- Konu Sahibi burcum1988
-
bende ölerek evlendiiim ama konu ne biliyomusun güzelim ölmekte hata işteeee biz ölürken onlar yaşıyorlar
neler oluo kızlar böle ya...mutsuz çiftler biten evlilikler aldatmalar aldatılmalar severeum diye yükselen feryatlark evlenipte bi kaç ay sonra mutsuzum diye yükselen feryatlar.herkesmi mutsuz ama neden?niye evlendikki biz bu adamlarla kendi adıma ölerek evlendim onunla halada ölürüm yoluna?peki ne oluoo bize ne oluo?
aslında bende bikaç gün dür bunu düşünüyorum
nerde o ewlenmeden önceki aşk sewgi tutku sadakat güven..???
çok mu şey bekliyoruz insanlar çok mu tahammülsüz
bilemiyorum herkes mutsuz herkes sıkılıyo bişeylere
değişen ne biz miyiz onlar mı ???
herkes böyle burdan ve çewremden gördüğüm kadarıyla
bişey iyi giderken diğer taraftan 10 tanesi ters..
Canım ölü işe yaramaz canlı lazım.Ben de buna benzer bir konu actım benim asıl sorum kayınvalıdeyle aynı evde olmak bir de gorumcemın cenesi.Senin sorunun ne?
neden böyle peki ne oluo bizmi yanlış yapıoruz ve neden hep mutsuzuz
benim sıkıntım esimin siniri manyak görümcem ve esimle farklı bakmamız hayata:26:
benim sıkıntım esimin siniri manyak görümcem ve esimle farklı bakmamız hayata:26:
bende kayınvalideyle aynı evdeim ben bıraktım geldim eşimi ama sorun bittimi hayır
ıkı tarafında saygılı olması gerekıyor sanırım.. tabi evlenınce alıskanlık olur heyecan bıter monotonlasır ona care var mı bılemıyorum
herkesin sorunu farklı farklı işte ve bu sorunlar hayattan tat alamaz duruma getirio insanı bekarken ne kadar güzelmi hayat dio insan.sonra ayrılmaya kalkıo çekip gelio benim gibi sonra oda dert bu sefer özlem başlıo ikinci defa evlensem bile artık o ilk heyecanı bulabilirmiim ben ah ahhh ilk göz ağrısı
valla dediğim gibi düşün düşün bi cewap bulabilmiş değilim
belki hata bizde belki karşımızdakinde ama ne olursa olsun üzülen hep biz oluyoruz
çok mu takıyoruz takmasak ne olucak nası olucak
bak hep soru hep soru
cewapsız
Bende düşünmüyor değilim ama nereye gıdebıleceksın.Sonra diyorum benim asıl sorunumun kaynağı eşim değil vazgeciyorum.Oğlum var gerci ilerde cocuklar diyor cekmeseydın banane.Ama asıl kaynak eşim olsaydı hiç durmazdım.Sizin tek sorun k.valide mi yoksa eş ona mı destekti.
Kızlarrr içimi kararttınız vallahi her evlilik mi böyle yok mu mutlu olan :26: Benimde 3 yıllık bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ama hep şimdiki gibi mutlu olacağımızı hatta şimdikinden de mutlu olacağımızı umuyorum :26: ama sizler böyle anlatınca içimi korku sarıyo inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?