çok üzülüyorum,herkes mi mutsuz

[ı]ahhh bir anlasam..halbuki dilini tut demi bir huzur ver ben evimde huzurlu olayım geleyim senin yanına işin gücün ne varsa yapayım..ama yok insanlık göstermezler insalık beklerler..!![/ı]

ya tiksiniorum artık kaynanalardan sanki aşağı oğlunun otel olarak kullandığı bi yer yok canım yukarı kendi evi illet bunlar ya

dün akşam misafirleri vardı gündüzden çıktım yardım ettim..Bu arada oğlum 17 aylık emziriyorum..Ve niyetliyim 3 sofra kurduk o kadar kalabalıkdı..Neyse servis bitti bulaşıkları bir kısmını akıttım makinaya dizeceğim..Dayanamadım yengemde yemek yiyordu anne bizde yiyeyim dedim saa 21,30 a geliyordu..Ve sadece 3 bardak su içtim..burada yiyelim dedim yengemin yanınada salatalar felan var hepsi..

yERİZ her yer sofra dedi tamam dedim sonra mutfakda yiyelim dedi tamam dedim bulaşıklara gittim devam ettim ama dizlerim titriyor muhtemel açlıktan oğlum diş çıkartıyor yemek yemiyor sadece emiyor..Sonra geldi yanıma dalga geçer gibi sen duramıyormuşsun git ye dedi sinirlerdim bende yerim ben bitireyim işimi dedim arkadasını döndü çorba aldı kendine gülerek gitti sinirlerim bozuldu eve indim ağlayarak..

Gündüz de 17 kayınbirader bakıyor çocuğa az daha balkondan düşüyordu.. 1 defa da kızgın yağa çarpıyordu oğlum kucağında son olarak da merdivenlere çıkart çocuğu orada bırak gel yusuf kayra nerede dedim arada dedi merdiven boşluğunda ve kapı kapalı orada unuttum dedi sinir küpü oldum tabi kızdım kızdım diye de surat yaptı kayınvalidem..

Sonra yukarı çıktım baktım k.v. de ağlıyor beni şikayet ediyor millete..

KİM HAKLI KİM SUÇLU KİM MAĞDUR..!!

Ben yardıma çıkmışım çocuğu bırakıp yine yaranamıyorum yine yaranamıyorum gece 1,5 a kadar lokma yiyemedim..

dün akşam misafirleri vardı gündüzden çıktım yardım ettim..Bu arada oğlum 17 aylık emziriyorum..Ve niyetliyim 3 sofra kurduk o kadar kalabalıkdı..Neyse servis bitti bulaşıkları bir kısmını akıttım makinaya dizeceğim..Dayanamadım yengemde yemek yiyordu anne bizde yiyeyim dedim saa 21,30 a geliyordu..Ve sadece 3 bardak su içtim..burada yiyelim dedim yengemin yanınada salatalar felan var hepsi..

yERİZ her yer sofra dedi tamam dedim sonra mutfakda yiyelim dedi tamam dedim bulaşıklara gittim devam ettim ama dizlerim titriyor muhtemel açlıktan oğlum diş çıkartıyor yemek yemiyor sadece emiyor..Sonra geldi yanıma dalga geçer gibi sen duramıyormuşsun git ye dedi sinirlerdim bende yerim ben bitireyim işimi dedim arkadasını döndü çorba aldı kendine gülerek gitti sinirlerim bozuldu eve indim ağlayarak..

Gündüz de 17 kayınbirader bakıyor çocuğa az daha balkondan düşüyordu.. 1 defa da kızgın yağa çarpıyordu oğlum kucağında son olarak da merdivenlere çıkart çocuğu orada bırak gel yusuf kayra nerede dedim arada dedi merdiven boşluğunda ve kapı kapalı orada unuttum dedi sinir küpü oldum tabi kızdım kızdım diye de surat yaptı kayınvalidem..

Sonra yukarı çıktım baktım k.v. de ağlıyor beni şikayet ediyor millete..

KİM HAKLI KİM SUÇLU KİM MAĞDUR..!!

