• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Ya ben sadece mesafeli ol dedim küs demedim konuşma demedim ki
Bu mu ayıp
Kaldı ki eşim onu. Yaptıkları yüzünden onun yüzüne bile bakmak istemiyorum demişti
Şimdi onu korur nitelikte konuştu
eşin canı isterse yüzüne bakmaz canı isterse oturur sohbetini eder, karısı oldun diye insanlarla iletişimine böyle müdahale edebileceğini nerden çıkarıyorsun?. kocaman adama mesafeli davran demek üstelik bunu abisinin karısı için söylemek çok utanç verici, resmen hakaret!

tercih ediyor derken ne yapıyor tam olarak?
araları okuyamadım da:))
ben seni haklı görüyorum elif.
bunu yazdığıma ben de şaşırdım birden:))
eşin kasıtlı yapıyor herşeyi.
eltinle de normalin ötesinde sıcak samimi diyalog kuruyor sanırım.
seni sinir etmek için.
eşinni amacı bu.
eşin sana da isteklerine de evliliğinize de değer vermiyor.
dediğim gibi son tespitim bu sizin durumunuz hakkında.
Yok muhabbet etmiyo ama eltim sürekli ona sorular soruyo ya sürekli bu kadar arsız bi insan görmedim ben
Tercih etti derken, yani onu korur gibi konuştu ve şu an küs olduğumuz için demek ki ona daha çok değer veriyo diye düşündüm

eşin canı isterse yüzüne bakmaz canı isterse oturur sohbetini eder, karısı oldun diye insanlarla iletişimine böyle müdahale edebileceğini nerden çıkarıyorsun?. kocaman adama mesafeli davran demek üstelik bunu abisinin karısı için söylemek çok utanç verici, resmen hakaret!
Nasıl yani:)
Evet ama zaten ben dememeliydim
Eşine her fırsatta laf atan ve moralini bozmaya çalışan kişiye karşı bunu kendisi düşünmeliydi

Haklısın ama eşimin sözlerini ne yapıcam hatasını nasıl anlayacak
eşinin laflarını da önemseme
o da öyle davranmak zorunda çünkü senin kıskançlıktan böyle davrandığını ve kıskanmanın gereksiz olduğunu düşündüğü için eltini koruyor gibi duruyor
erkekler anlamaz iki kadın arasındaki gerginliği, soğuk savaşı
eltinin alttan alta sana inatla davranıyor olduğunu anlayamaz
çünkü açık açık yaptığı bişe yok ortada
ama sen apaçık eşine söyleniyorsun eşin seni duyuyor seni görüyor dolayısıyla
eşine de tavır yapma
hiç bişe yokmuş gibi davran

eşinin laflarını da önemseme
o da öyle davranmak zorunda çünkü senin kıskançlıktan böyle davrandığını ve kıskanmanın gereksiz olduğunu düşündüğü için eltini koruyor gibi duruyor
erkekler anlamaz iki kadın arasındaki gerginliği, soğuk savaşı
eltinin alttan alta sana inatla davranıyor olduğunu anlayamaz
çünkü açık açık yaptığı bişe yok ortada
ama sen apaçık eşine söyleniyorsun eşin seni duyuyor seni görüyor dolayısıyla
eşine de tavır yapma
hiç bişe yokmuş gibi davran
Yok işte yapamam söyledikleri yankılanıyo sürekli kulaklarımda

Nasıl yani:)
Evet ama zaten ben dememeliydim
Eşine her fırsatta laf atan ve moralini bozmaya çalışan kişiye karşı bunu kendisi düşünmeliydi

nasıl yani basbaya yani... bana da yengem bir kamyon laf soktu. eşime anlattım hatta oturup günlerce ağladığım bir sözü oldu - benim çocuğumun olmayışı ile alakalı. eşim sonrasında artık yengenle görüşme mesafeli davran demedi. bende yengemin ne kadar lafı varsa yuttum duymadım. niye yengem için ben yeğenlerimle aramı açayım?

eşin de her ne yaşamışsa yaşamış, o anki sinirle de söylemiştir eltin hakkında birşeyler. sonra ölçüp biçmiştir, duymamazlığa vermenin daha doğru olacağını düşünmüştür. sana mı soracak nasıl davranayım diye? senin bir problemin varsa görüşme. yok soru sormuş, yok yeğenine amcanı öp demiş. "vay terbiyesizler!" mi dememiz gerekiyor? samimiyet neresinde bunun? kadın soru sorunca sırtını mı dönecek?

