• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Valla adam nasıl size katlanıyor, peygamber sabrı var demek ki. Adamı uçan sinekten bile kıskanıp, bunaltıyorsunuz. bence hatasını anlaması gereken sanki sizsiniz.

Kusura bakmayin ama bence adam bikti artik.

Bakin kendi agzinizla soyluyorsunuz onceden benim tarafimi tutuyordu ama simdi eltimi savundu diye. Sizin tarafini tuttugu zamanlar siz bak benim tarafimda bende kendime ceki duzen vereyim cok sık bogaz etmeyeyim dediniz mi?

Adam bakti ne yaparsa yapsin ayni tas ayni hamam inadina yapmaya basladi.

Artik soylenecek soz kalmadi ne denilebilir ki?

Bosa koysak dolmuyor doluya koysak almiyora dondu sizin olay.

Masum mu geliyor?
O zaman açtığım konuyu bi arattırıp oku istersen eltimin birine masum gelebilmesi için birinin ancak onun karakteriyle aynı karaktere sahip olmadı gerekir
Her konu açanın secelesine kadar araştırıp açtığı bütün konuları tekr teker okuyamam ama sana şunu tavsiye edebilirim.

Bukadar dert olmayan şeyleri kendine dert edersen, sonrasında yaşayacağın asıl sorunlarla asla baş edemezsin..

Elti'ni sevmiyor olabilirsin, o nasıl insanların içinde rahat davranıyorsa, insanlarla sohbet ediyorsa sende gayet öyle davranabilirsin.
Surat yapıp kocanı gerim gerim gereceğine, sende gülümsesen, sohbete karışsan kendini aşmayı denesen kocan sana hayran kalır zaten..
Günün sonunda negüzel idare ettin diye teşekkür eder belkide..
Adam senin suratın ve tavırlarından acayip sıkılmış,bıkmış resmen..
Anlattıklarından bunu anladım.

Son düzenleme:
Tabi ki haklıyım
Burda zaten konu açıp ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım eltimin yaptıklarını ve devam ediyor
Bana yapılan büyük bir haksızlık var evet eşim annesine konuş onunla neden elife öyle davranıyo demiş annesi konuşmamış huzursuzluk çıkmadın diye tam çiftestandart var bir de

Ya derdim çocuğu öpmesi değil anlatamıyorum galiba
Çocuğu eltimin kucağında sevmesi sanki onu iletişim aracı olarak kullanması benim derdim
Elif sen aşırı derecede kıskanç birisin. Bebeği kucağında sevmesi normal insanlara göre normal bi davranış. hatta iletişim kurmak isteyedebilir, ömür boyu yüzyüze bakıcaklar hiç iletişim kurmıcaklarmı?

Bilmiyorum ya hatasını anlar sanmıştım
Ne hatası anlamadım. Sizin anlaşamadığınız birine eşiniz diye soğuk davransın.
Evli olmak eşiniz üzerinde hakimiyet kurmak mıdır?
Ne kadar saçma düşünceler bunlar. Ben aileden birinden hoşlanmasam hatta kavgalı bile olsam eşime asla "ona soğuk davran" demek.
Eşim de bir insan, fikri olan, kişiliği olan biri.
Valla yorumları okumadan uçtum konuya ama cidden sizin bizle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.

Kusura bakmayin ama bence adam bikti artik.

Bakin kendi agzinizla soyluyorsunuz onceden benim tarafimi tutuyordu ama simdi eltimi savundu diye. Sizin tarafini tuttugu zamanlar siz bak benim tarafimda bende kendime ceki duzen vereyim cok sık bogaz etmeyeyim dediniz mi?

Adam bakti ne yaparsa yapsin ayni tas ayni hamam inadina yapmaya basladi.

Artik soylenecek soz kalmadi ne denilebilir ki?

Bosa koysak dolmuyor doluya koysak almiyora dondu sizin olay.
Ama çok kısa sürenöncesine kadar bana hak veriyordu ki benim haklı olduğum bir gerçek yani ona rsğmen onu savunur gibi konuştunaklıma geldikçe midem bulanıyor
Her konu açanın secelesine kadar araştırıp açtığı bütün konuları tekr teker okuyamam ama sana şunu tavsiye edebilirim.
Bukadar dert olmayan şeyleri kendine dert edersen, sonrasında yaşayacağın asıl sorunlarla asla baş edemezsin..

Elti'ni sevmiyor olabilirsin, o nasıl insanların içinde rahat davranıyorsa, insanlarla sohbet ediyorsa sende gayet öyle davranabilirsin.
Surat yapıp kocanı gerim gerim gereceğine, sende gülümsesen, sohbete karışsan kendini aşmayı denesen kocan sana hayran kalır zaten..
Günün sonunda negüzel idare ettin diye teşekkür eder belkide..
Adam senin suratın ve tavırlarından acayip sıkılmış,bıkmış resmen..
Anlattıklarından bunu anladım.

