- Konu Sahibi saadetkaya
tatlım o kadar iyi anlıyorumki seni, evden çıkmadığım için uzun zamandır ders çalışıyorum ve bende her dediğine inanmıyorum sanki hep bana yalan söylüyomuş gibi geliyor,pazarteside ablasıyla ilgili bir durum oldu, ama ben ayıp ettim benim suçumdu yani..nişanlı olunca aileler işin içinde olunca daha bir özen göstermek gerekiyor ve ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorumşimdide uzak sanki benden şimdi yanıma gelecek konuşacağız ama ne olur bilmiyorum...sanki sınavım var diye birşeyleri söylemiyorda olabilir ne bileyim kafamda habire senaryo kuruyorum belkide,iyi düşünmek lazım aslında
seninkide nereye gidiyor 1 ay ya,hani babası kalp krizi geçirmiş yani onun yanında olması gerekmezmi,bu çok büyük birşey yani bunun şakası olmazki...ya sende dişini sık şu tez önerini ver hayırlısıyla sonra düşünmeye çalış böyle şeyleri tammı,şimdilik dersine odaklanmaya çalış ne olur ne biter diye düşünme off off...
:) ahh o senaryolar, ahh o kafada gezen tilkiler :) bu enerjimizi derslere harcasak ya :) evet canim ya bu nisan evlilik isleri zor, ister istemez bazi konularda ailelerde dahil oluyor, duzelir umarim, sende yaptigins eyin farkindasin duzeltemicek kadar buyuk bir sey yaptigini sanmiyorum. ama buna takilip kendini ezdirme, bu konuda cok iyiler, sen yaptigin seyin vicdan azabini duyup alttan aldikca onlar herseyi ustune yikmaya calisiyorlar. sinavinin sonucunuda, nisanlinla aranizda ki sorunun duzelip duzelmemesinide merake diyorum. haber et!
yani bana gelince anlamadim inan ne oldu, ne donuyor. sonucta is var, soyledigine gore hemen o aksam yola cikmis gorunuyor, belkide kucuk bisidir (yani saglik her zaman onemli o anlamda degilde), yani cok ciddi bir kriz degildir. ben kizinca koz olarak kullanmistir. cunku hic bahsetmedi, bir daha ben sordugumda iyi dedi o kadar. dur bu aksam sorayim bakim tekrar. tez onerisininde icinden cikamiyorum zaten