• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Aslında açtığım bi önceki konu ettiğimiz kavga yüzündendi:(
Geçen gün tartıştık kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum:(
Eşime o gün bazı şeyleri konuşup anlaşmayı teklif ettim kabul etti neyse o akşam kvlere yemeğe gittik orada canımı sıkıcak davranışları oldu tabi mesela eltimle hiç sohbete girmez ama o bşy anlatnca filan güldü ona bakıp, işte yeğeni oynuyo ortada çocuğu alıp sevmiyo çocuk eltimin kucağındyken çocuğu seveceği tutuyo.. Başka zaman sevdiğinde de anneye gidelim diyip duruyo bi kere babaya gidelim dediğini duymadım.eltimde fırsat bu fırsat başlıyo başlıyo işte hadi amcanı öp de göreyim fln demeye buna benzer şeyler oluyo sinir oluyorum.
Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla, sadece şunu düşünüyorum; eltimle birbirimizi sevmiyotuz tamam ama o bunu faxlasıyla gösteriyo ve sanki bana mesaj veriyo senn moralini bozup eşinle samimi olurum gibisinden..zaten 2dk da bir eşime soru sorup duruyo...
Neyse eve geldik ben brz surat astım tabi, hadi konuşalım dedi ama gergindi baya, diğer zamanlar hep o demişti hadi gel konuşalım çözelim güzelce diye ben sonra demiştim keske o zaman konuşsaymışım..
Onun gergin olduğunu görünce başka zaman dedim oda dedi ki yine aynı şeyleri konuşcaksak hiç başlamayalım şunla samimi olma vs vs ben zaten gerektiği gibi davranıyorum dedi, tabi biz tartıştık.
Ve açıkca yazmak istemiyorum ama her zaman bana hak veren insan eltimi korur nitelikte konuştu, sanki kardeşlerimin kuzeninin eşleri onun ailesiymişte ben yabancıymışım gibi konuştu
Ona en ufak bişeyde kardeşim üzülür dedi. Ya sanki ben ona kötü davran diyorum. Alt tarafı soğuk davran diyorum.çünkü o her seferinde bana laf atıyo ve kimse düşünmüyo elif üzülür mü diye
Şu an konuşmuyoruz, çünkü hazmedemem söylediklerini e hatasını anlayacağında yok
Ya tamam biliyorum bıktınız bu konudan ama eminim eşiniz sizin değil eltinizin tarafını tutar nitelikte konuşsa sizde bozulurdunuz çok canım acıdı benim
Şimdi ben nasıl davranmalıyım sizce kesinlikle barışmak için bi adım atmak istemiyorum
Ayrıca o akşam farklı konularıda konuşmak istemiştim ben yani sen şöyle şöyle yaparsan bende çok fazla seni kıskanmam seni sıkmam gibisinden işte okulla ilgili başka şeylerle ilgili ama konuşamadık sayesinde

Ben daha once de soylemistim,sana hak vermedigim noktalar da olmakla beraber esinle birlikte hayattan beklentilerinizin farkli oldugunu dusunuyorum. Senin yerindeolsam ayrilirim cunku asamiyorsunuz sorununuz her ne ise. Bir omur boyle yok yere sacmaliklarla mucadele etmekle gecmez ki

Ben daha once de soylemistim,sana hak vermedigim noktalar da olmasiyla birlikte esinle birlikte hayattan beklentilerinizin farkli oldugunu dusunuyorum. Senin yerindeolsam ayrilirim cunku asamiyorsunuz sorununuz her ne ise. Bir omur boyle yok yere sacmaliklarla mucadele etmekle gecmez ki
Bilmiyorum ya hatasını anlar sanmıştım

Sizin eltinizle aranız kötü diye eşinizin de eltinize duvar örmesini istiyorsunuz.
Diğer tüm konularınızı göz önüne alarak boşanmalısınız, anlaşamıyorsunuz.

Size ne yazılsa boş. İşinize gelen yorumları dikkate alıyorsunuz sadece. Adam artık sizin saçma yasaklarınızdan , kıskançlık nöbetlerinizden o kadar bunalmışki sizi ciddiye almamaya başlamış. Sürekli azarlanan çocukların arsız olması gibi birşey bu.
O zaman böyle küs gibi yaşıycaz

Ama bışanma işi ha diyince olan bişey değil ki şu an zaten haxır değilim
Niye ha deyince olmasin? Bosaniyorum senden bitti diyeceksin, tutacaksin bir avukat. Evi ayiracaksin. O zaman zaten aranizda sadece bir imza kalmis olacak. Gerisi mahkemede halledilir

Elif o kadar çok kıskançlık yapıyorsunki haklıda olsan haksızsın artık.
Neden bu kadar takıntılısın bu konuda?
Adamın seni aldatma potansiyelinden dolayı. Adam aldatacak olsa bir şekilde aldatır. Sen artık kendine çeki düzen ver. Aile içinde dahi huzursuzluk çıkarıyorsun. Bahsettiğin örneklerin hiç birinde sıkıntı yok. Kocaman adam cidden nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsa uyar ama senin eşin gayet bilinçli.
Evliliğinde uzatmaları oynuyorsun bence.

eltimle aram iyi değil 5 yıldır görmüyorum kendisini o kv lere gelirse ben gitmem ben orda olursam o gelmez. eşim abisigil annesine geldiklerinde yalnız gider abisini yeğenlerini görmek için istediği kadar oturur akşama kalır bende evde kafamı dinlerim. gelince de ne yaptınız diye hiç sormam oda anlatmaz. yengesiylede konuşabilir benim için sorun değil ben dargınım diye oda darılmak zorunda değil. madem eltini sevmiyorsun o varken gitme. eşin gitsin boşver kimle konuşmuş konuşmamış kafana bile takma