İşte bilmiyorum dediğin için bir kanıt sundum
Ben de zaten artık öyle yapmayı düşünüyorum eltim hariç tabi artık sadece mrb mrb

Elif sen aşırı derecede kıskanç birisin. Bebeği kucağında sevmesi normal insanlara göre normal bi davranış. hatta iletişim kurmak isteyedebilir, ömür boyu yüzyüze bakıcaklar hiç iletişim kurmıcaklarmı?
Tabi kuracaklar derdim bu değil

elif yazimi kaale alir misin bilmiyorum. simdi isenmedim eski konularina soykee bir goz attim. eltinle ne olmus acaba diye. birincisi elbise mevzuu bir de pasta mevzusu. baska kacirdigim var mi? simdi sen bu sebeplerden mi eltinle esinin konusmasini istemiyorsun? benim eltimin yaptiklari sana ypilsa katil olursun ozaman.
elif sende kisilik bozuklugu var. kobularinin hepsi esinin kuzeninin karisi eltin ve kiz ogrenciler hakkinda. cok mu cirkinsin? ya da kendinle ilgili sorunlarin mi var?
bak evleneli ne kadar oldu sanirim 2 kez baba evine gittin.
seni anliyorum ben sinir oluyorum eltime esim deeltime mesafeli olsun istiyorsun ama olmuyor. olmayacakta. cunku adam artik bikmis senden. duzelmiyorsun ve degismiyorsun. yazik ediyorsun kendine deesine de evliligine de.uzman destegi almiyorsun cunku kendinde aorun gormuyorsun. ben esimin linkedin profine bakio sana bakan bu kadinlar kim diye sorsam evliligimden de kendimden de suphe ederim. aynivyataga girip sevistigim adama guvenmiyorsam bu benim midesizligimdir.
bence sen psikolojik olarak iyi degilsin. normal degilsin. takintilisin antisosyalsin ama sen bunlari titizlik ve ese bagliklik ve kiskanclik olarak adlandiriyorsun. dengesizsin ayrica.
ben bazen senin doktora tez konunun kk bdv oldugunu konularinin da tezini destekleyecek deneyler oldugunu dusunuyorum.

Ne hatası anlamadım. Sizin anlaşamadığınız birine eşiniz diye soğuk davransın.
Evli olmak eşiniz üzerinde hakimiyet kurmak mıdır?
Ne kadar saçma düşünceler bunlar. Ben aileden birinden hoşlanmasam hatta kavgalı bile olsam eşime asla "ona soğuk davran" demek.
Eşim de bir insan, fikri olan, kişiliği olan biri.
Valla yorumları okumadan uçtum konuya ama cidden sizin bizle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
Hadi onu gçtim onu korumasına ne demeli ben eşimin yüzüne bile bakmak istemiyorum şu sebepten dolayı

Hadi onu gçtim onu korumasına ne demeli ben eşimin yüzüne bile bakmak istemiyorum şu sebepten dolayı
Buradaki bayanların çoğunu bile yazdıklarınla bezdirdin. Kocana kimbilir neler yapıyorsun. Çok sıkıyorsun adamı çoookkk. Sonunda ağlayan sen olacaksın.
Kendine hakim olamıyorsan bir uzmana git.
Sen silgi verdi diye ortalığı ayağa kaldırmadın mı? Bize ne kadar komik gelmişti bu olay. Ama sen öyle düşünmemiştin. Bir takıntı bu sendeki.

Eniştem haklı bile olsa eşime karşı onu korumazdım ama eniştemi de silmezdim ki zaten ben eşimden öyle bişey de istemedim/QUOTE]

elifciğim

doğru bir tanedir

yani haklı olan eniştense bunu söyleyebilmek erdemdir

yani hatalı olan kendimizsek bunu fark etmek nasıl erdemse hatalı olan yakınımızsa belki en sevdiğimizse de bunu kabul edebilmek ve hatta bunu onun anlamasına da yardım etmek gerekir

yani bak biz seni tanımayız etmeyiz

yaptıkların fazla diyoruz

o adam seninle yaşıyor ve sen her adımına karışıyorsun bunalıyor

bir kızı ziyarete gitmiştiniz de kız omzuna görüşürüz diye dokunmuştu vs vs bu bile olay olmuştu

kendi konularını tekrar oku (eskiden bunları çıktı al psikoloğa git diyordum gitmeyeceğini anladım artık)