Ben yardıma çıkmışım çocuğu bırakıp yine yaranamıyorum yine yaranamıyorum gece 1,5 a kadar lokma yiyemedim..
allah yardımcın olsun sen yine iyi dayanıklıymışsın ben kendimi hiç ezdirmedim yerinde olsam bütün tabakları yere indirirdim herhalde

sımdıye kadar hep tek taraflı sorunları dınledık hep karsı tarafın ihanetleri saygısızlıkları değişimleri bosvermeleri sorumsuzlukları ilgisizlıkleri v.s v.s hiç karsı tarafı dınlemedık acaba onlar ne düsünüyo bızmı değiştik yoksa onlarmı.erkeklerınde derdım var bolumu olsada bıde onları dınlesekte hata nerde bizlerde bılsekkk.:6::6:

maalesef bende evet çok mutluyum diyemiyorum kocam 10 yıldan sonra beni aldattı:5:erkekler çok vefasız ve beyinsizler :23:
bu durumda nasıl mutluyum diyebilirim ki:19:

Ey yar çıılmaz yollara girdim bak şimdi!!!çaresizlik içinde çırpınıo bedenim kim tutacakk ellerimden kime sığınacağım ben

Ey yar çıılmaz yollara girdim bak şimdi!!!çaresizlik içinde çırpınıo bedenim kim tutacakk ellerimden kime sığınacağım ben

konuların hep çaresizlik üzerine neden kendine bunu yapıyorsun ki
ilk konundan bu konuya kadar çabaladın mı kendin için yuvan için
evet zor evlilik ama bunu değiştirmekte insanların elinde
sürekli çaresizim ölüyorum bitiyorum diyorsun ama değişen birşey yok
yanlış anlamadıysam şuan evden gitmişsin
şart koş eşine ayrı eve çıkalım de
gerekirse sende çalış gençsin daha neden evde oturasın ayrı ev açmalarını bekleyesin ki
parasızlıksa sorun senin maaşın kiraya gider eşinin maaşıyla da geçinirsiniiz
herkes kendi evinde oturmuyor ki
en azından huzurun olur en azından çabaladım dersin bu evlilik için
şu an eve dönersen kayınvalide daha çok üstüne gelir
nasıl olsa çekip gidemiyor der dar eder o evi sana
herkes iyi olamıyor ne yazık ki ona göre davran sende
bak bi kapı açılmış sana eşinde ayrılmak istemiyor sanırım
otur konuş neden ayrı eve çıkmıyorsunuz
çabalamadan evlilik yürümüyor ne yazık ki
hele bu zamanda aynı evde evlilik yürütmek çok zor
daha yeni evlisin ama yaşadığın şeylere bak

konuların hep çaresizlik üzerine neden kendine bunu yapıyorsun ki
ilk konundan bu konuya kadar çabaladın mı kendin için yuvan için
evet zor evlilik ama bunu değiştirmekte insanların elinde
sürekli çaresizim ölüyorum bitiyorum diyorsun ama değişen birşey yok
yanlış anlamadıysam şuan evden gitmişsin
şart koş eşine ayrı eve çıkalım de
gerekirse sende çalış gençsin daha neden evde oturasın ayrı ev açmalarını bekleyesin ki
parasızlıksa sorun senin maaşın kiraya gider eşinin maaşıyla da geçinirsiniiz
herkes kendi evinde oturmuyor ki
en azından huzurun olur en azından çabaladım dersin bu evlilik için
şu an eve dönersen kayınvalide daha çok üstüne gelir
nasıl olsa çekip gidemiyor der dar eder o evi sana
herkes iyi olamıyor ne yazık ki ona göre davran sende
bak bi kapı açılmış sana eşinde ayrılmak istemiyor sanırım
otur konuş neden ayrı eve çıkmıyorsunuz
çabalamadan evlilik yürümüyor ne yazık ki
hele bu zamanda aynı evde evlilik yürütmek çok zor
daha yeni evlisin ama yaşadığın şeylere bak

benim eşim çok pasif belediye işi olana kadar ne ev tutar nede çalışır

ah burcu, ben senin için gerçekten çok üzülüyorum.çünkü bu durumu kendi ellerinle bu hale getirdin.hazır işi olan adamı işinden edip,birde işe başlamadan ne akılla evlenip kaynana yanına oturdun:50:
inşallah eşin biran önce işe başlarda yolunuza devam edersiniz.bu narada sen de mutlaka işe gir ve okuluna açıktan da olsa devam et:34:

