- Konu Sahibi burcum1988
-
Boşandınız mı cocuk var mı?
bitmio sorular demi uzadıkçada uzuoo zaten ve o kadar çaresiz o kadar dengesizleştirioki insanı ne yerde ne gökte insan zor çok zor
benim eşim işsizdi ve ben mecbur kaldım onlarla kalmaya..çocuk yok daha 10 aylık evliydik zaten...eşimde hep arada kalıodu
hayır boşanmadık daha dava falanda açmadık hergünde telefonda konuşuoz...ama ne konuşma hayatı bitmiş iki insanın saçma sapan konuşmaları...gel dio bana ama herşey o kadar karışıkki annesinin kaldığı eve gidemem tekrar.o kadar büyük bi çaresizlik o kadar sessiz tız çığlıklar biriktirdimki içimde
görümcen bekarmı pekii..benim sıkıntım esimin siniri manyak görümcem ve esimle farklı bakmamız hayata:26:
Kızlarrr içimi kararttınız vallahi her evlilik mi böyle yok mu mutlu olan :26: Benimde 3 yıllık bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ama hep şimdiki gibi mutlu olacağımızı hatta şimdikinden de mutlu olacağımızı umuyorum :26: ama sizler böyle anlatınca içimi korku sarıyo inanın
hayır canım tabiki hepsi aynı değil inşallah sen evlenir ve çok mutlu olursun
tabiki zor hayatın tamamiyle değişiyo
herşeyini bildiğin sewdiğin insanla ewlenip aynı ewde yaşamaya basladıktan sonra onu yeni yeni tanıdığını anlıyosun
ailesini çewresini ewlenmeden önce nereye kadar öğrenebilirsin ki
aslında bu nişanlılık döneminde sorunlar iyiki çıkıyo
ne oldugunu imzayı atmadan önce anlıyosun dönebilen dönüyo
dönemeyen daha fazlasını çekiyo..
hayır boşanmadık daha dava falanda açmadık hergünde telefonda konuşuoz...ama ne konuşma hayatı bitmiş iki insanın saçma sapan konuşmaları...gel dio bana ama herşey o kadar karışıkki annesinin kaldığı eve gidemem tekrar.o kadar büyük bi çaresizlik o kadar sessiz tız çığlıklar biriktirdimki içimde
belirsizlik en zoru canım..
İnşallah dediğin gibi olur çünkü öbür türlü hayal bile etmek istemiyorum ozaman evliliğin ne anlamı kalır ki
birlikteyken yaşadıkların yetmio çektiğin acılar az kalıo...sonra bırakıp gidiosun aslında o görmeye alıştığın yüzü.sonra sokakta yürürken bile hep ürkek atıosun adımlarını biliosunki bidaha eskisi kadar sağlam basamıcaksın...yapayalnız kalıosun hayatta ne dostların ne annenin ne babanın tesellileri sonuçsuz boş kalıo tamda bu noktada.kanadı kırık bi kuş gibi çırpın dur ondan sonra nereye kadarsa
görümcen bekarmı pekii..
canım bir defa aşk kalmıyor malesef,ama saygı sevgiyi yitirmezseniz,buda zor evlilikte
ozaman ayakta kalabiliyor evlilkler,,
sende bize katılıyorsun demekkk
biz en başta hata yaptık o uzman erbaştı ben üniyi bıraktım biz ondan sonra toplayamadık kendimiziSeni cok iyi anlıyorum canım ya benim yapamadığımı yapmışsın.Peki iş bulsa ya da sen.Oturduğunuz yer buyuk bir il mi?Uygun kira bulsanız.Daha cok yenisiniz canım ya.Daha birbirinize alısamadan üzüldüm cok:8
Kelin ilacı olsa diyeceğim...
Eşini seviyorsun asılmayacak seyler mi var ne yapıyor k.valide.
Yasında kucuk bu kadar karamsar olma yuvanı da yıkma derim.
He diyorsanki asılmaz hiçbir şey gecmeyen hiçbir acı yok zararın neresinden dönersen kar.Ama inanıyorum ben bu durumu asacaksınız.
görümcen bekarmı pekii..
canım bir defa aşk kalmıyor malesef,ama saygı sevgiyi yitirmezseniz,buda zor evlilikte
ozaman ayakta kalabiliyor evlilkler,,
sende bize katılıyorsun demekkk
nasıl aşacaz peki ikimizde psikolojik olarak o kadar çok çöktükki benim aklım başımda zaten değil oda farklı değil bütün gece telde kavga edip sonra gel kucağıma diebilio düşünün yani
Uzmandan yardım alsanız?O belki sizden adım bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?