eşinin yapmasını sitemedikleriin listele mesela sınavda kızlara silgi vermesin

sonra bu listeden olmazsa olmaz 5 tane seç diğerlerini umursamamayı öğren

sonra da o beşi de 3 e indir

elif yazimi kaale alir misin bilmiyorum. simdi isenmedim eski konularina soykee bir goz attim. eltinle ne olmus acaba diye. birincisi elbise mevzuu bir de pasta mevzusu. baska kacirdigim var mi? simdi sen bu sebeplerden mi eltinle esinin konusmasini istemiyorsun? benim eltimin yaptiklari sana ypilsa katil olursun ozaman.
elif sende kisilik bozuklugu var. kobularinin hepsi esinin kuzeninin karisi eltin ve kiz ogrenciler hakkinda. cok mu cirkinsin? ya da kendinle ilgili sorunlarin mi var?
bak evleneli ne kadar oldu sanirim 2 kez baba evine gittin.
seni anliyorum ben sinir oluyorum eltime esim deeltime mesafeli olsun istiyorsun ama olmuyor. olmayacakta. cunku adam artik bikmis senden. duzelmiyorsun ve degismiyorsun. yazik ediyorsun kendine deesine de evliligine de.uzman destegi almiyorsun cunku kendinde aorun gormuyorsun. ben esimin linkedin profine bakio sana bakan bu kadinlar kim diye sorsam evliligimden de kendimden de suphe ederim. aynivyataga girip sevistigim adama guvenmiyorsam bu benim midesizligimdir.
bence sen psikolojik olarak iyi degilsin. normal degilsin. takintilisin antisosyalsin ama sen bunlari titizlik ve ese bagliklik ve kiskanclik olarak adlandiriyorsun. dengesizsin ayrica.
ben bazen senin doktora tez konunun kk bdv oldugunu konularinin da tezini destekleyecek deneyler oldugunu dusunuyorum.
Senin düşüncen olabilir ama katılmıyorum yazdıklarına ncelikle doktor musun teşhiş koyduğun için soruyorum?
Ki doktor bile uzaktan uzağa teşhis koyamaz
İkincisi tek mevzumuz pasta değil ki bir sürü mevzu var, sürekli eşime sen evlendikten sonra çok sigara içmeye başkadın çok zayıfladın diyen biri var karşımda
Yanlızken benmle farklı konuşuyo herkesin içinde farklı herşeyimi eleştirme çabasında
Ben çirkin biri değilim eşime görede çok da güzelim çirkin insan yoktur oda ayrı bir mesele tabi

Tabi ki haklıyım
Burda zaten konu açıp ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım eltimin yaptıklarını ve devam ediyor
Bana yapılan büyük bir haksızlık var evet eşim annesine konuş onunla neden elife öyle davranıyo demiş annesi konuşmamış huzursuzluk çıkmadın diye tam çiftestandart var bir de

elif büyüdünüz artık

anne ona söyle baba buna söyle ile olmaz kadını da arada bırakmayın

derdiniz ne ise açıkça söyleyin eltine kaynına kaynanana

Senin düşüncen olabilir ama katılmıyorum yazdıklarına ncelikle doktor musun teşhiş koyduğun için soruyorum?
Ki doktor bile uzaktan uzağa teşhis koyamaz
İkincisi tek mevzumuz pasta değil ki bir sürü mevzu var, sürekli eşime sen evlendikten sonra çok sigara içmeye başkadın çok zayıfladın diyen biri var karşımda
Yanlızken benmle farklı konuşuyo herkesin içinde farklı herşeyimi eleştirme çabasında
Ben çirkin biri değilim eşime görede çok da güzelim çirkin insan yoktur oda ayrı bir mesele tabi

elif eleştirsin dursun ne var bunda

yani biz de kimlere neler diyoruz

kimler de bize

mesela benim iş arkadaşlarım sesime takmıştı hamileydim ayy çocuk uyanır bunun sesinden bile diyorlardı ki 3-5 tane 30 lu yaşlarda kocaman kadın bunlar

yoo dedim o benim sesime alışkın benim çocuğum vs vs

hiç tınmadım sustular başkasına oynadılar

hayatta bu tarz insan çok

eltin de diyelim ki en kötü insan

tek çözümün var ya tamamen kavga çıkaracak ve ipleri koparacaksın ya sa umursamayacaksın

eşim yalnız gitse aklım kalır demiştin mesela

neyinde aklın kalacak

onlarla eğlenmiş midir diye aklın kalacak

ben aklına ya bu arada gelmedi isem diye aklın kalacak

adamın 7/24 odağında sen olamazsın olmamalısın da

mesela "sürekli eşime sen evlendikten sonra çok sigara içmeye başkadın çok zayıfladın diyen biri var karşımda" bu cümleler ülkem klasiği

ne var bunda nerede ise erkek ailelerinini %99 u benzer şeyler der hatta işte elif sana iyi bakamıyor ya da elif üzüyor da çok sigara içiyorsun vs de der

umursamayacak yaştasın takma

Liste yapmıştım zaten konuşalım diye ama kınuşamadan kavga ettik

listeyi adama değil kendine yapacaksın

sonra olmazsa olmazlarını ayırıp bir kısmını umursamamayı öğreneceksin

mesela cidden sizi tanımayı ve hocam olan eşinin arabasına bir şekilde binmeyi isterdim

bir şey olmadığını gör diye

Back
X