ah burcu, ben senin için gerçekten çok üzülüyorum.çünkü bu durumu kendi ellerinle bu hale getirdin.hazır işi olan adamı işinden edip,birde işe başlamadan ne akılla evlenip kaynana yanına oturdun:50:
inşallah eşin biran önce işe başlarda yolunuza devam edersiniz.bu narada sen de mutlaka işe gir ve okuluna açıktan da olsa devam et:34:

bilmiorum:(galiba bu gidişle boşanacaz

pasif olabilir ama onu sen yüreklendirmelisin sende pasif kalıyorsun

sürekli böyle ağlama modunda gezinirsen kimse senin isteklerini yapmaz kimse öyle al bu ev buda maaş gül gibi geçinin demez

neden çalışmıyorsun sanırım 24 yaşındasın gençsin istesen bi sürü iş bulabilirsin

en azından azda olsa bi maaşın olur eşinde öyle iş beğenmeyecek durumda değil

evlenmeyi bilmiş geçindirmesini de bilecek

herkes evlenir öyle al eşini getir anne evine anne baba baksın oh ne güzel hayat

bak şans geçmiş eline değerlendir

sen çabalama eşin çabalamasın oturduğunuz yerden güzel mutlu hayat bekliyorsunuz olmaz arkadaşım

millet ev geçindirmek için neler yapıyor saatlerce çalışıyorlar

böyle genç yaşta olupta sürekli dövünen insanları anlamıyorum gerçekten

pasif olabilir ama onu sen yüreklendirmelisin sende pasif kalıyorsun

sürekli böyle ağlama modunda gezinirsen kimse senin isteklerini yapmaz kimse öyle al bu ev buda maaş gül gibi geçinin demez

neden çalışmıyorsun sanırım 24 yaşındasın gençsin istesen bi sürü iş bulabilirsin

en azından azda olsa bi maaşın olur eşinde öyle iş beğenmeyecek durumda değil

evlenmeyi bilmiş geçindirmesini de bilecek

herkes evlenir öyle al eşini getir anne evine anne baba baksın oh ne güzel hayat

bak şans geçmiş eline değerlendir

sen çabalama eşin çabalamasın oturduğunuz yerden güzel mutlu hayat bekliyorsunuz olmaz arkadaşım

millet ev geçindirmek için neler yapıyor saatlerce çalışıyorlar

böyle genç yaşta olupta sürekli dövünen insanları anlamıyorum gerçekten

haklısın ama yol bulamıorum çözümsüz herşey

Zaten sorun burada; ''ölerek sevmek''.. Mantığı elden bırakmadan sevmek lazım ki hayatımızı kuracak insanla hayat kurabilir miyiz daha net görmek için.

Evlendikten sonra ise çok büyük beklentiler içinde olmamak, sevgililik-nişanlılık zamanıyla evlilik zamanının farklı olduğunu idrak etmek ve herşeyi kontrol edebilme, herşeyi görebilme sevdasından vazgeçmek gerekiyor.

Büyük elimizde olmayan sıkıntılar haricinde mutluluk insanın elinde. Her an mutlu olmayı beklememek lazım tabiki.

Sevgili iken daha birbirinizin olmuyorsunuz ve onu kaybetme ihtimaliniz var.O yuzden sevgili iken hersey daha iyi bence.Evlenince ise erkekler herhalde " artik evlendik , artik o benim" diye dusunuyor .Oysa biz kadinlar daha duygusaliz,dusuncelerimiz,beklentilerimiz daha baska.O yuzden arada anlasmazliklar oluyor.... benim dusuncem boyle... Tabi bide saygi ve guven de cok cook onemli.Bir evlilikte bunlar yoksa sevgi de olmuyor ve anlasmazliklar basliyor.... Ah ahh su fani dunyada iyi guzel gunler yasayacagimiza ....

Buarada arkadaslar bazi kelimelerimde yanlis yazmissam kusura bakmayin tr'den degilim.

işallah Allah iyi kullarının evlerini hep huzurlandırr kızlar. bende sunu kesfettim o kadar yoktan alakasız sacma sapan anlasmazlıklar oluyor ki haytretler içinde kalıyosun yada sacma sapan kişiler ot çöp yaaa ne gerek var herkes kendi mutlugunun peşinden kosssun bida gençlik bu güzel yıllar gelmez ki geri

Back
X