çok üzülüyorum,herkes mi mutsuz

o bana gel ne zmana gelecen die soruo durmadan ama nereye gidecen ev yok bark yok....annesi dahada üstüme geelcek nede olsa gitsede gelio die

Bu konuda aynı seyi düşündüm o yuzden demiştim hanı calışsanız falan diye.Gittin noldu geri geldin daha bir dunya laf sayar hepsi aynı demezki iyiki geldin dese bile içten değil!

bende kaynanamgille 8 yıldır birlikteyim alt üst oturuyoz. ilk seneler kaynanam çok karışıyodu fakat hiç yüz vermedim. duvarımdaki çerçeveye kadar karışıyodu. eşime annem bazen hırka falan alacak olsa annem,kaynanam,eşim ve ben gider alırdık. annem hiç sevmez kaynanamın bu huyunu zaten :) gidin kendiniz alın çocukmusunuz der. böyle böyle birçok şey. ama direttim bi şekilde istemediğimi anlayana kadar uğraştım anlamıyosa yüzüne açıkça söyledim gerekeni. kavgamız olmadı hiç şükür ama psikolojik baskıları herşeyden beter oluyo zaten. eşim arayı idare etmeyi çok iyi biliyor ama annesininde fazla mızmızlığından dolayı ikimizle alakalı konularda annesine pek laf düşürmez. benim ailem zaten karışmaz ama biz ailelerimizi kendi konularımızda hiç bulundurmayız. karışmak istiyorlarsada asla başaramazlar. yani herşey tek taraflı olmuyor. k,mse kimsenin ailesine kötü demiyor ama suçlu oldukları zamanda kabullenmiyor bazı erkekler. şükür benim eşim bu guruba girmiyor. haklı kimse ondan yana olur hep. eşimin köklü bi işi yok. hernekadar bazı şeylere tahammülüm artık kalmasada beraber oturmaya mecburum. elimden kaçan kurtulamaz yaptığım her yemeği her hamur işini komşular eşimin akrabaları bayılarak yer.. ama ben gelin geldiğimde kekten başka pasta bilmeyen müstakbel kaynanacıma hala 8 yıldır bir yemeği tam anlamıyla beğendirebilmiş değilim.

ne deyim kızlar bie dokun bin ahh işit :) herşey eşte bitiyor. anlayışlı tarafsız olursanız herşey yolunda gidiyor. en azından tartışma olmuyor. Allahım bizede sadece kendi yuvamız için yemek pişirip sadece kendi evimiz için uğraştığımız günleri görmeyi nasip etsin.. hepimize başta huzur sonrada ayrı ev nasip etsin (amiiiiiinnnnnnnn)

bende kaynanamgille 8 yıldır birlikteyim alt üst oturuyoz. ilk seneler kaynanam çok karışıyodu fakat hiç yüz vermedim. duvarımdaki çerçeveye kadar karışıyodu. eşime annem bazen hırka falan alacak olsa annem,kaynanam,eşim ve ben gider alırdık. annem hiç sevmez kaynanamın bu huyunu zaten :) gidin kendiniz alın çocukmusunuz der. böyle böyle birçok şey. ama direttim bi şekilde istemediğimi anlayana kadar uğraştım anlamıyosa yüzüne açıkça söyledim gerekeni. kavgamız olmadı hiç şükür ama psikolojik baskıları herşeyden beter oluyo zaten. eşim arayı idare etmeyi çok iyi biliyor ama annesininde fazla mızmızlığından dolayı ikimizle alakalı konularda annesine pek laf düşürmez. benim ailem zaten karışmaz ama biz ailelerimizi kendi konularımızda hiç bulundurmayız. karışmak istiyorlarsada asla başaramazlar. yani herşey tek taraflı olmuyor. k,mse kimsenin ailesine kötü demiyor ama suçlu oldukları zamanda kabullenmiyor bazı erkekler. şükür benim eşim bu guruba girmiyor. haklı kimse ondan yana olur hep. eşimin köklü bi işi yok. hernekadar bazı şeylere tahammülüm artık kalmasada beraber oturmaya mecburum. elimden kaçan kurtulamaz yaptığım her yemeği her hamur işini komşular eşimin akrabaları bayılarak yer.. ama ben gelin geldiğimde kekten başka pasta bilmeyen müstakbel kaynanacıma hala 8 yıldır bir yemeği tam anlamıyla beğendirebilmiş değilim.