Elif o kadar çok kıskançlık yapıyorsunki haklıda olsan haksızsın artık.
Neden bu kadar takıntılısın bu konuda?
Adamın seni aldatma potansiyelinden dolayı. Adam aldatacak olsa bir şekilde aldatır. Sen artık kendine çeki düzen ver. Aile içinde dahi huzursuzluk çıkarıyorsun. Bahsettiğin örneklerin hiç birinde sıkıntı yok. Kocaman adam cidden nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsa uyar ama senin eşin gayet bilinçli.
Evliliğinsw uzatmaları oynuyorsun bence.
Huzursuzluğu ben değil benimle uğraşan kişi çıkarıyor ama eşim onu tercih etti

Eşinizi olduğu gibi kabullenmek yerine ondan sürekli değişmesini talep ettiğiniz sürece, evet sürekli mutsuz ve huzursuz olacaksınız.
Diyorsunuz ki "eltim benim yüzümün düşeceğini bile bile eşimle konuşuyor" Peki bir soru, neden o kadına istediğini veriyorsunuz ki? Ben sizin yerinizde olsam eltim bana inat mı yapıyor, bin katını yapardım. Onun bana inat eşimle konuştuğunu düşünüyorsam o durumda eşimin yanına gider ben de onlara laf atardım veya çocuğunu severdim veya onunla konuşurdum. Kenara çekilip de suratımı asıp ona bu mutluluğu vermezdim.
Bana eltiyi sevmeme sebebiniz sırf kadın olmasından kaynaklı gibi geliyor, çünkü siz eşinizin çevresinde asla bir kadın olsun istemiyorsunuz ve bu konuda mutlaka doktora gitmelisiniz. Boşanmak gibi bir planınız da yok, mutsuz bir evliliğin içinde kaybolacaksınız. Size de yazık..

Eşinizi olduğu gibi kabullenmek yerine ondan sürekli değişmesini talep ettiğiniz sürece, evet sürekli mutsuz ve huzursuz olacaksınız.
Diyorsunuz ki "eltim benim yüzümün düşeceğini bile bile eşimle konuşuyor" Peki bir soru, neden o kadına istediğini veriyorsunuz ki? Ben sizin yerinizde olsam eltim bana inat mı yapıyor, bin katını yapardım. Onun bana inat eşimle konuştuğunu düşünüyorsam o durumda eşimin yanına gider ben de onlara laf atardım veya çocuğunu severdim veya onunla konuşurdum. Kenara çekilip de suratımı asıp ona bu mutluluğu vermezdim.
Bana eltiyi sevmeme sebebiniz sırf kadın olmasından kaynaklı gibi geliyor, çünkü siz eşinizin çevresinde asla bir kadın olsun istemiyorsunuz ve bu konuda mutlaka doktora gitmelisiniz. Boşanmak gibi bir planınız da yok, mutsuz bir evliliğin içinde kaybolacaksınız. Size de yazık..
Hayır kadın olması filan değil onun yüzünden çok üzüldüm ben buna herkes şahit oldu zaten ir değil iki değil çoğu kez canımı sıkmak için uğraştı
Ama haklısın ona istediğini vermemem ona inat davranmam lazım onu yaparım ama şu an sıkıntı ettiğim şry eşimin lafları eğer o laflarıgeri almazsa toparlanamayız

burdaki yorumlardan azıcık daha farklı olarak :
ben de kesinlikle eşimin eltimle konuşmasına izin vermezdim
sonuçta elti dediğin seni üzen biri, senin en yakınının seni en üzenle iyi olmasını kabullenemiyorsun!
bence tavrını koy, sakinleşin düzgünce konuşun ama bu arada çok sık gitmeyin onlara.

Ev

evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi bana

İşte Hakkı'n değil

Dün de yazdım konuna çoğu kişi kvsini sevmiyor ama eşine annene tavır al da demiyor

Adam rutin konuşuyor işte

Sanki elitini alıp da boğaza yemeğe gitmiş

Bir de şu var mesela sen eltini iki yıldır tanıyorsun o 10 yıldır bir oturmuş düzen var

Ayrıca da etlinin senin gıcıklığına bunu yaptığını sanmıyorum küçük çocuklulara alınınca öp amcanı vs bu ülkede denilir döv mü deseydi

burdaki yorumlardan azıcık daha farklı olarak :
ben de kesinlikle eşimin eltimle konuşmasına izin vermezdim
sonuçta elti dediğin seni üzen biri, senin en yakınının seni en üzenle iyi olmasını kabullenemiyorsun!
bence tavrını koy, sakinleşin düzgünce konuşun ama bu arada çok sık gitmeyin onlara.

Ben konuşma demiyorum ki zaten sadece yüz vermesin yeter

İşte Hakkı'n değil

Dün de yazdım konuna çoğu kişi kvsini sevmiyor ama eşine annene tavır al da demiyor

Adam rutin konuşuyor işte

Sanki elitini alıp da boğaza yemeğe gitmiş

Bir de şu var mesela sen eltini iki yıldır tanıyorsun o 10 yıldır bir oturmuş düzen var

Ayrıca da etlinin senin gıcıklığına bunu yaptığını sanmıyorum küçük çocuklulara alınınca öp amcanı vs bu ülkede denilir döv mü deseydi

10 yıldır filan tanımıyo ki eltim yokken ben vardım yani, anlatmak istediğim eşimin ona fırsat verdiği..

Back
X