Eltinizi takinti haline getirmissiniz her hareketi, lafi size batiyor..

Malesef esiniz de sizi kaale almamaya baslamis...

Sizde akisina birakin lutfen, laf atiliyorsa cevabini verin sustutacak cinsten..

Siz sustukca eltiniz uste cikmis yani agzinin payini vermemissiniz, destegi esinizden beklemissiniz..

Ha yapamıyorum diyorsaniz pskikolojik destek alin lütfen..

nasıl yani basbaya yani... bana da yengem bir kamyon laf soktu. eşime anlattım hatta oturup günlerce ağladığım bir sözü oldu - benim çocuğumun olmayışı ile alakalı. eşim sonrasında artık yengenle görüşme mesafeli davran demedi. bende yengemin ne kadar lafı varsa yuttum duymadım. niye yengem için ben yeğenlerimle aramı açayım?

eşin de her ne yaşamışsa yaşamış, o anki sinirle de söylemiştir eltin hakkında birşeyler. sonra ölçüp biçmiştir, duymamazlığa vermenin daha doğru olacağını düşünmüştür. sana mı soracak nasıl davranayım diye? senin bir problemin varsa görüşme. yok soru sormuş, yok yeğenine amcanı öp demiş. "vay terbiyesizler!" mi dememiz gerekiyor? samimiyet neresinde bunun? kadın soru sorunca sırtını mı dönecek?
Sırtını dönmeyecek ama onu korumayacak herkes kendi eşini koruyo herkes eşinin arkasında o kardeşinin eşinin arkasında sanki bana değil ona değer vermesi midemi bulandırıyor

Eltinizi takinti haline getirmissiniz her hareketi, lafi size batiyor..

Malesef esiniz de sizi kaale almamaya baslamis...

Sizde akisina birakin lutfen, laf atiliyorsa cevabini verin sustutacak cinsten..

Siz sustukca eltiniz uste cikmis yani agzinin payini vermemissiniz, destegi esinizden beklemissiniz..

Ha yapamıyorum diyorsaniz pskikolojik destek alin lütfen..
Zaten artık bende karşılık vericem vakti zamanında verdiğimde oldu tabi ki
Ama şu an sorun ettiğim şey bu değil eşimin sözlerini geri almaması hala

Yok muhabbet etmiyo ama eltim sürekli ona sorular soruyo ya sürekli bu kadar arsız bi insan görmedim ben
Tercih etti derken, yani onu korur gibi konuştu ve şu an küs olduğumuz için demek ki ona daha çok değer veriyo diye düşündüm
senden başka herkese değer veriyor bence elif.
elti değil tek mesele.
maaşına da el koyabilse tam olacak.
ya siz yeni evlisiniz bir de.
şimdiden böyle geçimsizsiniz.
ileride napacaksınız.
çok zor, yürütemeyeceğinizi düşünüyorum ben.

