çok üzülüyorum,herkes mi mutsuz

işallah Allah iyi kullarının evlerini hep huzurlandırr kızlar. bende sunu kesfettim o kadar yoktan alakasız sacma sapan anlasmazlıklar oluyor ki haytretler içinde kalıyosun yada sacma sapan kişiler ot çöp yaaa ne gerek var herkes kendi mutlugunun peşinden kosssun bida gençlik bu güzel yıllar gelmez ki geri

amin inşallah canım..

evet geri gelmeyecek.. Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinin yaptıkları anlattıktan sonra sen daha neler göreceksin demişti..Kısmi olarak da olsa yaşadıklarını yaşatacağı anlamı çıkıyor burada =)) evlenmeden önce de ben yaşayamadım yavrularım çocuklarım yaşasın diyordu..Ben anlamıyorum..İnsan evladı huzurlu olduktan sonra seni sayıp sevdikten sonra halini hatrını maddi manevi sorduktan sonra bunların ötesinde ne ister..??? Neden Mutsuz olsun istiyorlar huzur vermiyorlar Rabbim bilir..

amin inşallah canım..

evet geri gelmeyecek.. Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinin yaptıkları anlattıktan sonra sen daha neler göreceksin demişti..Kısmi olarak da olsa yaşadıklarını yaşatacağı anlamı çıkıyor burada =)) evlenmeden önce de ben yaşayamadım yavrularım çocuklarım yaşasın diyordu..Ben anlamıyorum..İnsan evladı huzurlu olduktan sonra seni sayıp sevdikten sonra halini hatrını maddi manevi sorduktan sonra bunların ötesinde ne ister..??? Neden Mutsuz olsun istiyorlar huzur vermiyorlar Rabbim bilir..

bende çözemedimmm henüzzzzzz:18:

Ne diyelim Rabbim yardımcımız olsun inşallah..Ama özellikle benim gibi altlı üstlü oturanlara Rabbim daha çok sabır ve güç versin..

bence evlendikten snra insanların 2.yüzü çıkıyo kimse kimseye gerçekçi davranmıyo hep bi hayalcilik sahtecilik var genelde durum bu bu yüzdende evlenince şaşırıyoruz aa biz bu adamımı sevdik diyoruz hele hele erkeklerin bi kısmı sırf hevesleri için evleniyolar heves alana kadar..

Back
X