Cok uzulen insan kendini nasil toparlar?

S-G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
101
89
98
34
Merhabalar! İnsan cok dertli uzuldiginde kırıldiginde kendini toparlamasi cok zor oluyor bir sey yapmak istemez cani sıkkın oluyor. Boyle bir durumla karsilasdiginizde neler yaparsiniz nasil toparlanirsiniz?

Merhabalar! İnsan cok dertli uzuldiginde kırıldiginde kendini toparlamasi cok zor oluyor bir sey yapmak istemez cani sıkkın oluyor. Boyle bir durumla karsilasdiginizde neler yaparsiniz nasil toparlanirsiniz?

Tasavvufla ilgili yazılar okuyun mesala Uğur Koşar ın kitabı çok iyi gelmişti bana,duygusal müzik dinlemeyein ,arkadaşlarınızla (güvendğiniz) dertleşin inanın oznm biraz daha iyi oluyor insan, çünkü herkezin başın agelen bir durum bu..hiç bi zaman aynı durumda kalmazsınız unutmayın

seni anlayan biriyle uzun uzun konuşabilir, dans edebilir, spor yapabilir, alışveriş yapabilirsin

ben yürüyebildiğim kadar yürüyorum.oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum.

bende uğur koşarın bütün kitaplarını okudum.gerçekten çok iyi geldiler.yalnız 5 kapı kitabında çok tekrar vardı.ondan biraz soğudum.en son çıkardığı kitabı okumadım.kendisiyle yüzyüze de bir seans almayı çok isterdim.

Evet istanbulda Büyükçekmece tarafında yeri, lakin tam olarak kökenini eğitimi nedir bir türlü anlayamadım ama yazdıkları o an iyi geliyor insana

ben bipolarım çok üzülünce antidepresandan aşağısı avutmuyor beni

ben bipolarım çok üzülünce antidepresandan aşağısı avutmuyor beni

İlaç almaktan vazgeçmen daha hayırlıdır senin için kardeş daha kötü birşey gelse başına napacaksın ozmn ilaç fayda edecek mi, Bi sorunun varsa kendin yenmeye çalış ben 3,5 senenin üstüne sünger çekme savaşı veriyorum tek başıma ne dost ne aile kimse bilmiyor ve hala ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum işte burayla sizlerle vs işte...Dünya da daha büyük acılar var aşk acısı , ayrılık neki güçlü olacaz inşallah ilaca sarılmıyacağız.

Ben bol bol uyurum.
Bu da geçer ? Bu dünyada geçmeyen hiç bir şey yok her şey geçip gidiyor.Bu söz ile kendime telkin veriyorum.

Ben bol bol uyurum.
Bu da geçer ? Bu dünyada geçmeyen hiç bir şey yok her şey geçip gidiyor.Bu söz ile kendime telkin veriyorum.

Aynen bende öyle ....uyumak öyle güzel geliyor ki geçici de olsa acı dan üzüntüden uzaklaşıyor insan hiçbirşey hatırlamıyor.

Aynen bende öyle ....uyumak öyle güzel geliyor ki geçici de olsa acı dan üzüntüden uzaklaşıyor insan hiçbirşey hatırlamıyor.
Bir de Allah'a sığınırım bol bol dua ederim.

benim rahatsızlığım bu normal depresyona girmek bile daha hafif kalıyor.hastalıkla yaşamayı öğrendim bir yere kadar.bi yerden sonra olmuyor yaşamayan bilmez.

Bipolar ne ki arkadaşım?
manik depresif deniyor benim depresyon uçlu.depresyonumda normal depresyon değil insani sınırlarda değilim üzülürken düşmanıma vermesin allah bu hastalığı olabildiğince yüksek doz ilaç kullanmıom

Geçmiş olsun canım belirtileri ne peki?Mesala üzülürken ne oluyor?

Geçmiş olsun canım belirtileri ne peki?Mesala üzülürken ne oluyor?
sağolun.ilk tanı konduğunda nette yazan belirtiler oluyorda.sonraki nüks etme durumlarında depresyonu depresyon olarak değilde buhran olarak yaşıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…