ne deyim kızlar bie dokun bin ahh işit :) herşey eşte bitiyor. anlayışlı tarafsız olursanız herşey yolunda gidiyor. en azından tartışma olmuyor. Allahım bizede sadece kendi yuvamız için yemek pişirip sadece kendi evimiz için uğraştığımız günleri görmeyi nasip etsin.. hepimize başta huzur sonrada ayrı ev nasip etsin (amiiiiiinnnnnnnn)

aynı dertten muzdarip olan biri daha var :3:

bizde altlı üstlü oturuyoruz..Her şey sıkıntı sorun..Bizim de ciddi sorunumuz kayınvalidem kendileri çooook alıngandır her şeye karışmayı dahil olmayı çooook sever.. 2,5 yıllık evliyim kadın yorulmak bilmedi benimle uğrakmaktan..Aklı sıra beni huzursuz ediyor sanıyor ama benim kadar oğlu da yıpranıyor farkında değil..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah hepimize nasip edeer yüce Mevlammmmmmmmmmm

ben bu tarz evliliklerde uzmanın faydalı olacağını düşünmüorum.uzman ne yapacakki evmi verecek işmi...eşte bitio herşey çalışmayı bilmiosa bi insan nasıl kurtulacan nasıl çıkıcan ayrı eve...ahhh ahhh nasıl kurtulur bu evlilik bilmiorum.eşime çalış diorum ayrı ev diorum bu sefer kavga etmeye başlıoz çözümü yok gibi

bencede kesinlikle sorun eşlerde kaynanalara suc bulmayalımmmm ah kocalarımız yokmuuu:5:

Benim ki kayınvalide eşim defalarca konuştu babası ile konuştu yok arkadaş kadın değişmiyor 3 gün canım kızım yavrum 4. birden bakıyorsun konuşmuyor durduk yere ama hiç bir söz tartışma hiç bir şey yokken 10 gün küs o 10 günde kayınbiraderler kayınpeder hepsi küs ama..Bazen sorun bende mi diyorum kendi kendime..

Eşim benim annem böyle kendi kafasında kurar bakar küser 15 gün konuşmaz sonra yavrum nasılsın der diyor ben gelemiyorum bunaaa :22::22::22::22:

Benim ki kayınvalide eşim defalarca konuştu babası ile konuştu yok arkadaş kadın değişmiyor 3 gün canım kızım yavrum 4. birden bakıyorsun konuşmuyor durduk yere ama hiç bir söz tartışma hiç bir şey yokken 10 gün küs o 10 günde kayınbiraderler kayınpeder hepsi küs ama..Bazen sorun bende mi diyorum kendi kendime..

Eşim benim annem böyle kendi kafasında kurar bakar küser 15 gün konuşmaz sonra yavrum nasılsın der diyor ben gelemiyorum bunaaa :22::22::22::22:

amaçları huzursuz etmek bırakalımda huzurlu olsunlar dien yok ALLAH VERSİN BELALARINI

herkes mutsuzluğunu itiraf edebilecek cesurlukta değil... sanıyor musunuz ki canım eşim bitanecik kocacım diye buralara yazanların hepsi çok mutlu??? insan kendni neye inandırırsa onu yaşıyor. dikkat edersenz mutsusuzm boşanıcam başlıklarının altına hemen " ayy canım yazık.. çok şanslıyım çok şükür böyle bi şeim var. Allah nazarlardan saklasın neler var dünyada" tarzı yazılar görüyoruz. insanlar artık mutlu olma mücadelesi vermek yerine, etrafa mutlu görünmek mücadelesi içinde. ben böyle gözlemliyorum en azından . hepinize sonsuz mutluluklr :34:

amaçları huzursuz etmek bırakalımda huzurlu olsunlar dien yok ALLAH VERSİN BELALARINI

Olur mu zaten oğlu ile evlenmişim almışım yanıma ( bir alt katında oturuyoruz ) ilk zamanlar ağlıyordu niye aşağıda tv izlerken uzanıyormuş da kendi evinde uzanmıyormuş diye..

Valla 2,5 yıllık evliyim bir ohhhh be diyip geçirdiğim daim 1 hafta 10 gün yok..Rabbime haval ediyorum..Ben alacaklarımı Rabbimin huzurunda alacağım inşallah..

Ben de oyle düşünüyorum.Biz yıne yaparız ve yapıyoruz.Neden rahat bırakmıyorlar baska işleri yok bunların

ahhh bir anlasam..Halbuki dilini tut demi bir huzur ver ben evimde huzurlu olayım geleyim senin yanına işin gücün ne varsa yapayım..Ama yok insanlık göstermezler insalık beklerler..!!

Back
X