iyi de adam küsmeyecekse soru sorana cevap verecek

ikisinini arası yok ki

adam kimseyi korumuyor ne yapayım yani diyor kaddın konuşunca domuşup oturayım mı

elif bak bütün dünya sana karşı birleşmiyor

neden hep sana düşman, sana tavırlılar diye düşünüyorsun

aile için de iş yerinde de vardı bana takık diyordun

ya kimse sana takık değil en fazla seni umursamıyor yani ona göre hayat senin etrafında dönmüyor

ha bu arada evliliğimin uzunluğu da yaşım da senden büyük

18 yıldır tanırım eşimi 16 yıldır da birlikteyiz hayatımın hiçbir aşamasında dünya onun çevresinde dönmedi, bence eşim açısından da dünya benim çevremde dönmüyor

herkesin kişisel tercihleri var eşim olsa da

onun birisi ile konuşmasını onu bana tercih etti diye yorumlamamalısın kaldı ki sürekli baskı olunca o da kızıp tercih ederim işte ne var der yani

Zaten artık bende karşılık vericem vakti zamanında verdiğimde oldu tabi ki
Ama şu an sorun ettiğim şey bu değil eşimin sözlerini geri almaması hala
O zaman kirginliginizi acikca konusun, kiskanc davranislarinizla, hareketlerinizle daha kotu bir hale sokarsiniz evliliginizi..

Sırtını dönmeyecek ama onu korumayacak herkes kendi eşini koruyo herkes eşinin arkasında o kardeşinin eşinin arkasında sanki bana değil ona değer vermesi midemi bulandırıyor

elif korumak dediğin ne

ne yapmalı seni korumak için

burada birine daha yazmıştım çık şu korunmaya muhtaç yavru kedi edasından diye

kimse kimseyi korumamalı

derdin varsa kendin çöz

yukarıda yazdım kv ye gitme açıkça da söyle kötü gelin ol diye

daha önce de yazdım

buna da cevap ver

gitme

kavga onun için çıksın bir kere de

gidip görünce konuşulur ya da yamamen kavga edip küsülür arası yok

herkes kendi eşini niye korusun ya? 3 senelik evliyim eşim beni hiç korumadı. evcil miyim ben? beni niye korusun? bir problemim varsa birisi ile kendim çözerim, çözemiyorsam görüşmem. eşime de görüşme demek aklımın ucundan geçmez. kendi bilir..

iyi de adam küsmeyecekse soru sorana cevap verecek

ikisinini arası yok ki

adam kimseyi korumuyor ne yapayım yani diyor kaddın konuşunca domuşup oturayım mı

elif bak bütün dünya sana karşı birleşmiyor

neden hep sana düşman, sana tavırlılar diye düşünüyorsun

aile için de iş yerinde de vardı bana takık diyordun

ya kimse sana takık değil en fazla seni umursamıyor yani ona göre hayat senin etrafında dönmüyor

ha bu arada evliliğimin uzunluğu da yaşım da senden büyük

18 yıldır tanırım eşimi 16 yıldır da birlikteyiz hayatımın hiçbir aşamasında dünya onun çevresinde dönmedi, bence eşim açısından da dünya benim çevremde dönmüyor

herkesin kişisel tercihleri var eşim olsa da

onun birisi ile konuşmasını onu bana tercih etti diye yorumlamamalısın kaldı ki sürekli baskı olunca o da kızıp tercih ederim işte ne var der yani
Öyle yorumlamamın sebibi eşimin sözler
Yani gerçekten sanki o ailesiymiş ben yabancıymışım gibi konuştu. Gerçekten resmen onu korudu
Burda yazmk istemiyorum ne söylediğini bunun önemi yok ama durduk yerde öylenyorumlamadım yani

Yok işte yapamam söyledikleri yankılanıyo sürekli kulaklarımda
peki bizden ne bekliyorsun Elif
yargılamak için yadırgadığım için sormuyorum
gerçekten merak ediyorum
sana yapılabilecek en mantıklı şeyleri sıralıyoruz ama yapamam, olmaz diyorsun
böyle mutsuz olmaya mahkumsun keşke azıcık çaba harcasan
başkası için değil kendin için

elif korumak dediğin ne

ne yapmalı seni korumak için

burada birine daha yazmıştım çık şu korunmaya muhtaç yavru kedi edasından diye

kimse kimseyi korumamalı

derdin varsa kendin çöz