icinde... yani bilmiyorum o kadar cok sey soylediki birkac saat icinde, bir ayligina sehir disina cikicakmis falan filan. ama bole soylediklerinde bosluklar var sanki. bana 7.30 kadar uyudum dedi, o gece babasi kalp krizi gecirmis. o gece bu ol cikmis, abisiyle denize gitmis. ee zaten cuma oglen 2 ydi vardiginda. 12 saat yolun ustune mi denize gitti. ne zaman gitti. yani parca bucuk laf arasinda soyledigi icin, belki ben yanlis anladim diye sormadim zaten gerginiz, deli gibi kavga ediyoruz birde isin icine kiskanclik girmesin dedim. simdide birdenbire cikan 1 aylik seyahat, ama hala ne zaman nereye gitcek dogru duzgun soylemedi. off off ya da ben cok gerginim buluttan nem kapiyorum. bilmiyorum, ama biraktim artik sallamiyorum, cunku ne ayriliga hazirim ne de yeni bir kavgaya ne yapiyorsa yapsin diyorum umarimda bunun arkadasinda dururum. ama en onemlisi siz duzelirsiniz umarim, sanki pazar cozmustunuz gibi limoni olmaniza uzuldum :(

tatlım o kadar iyi anlıyorumki seni, evden çıkmadığım için uzun zamandır ders çalışıyorum ve bende her dediğine inanmıyorum sanki hep bana yalan söylüyomuş gibi geliyor,pazarteside ablasıyla ilgili bir durum oldu, ama ben ayıp ettim benim suçumdu yani..nişanlı olunca aileler işin içinde olunca daha bir özen göstermek gerekiyor ve ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum :( şimdide uzak sanki benden şimdi yanıma gelecek konuşacağız ama ne olur bilmiyorum...sanki sınavım var diye birşeyleri söylemiyorda olabilir ne bileyim kafamda habire senaryo kuruyorum belkide,iyi düşünmek lazım aslında :(

seninkide nereye gidiyor 1 ay ya,hani babası kalp krizi geçirmiş yani onun yanında olması gerekmezmi,bu çok büyük birşey yani bunun şakası olmazki...ya sende dişini sık şu tez önerini ver hayırlısıyla sonra düşünmeye çalış böyle şeyleri tammı,şimdilik dersine odaklanmaya çalış ne olur ne biter diye düşünme off off...

Back
X