• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Huzursuzluğu ben değil benimle uğraşan kişi çıkarıyor ama eşim onu tercih etti
Tamamda bu adam senden boşanıp eltine nikah kıymadı ya. Onunla normal bir insan gibi olması gerektiği gibi konuştuğu için onu tercih etmiş olmuyor önce bunu anla.
Ayrıca eşine birey olma şansı vermiyorsun. Senden bağımsız. Kendi gibi olmasına müsade etmiyorsun. Çocuk gibi ben eltimle limoniyim eşimde soğuk olsun demek çok saçma. Benim eşim haksız yere böyle birşeyle gelse terslerim.

Eltinin oldugu yere gitme. Eşin tek gitsin. Akli basina gelir. Onun sevmedigi biri varsa sen de onunla iyi ol. Ayni hissi yaşasın.

Ya nedir böyle yok eltime güldü,yok konuştu,yok yeğenini sevdi,yok annesi geldi babası gitti,üzüldüm,ağladım küstüm..çocuk musunuz siz?
Siz herkese küssünüz diye eşiniz niye küssün konuşmasın? İyi niyetliyim diyorsunuz ama burdan hiç öyle görünmüyor ..evlisiniz siz köle değilsiniz!
Biraz kendinize güvenin aile içine girince rahat olun,mutlu olun,neşeli olun,enerjiniz olsun olsun ki eşinizden ve ailesinden değer görün.

bak Elif sen bu eltiyi kafaya taktıkça ve ona da bunu gösterdikçe eltin daha çok üstüne gelecek bilesin
eşimle sevgiliyken arkadaşları benimle çok uğraşırlardı
ben de onlara koz verirdim çünkü çok kıskançtım yoldan yanımızdan güzel bi kız geçsin hemen gardımı alırdım bakacak mı göz süzecek mi diye
arkadaşları da sürekli abuk subuk şeylerle üzerime gelirlerdi neticede biz eşimle sıkı bi kavga ederdik
sonra baktım bu iş en çok beni üzüyor canımı yakıyor onları umursamamaya başladım
onlar espriyle üzerime geldiklerinde ben de aynı şekilde karşılık verdim gülüp eğlenerek bi süre sonra vazgeçtiler
sana da tavsiyem eltin senin inadına davrandıkça sen bişe yokmuş gibi davran
eşinle ilgilenme o anda
bişe söylemen gerekiyorsa gayet pozitif ve güleryüzlü bi şekilde "hayatım, aşkımla başla cümlene
bak gör hem eltin bi süre sonra vageçecek hem de sen kendini daha iyi hissedeceksin

Tamamda bu adam senden boşanıp eltine nikah kıymadı ya. Onunla normal bir insan gibi olması gerektiği gibi konuştuğu için onu tercih etmiş olmuyor önce bunu anla.
Ayrıca eşine birey olma şansı vermiyorsun. Senden bağımsız. Kendi gibi olmasına müsade etmiyorsun. Çocuk gibi ben eltimle limoniyim eşimde soğuk olsun demek çok saçma. Benim eşim haksız yere böyle birşeyle gelse terslerim.

Ama bu onu korur nitelikte konuşmasını gerektirmezdi resmen onu ailesi beni yabancı olarak görüyo

Eltinin oldugu yere gitme. Eşin tek gitsin. Akli basina gelir. Onun sevmedigi biri varsa sen de onunla iyi ol. Ayni hissi yaşasın.

Doğru bende öyle yapıcam

Ben konuşma demiyorum ki zaten sadece yüz vermesin yeter

10 yıldır filan tanımıyo ki eltim yokken ben vardım yani, anlatmak istediğim eşimin ona fırsat verdiği..

