- Konu Sahibi elifff_____
Elif, esi sinavda kiz ogrenciye silgi verdi diye ortaligi ayaga kaldiran, bayilan kiz ogrenciyi hastaneye goturdu diye "niye o goturdu" krizleri geciren bir kadin.son paragrafı zaman zaman bende düşünüyorum , ama bu kişiler genelde tek bir konuya yorum yaparak yazmıyor bunu. bütün konuları her konuda toparlayıp yorum yapıyorlar. ben mesela konu sahibinin eski konusunu hatırlamam. sadece bunun için yorum yapıyorum , gereksiz kıskanç, itici ve rahatsız edici bir davranış yaptığı. boşan diyemem çünkü bu konuda boşan diyecek birşey yok, evvelini de bilmiyorum.
her konuda konu sahibinin fi tarihinden kalma konularını da gündeme getirip boşan denmesine ben sinir oluyorum. yahu kadın o konuyu kapatmış devam etmiş, burda önemi olsa burda yazardı.. ama bir homeostaz vardı ki eski konularını unutup yazmak mümkün değildi. elif de öyle olmuş herhalde. eski konularını ben bile merak ettim burdaki yorumlardaneğer öyle bir durum varsa eski konulara kayıtsız kalmak da mümkün olmayabilir.. ve total olarak boşan denmiş olabilir..
ha bu arada duygusal insanlarız elbette ama eşim mesela eniştemle kavga etse ve eşim haklı olsa ben zaten eniştemden soğurum, uzaklaşırım, elimde olmaz farklı türlüsü... ama eşim kalkıp da o adamla artık samimi olma demez. ben eltimle sorun yaşasam görüşmem, gitmem yanlarına. eşim gitsin takılsın çok istiyorsa...
Bunlar ilk iki vukuati, daha neleri var say say bitmez.