Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar! İnsan cok dertli uzuldiginde kırıldiginde kendini toparlamasi cok zor oluyor bir sey yapmak istemez cani sıkkın oluyor. Boyle bir durumla karsilasdiginizde neler yaparsiniz nasil toparlanirsiniz?
Tasavvufla ilgili yazılar okuyun mesala Uğur Koşar ın kitabı çok iyi gelmişti bana,duygusal müzik dinlemeyein ,arkadaşlarınızla (güvendğiniz) dertleşin inanın oznm biraz daha iyi oluyor insan, çünkü herkezin başın agelen bir durum bu..hiç bi zaman aynı durumda kalmazsınız unutmayın
ben bipolarım çok üzülünce antidepresandan aşağısı avutmuyor beni
Bipolar ne ki arkadaşım?ben bipolarım çok üzülünce antidepresandan aşağısı avutmuyor beni
Ben bol bol uyurum.
Bu da geçer ? Bu dünyada geçmeyen hiç bir şey yok her şey geçip gidiyor.Bu söz ile kendime telkin veriyorum.
Bir de Allah'a sığınırım bol bol dua ederim.Aynen bende öyle ....uyumak öyle güzel geliyor ki geçici de olsa acı dan üzüntüden uzaklaşıyor insan hiçbirşey hatırlamıyor.
benim rahatsızlığım bu normal depresyona girmek bile daha hafif kalıyor.hastalıkla yaşamayı öğrendim bir yere kadar.bi yerden sonra olmuyor yaşamayan bilmez.İlaç almaktan vazgeçmen daha hayırlıdır senin için kardeş daha kötü birşey gelse başına napacaksın ozmn ilaç fayda edecek mi, Bi sorunun varsa kendin yenmeye çalış ben 3,5 senenin üstüne sünger çekme savaşı veriyorum tek başıma ne dost ne aile kimse bilmiyor ve hala ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum işte burayla sizlerle vs işte...Dünya da daha büyük acılar var aşk acısı , ayrılık neki güçlü olacaz inşallah ilaca sarılmıyacağız.
manik depresif deniyor benim depresyon uçlu.depresyonumda normal depresyon değil insani sınırlarda değilim üzülürken düşmanıma vermesin allah bu hastalığı olabildiğince yüksek doz ilaç kullanmıomBipolar ne ki arkadaşım?
Geçmiş olsun canım belirtileri ne peki?Mesala üzülürken ne oluyor?benim rahatsızlığım bu normal depresyona girmek bile daha hafif kalıyor.hastalıkla yaşamayı öğrendim bir yere kadar.bi yerden sonra olmuyor yaşamayan bilmez.
manik depresif deniyor benim depresyon uçlu.depresyonumda normal depresyon değil insani sınırlarda değilim üzülürken düşmanıma vermesin allah bu hastalığı olabildiğince yüksek doz ilaç kullanmıom
sağolun.ilk tanı konduğunda nette yazan belirtiler oluyorda.sonraki nüks etme durumlarında depresyonu depresyon olarak değilde buhran olarak yaşıyordum.Geçmiş olsun canım belirtileri ne peki?Mesala üzülürken ne oluyor?
sağolun.ilk tanı konduğunda nette yazan belirtiler oluyorda.sonraki nüks etme durumlarında depresyonu depresyon olarak değilde buhran olarak yaşıyordum.