Örnek verdim elif

Fırsat vermiyor işte rutin davranıyor

Çözüm gitme kv ye görme eltini kv sorunca da söyle x var hoşlanmıyorum diye

Kötü eş olacağına kötü gelin ol

Zira eltiyi görünce 15 gün toparlamıyorsun

Kapat bilgisayarı işinin başına geç sonra sıkışıyorsun mesai saatlerinde unut bu konuları

bak Elif sen bu eltiyi kafaya taktıkça ve ona da bunu gösterdikçe eltin daha çok üstüne gelecek bilesin
eşimle sevgiliyken arkadaşları benimle çok uğraşırlardı
ben de onlara koz verirdim çünkü çok kıskançtım yoldan yanımızdan güzel bi kız geçsin hemen gardımı alırdım bakacak mı göz süzecek mi diye
arkadaşları da sürekli abuk subuk şeylerle üzerime gelirlerdi neticede biz eşimle sıkı bi kavga ederdik
sonra baktım bu iş en çok beni üzüyor canımı yakıyor onları umursamamaya başladım
onlar espriyle üzerime geldiklerinde ben de aynı şekilde karşılık verdim gülüp eğlenerek bi süre sonra vazgeçtiler
sana da tavsiyem eltin senin inadına davrandıkça sen bişe yokmuş gibi davran
eşinle ilgilenme o anda
bişe söylemen gerekiyorsa gayet pozitif ve güleryüzlü bi şekilde "hayatım, aşkımla başla cümlene
bak gör hem eltin bi süre sonra vageçecek hem de sen kendini daha iyi hissedeceksin
Haklısın ama eşimin sözlerini ne yapıcam hatasını nasıl anlayacak

Örnek verdim elif

Fırsat vermiyor işte rutin davranıyor

Çözüm gitme kv ye görme eltini kv sorunca da söyle x var hoşlanmıyorum diye

Kötü eş olacağına kötü gelin ol

Zira eltiyi görünce 15 gün toparlamıyorsun

Kapat bilgisayarı işinin başına geç sonra sıkışıyorsun mesai saatlerinde unut bu konuları
Bu halde bişey yapasım yok ki
Zaten şu an tek canımı dıkan nokta onun sözleri yani yenilir yutulur değildi

diyorsunuz ki eltime soğuk davransın
düşünüyorum da eltimle sorunum olsa kaynım bana soğuk davransa benim eşim çok üzülür ve kardeşi ile kötü olur
eşiniz de bunu düşünüyor sizin saçma sapan kıskançlıklarınızdan dolayı neden kardeşi ile kötü olsun

eşinize bazı konularda yeterli gelmediğinizi mi düşünüyorsunuz ondan mı bu kadar takıntılısınız acaba
aklıma bu geldi en son

Ama bu onu korur nitelikte konuşmasını gerektirmezdi resmen onu ailesi beni yabancı olarak görüyo

Doğru bende öyle yapıcam

Başa döndük. Sen böyle davrandıkça haklıyken haksız olmaya devam edeceksin. Taraf tutma meselesi değil bu. Sen kendini aileden saymazsan millet hiç saymaz. BEN BEN HEP BEN demekten vazgeç.

Bu halde bişey yapasım yok ki
Zaten şu an tek canımı dıkan nokta onun sözleri yani yenilir yutulur değildi

Elif tartışmada biz yokuz ama senin buraya yazdığın sözler de ağır

Benim istediğimi yapmıyorsun diyorsun koca adama çocuk bile yapmıyor ki

Onu olduğu gibi kabul et değiştirmeye kalkma

ben de senin bu haline üzülüyorum. inş fakedir diyorum yani.
sen psikolojik destek al bence. evlilik hiç sana göre değil. bir insan eşini bu kadar da kıskanmaz ki!
valla benim eşim eltimlerde kalsa aklımın ucundan geçmez böyle birşey. ve benim eşim nöbet usulü çalışır bayanlarda olur vallahi hiç takılmam. hatta evi yakın olan bayan varsa getirir. ek iş yapıyor. yaptığı ek işte süt ürünleri satıyor mesela. sürekli mesaj atar bayanlara ihtiyaç var mı diye. senin aklına gelenler benim asla gelmiyor. zira ona güvenim tam. sen eşine zerre kadar güvenmiyorsun. zaten çok da takıntılısın. boşan ve tek başına yaşa. bak hastalık sahibi olacaksın bu kadar saçma sapan şeylere takıldığın için. hayatta sağlıktan başkası boş yani.

diyorsunuz ki eltime soğuk davransın
düşünüyorum da eltimle sorunum olsa kaynım bana soğuk davransa benim eşim çok üzülür ve kardeşi ile kötü olur
eşiniz de bunu düşünüyor sizin saçma sapan kıskançlıklarınızdan dolayı neden kardeşi ile kötü olsun

eşinize bazı konularda yeterli gelmediğinizi mi düşünüyorsunuz ondan mı bu kadar takıntılısınız acaba
aklıma bu geldi en son
Hayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
Eşimde eltimi tercih ediyo ne gzl değil mi:)

Hayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
Sinir oldum seni dusunen yok. Hepsine savas aç. Ben olsam durmazdim. Laf sokup o aksami herkese zehir ederdim.

Hayır tabi ki
ya o düşünmemiştir onun karakteri farklı demek ki
eşiniz öyle değil demek ki siz ısrarla değiştirmeye çalışıyorsunuz koca adamı
böyle giderse daha çok mutsuz olursunuz

karşındaki çocuğun değil, kiminle nasıl konuşacağını eşşek kadar adama söyleyecek değilsin. gerçekten çok itici ve iğrenç bir durum oluşturmuşsun. eşimin "abimle samimi olma" demesini hayal bile edemiyorum! çok çok ağır konuşurdum!

yok amcanı öp demişmiş, yahu amcası değil mi öp diyecek tabiki! eşin az bile demiş, bu yaptığın çok ayıp..

Hayır tabi ki
tercih ediyor derken ne yapıyor tam olarak?
araları okuyamadım da:))
ben seni haklı görüyorum elif.
bunu yazdığıma ben de şaşırdım birden:))
eşin kasıtlı yapıyor herşeyi.
eltinle de normalin ötesinde sıcak samimi diyalog kuruyor sanırım.
seni sinir etmek için.
eşinni amacı bu.
eşin sana da isteklerine de evliliğinize de değer vermiyor.
dediğim gibi son tespitim bu sizin durumunuz hakkında.

Ev

evt bunu istemek hakkım diye düşün ki her zaöan hak verdi bana

neden hakkın olsun? senin eltinle problemin varsa görüşme, gitme, gelme.. kocana niye karışıyorsun? abisi , abisinin karısı, abisinin çocuğu.. sana mı soracak nasıl davranmalıyım bu insanlara diye...

bu kadar saçma , hakaret derecesine varacak isteklerin olursa böyle terslenmeye hazır ol. cidden çok ayıp yaptığın.. elti kıskanmak nasıl bir beyin yapısı? bunu dile getirmeye utanır , ar eder insan..

karşındaki çocuğun değil, kiminle nasıl konuşacağını eşşek kadar adama söyleyecek değilsin. gerçekten çok itici ve iğrenç bir durum oluşturmuşsun. eşimin "abimle samimi olma" demesini hayal bile edemiyorum! çok çok ağır konuşurdum!

yok amcanı öp demişmiş, yahu amcası değil mi öp diyecek tabiki! eşin az bile demiş, bu yaptığın çok ayıp..
Ya ben sadece mesafeli ol dedim küs demedim konuşma demedim ki
Bu mu ayıp
Kaldı ki eşim onu. Yaptıkları yüzünden onun yüzüne bile bakmak istemiyorum demişti
Şimdi onu korur nitelikte konuştu

neden hakkın olsun? senin eltinle problemin varsa görüşme, gitme, gelme.. kocana niye karışıyorsun? abisi , abisinin karısı, abisinin çocuğu.. sana mı soracak nasıl davranmalıyım bu insanlara diye...

bu kadar saçma , hakaret derecesine varacak isteklerin olursa böyle terslenmeye hazır ol. cidden çok ayıp yaptığın.. elti kıskanmak nasıl bir beyin yapısı? bunu dile getirmeye utanır , ar eder insan..
Onu kuskanmıyorum ki bu nerden çıktı

Back
X