• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

ben de eskiden öyle düşünürdüm

acaba denek miyiz diye ama bir insan bu kadar uyduramaz

hadi uydurdu diyelim oturur roman yazar

bu kız yıllardır bu çizgide

ya aklım almıyor çünkü. Bu kadın işyerinde hiç mi yoğun olmuyor. Ben mesala dün kafamı kaldıramadım işten. Eşim hiç aklıma gelmedi. Bu nasıl performans böyle. İnsanın hiç mi hobisi arkadaşı işi gücü olmaz. Eski konularına baktım acayip şeyler var. Eltiden kuzenden kıskanmak çok aşırı terbiyesizce. Benim eşim kuzeniyle aynı yaşta oturur konuşurlar kavga ederlerler küserler gülerler hiç karışmam. Ki eltiden kıskanmak ki bunun ki kıskanmaktan öte resmen yakıştırıyor kendisi eltisinin eşine demek ki o gözle bakıyor. Ya valla insana iftirada atar bu tipler acil tedavi şart.

ya aklım almıyor çünkü. Bu kadın işyerinde hiç mi yoğun olmuyor. Ben mesala dün kafamı kaldıramadım işten. Eşim hiç aklıma gelmedi. Bu nasıl performans böyle. İnsanın hiç mi hobisi arkadaşı işi gücü olmaz. Eski konularına baktım acayip şeyler var. Eltiden kuzenden kıskanmak çok aşırı terbiyesizce. Benim eşim kuzeniyle aynı yaşta oturur konuşurlar kavga ederlerler küserler gülerler hiç karışmam. Ki eltiden kıskanmak ki bunun ki kıskanmaktan öte resmen yakıştırıyor kendisi eltisinin eşine demek ki o gözle bakıyor. Ya valla insana iftirada atar bu tipler acil tedavi şart.
Sende eltim gibi birisin sanırım
Ben manyakmıyım durduk yere mi onu sorun ediyorum daha kaç kere anlatmam lazım

Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çok parfümüm varmış kıyafetim varmış düşünebiliyomusunuz?
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
Deliricektim gece rüyama geldi
Ben bu insanla başedemiyorum Allah a havale ettim artık
Hangi devirde yaşıyoruz . konuş ma engeli mi var ki evine hırsız gibibgirio bide ustune mektup yazıyor.Kusura bakma ama bütün suç sende.Herkes istediği şekilde hayatına bir yerlerden mudahale ediyor

Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
yok artık onane yaa kazandığı paranın hesabnı sna nye soruyokı hem evine nasıl grıyo elif bu konuda haklısın sonuna kadar elti konusunda bu kıskançlık deil seni anlıyorum bende sevmem eltimi küsüm eşim konuşunca sinir olurum ama eşime belli etmem hee eltim beni kızdırmak için kocamla konusursa ortamda morelimi bozmam aktif ondan baskın olur kaparım çenesini

Ya gittim ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki sence pişmanlığım bi gelişme olabilir mi

umarım deyip moral vereyim

bak işe de geç geldin

kapa bilgisayarı işini yap

ben hala ciddiyim keşke eşini tanısam da arabasına binsem

zira benden zarar gelmez

sen de böyle deneyimleye deneyimleye görürsün

bak çoğu yorumumda yazıyorum

eşim bir çok bayanla şehir dışına gider gece gelir onları evine bırakır gece yarısı mesela

ya da ben de giderim

daha önce de yazdım

ben sevgilim varken başka erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım

bir kadın ve bir erkek aynı evde

aramızda herhangi bir şey de olması

elif her kadın ve erkek arasında anında bir ilişki gelişmez

o tarz şeyler filmlerde olur kişi kendini bilince karşıdaki soyunup gelse fark etmez

kız ben öbür yazdığına yorum yazamadan bunu yazmışsın

eee işte esaslı kavga konusu

bu işte, gemileri yakar

o kocanın bu durum burnunda getirilir

anahtarın ne işi var kv de de

bu olaydan sonra o arabaya binip bir de hocayı havaalanına mı bıraktın

ayy valla ben seni anlayamıyorum

pireyi deve yapıyorsun ama koca buzdağına da içeceğe atılmış da azıcık kalmış buzküpü muamelesi yapıyorsun

Son düzenleme:
kız ben öbür yazdığına yorum yazamadan bunu yazmışsın

eee işte esaslı kavga konusu

bu işte gemileri yakar

o kocamın bu durum burnunda getirilir

anahtarın ne işi var kv de de

bu olaydan sonra o arabaya binip bir de hocayı havaalanına mı bıraktın

ayy valla ben seni anlayamıyorum

pireyi deve yapıyorsun ama koca buzdağına da içeceğe atılmış da azıcık kalmış buzküpü muamelesi yapıyorsun

bence kv yuzune soyleyemıyor mektup yazmış bana kalırsa.

aaa çok komik olmuş ya.
gelinine mektup yazan kv:))
sen de ona cevap yazmalısın elif.
eşin ailesine daha çok para verebilmesi için senin daha daha az harcaman gerekiyor tabi ki elif.
maaş kartını oğluma ver yazmamış mı hayret

bence kv yuzune soyleyemıyor mektup yazmış bana kalırsa.

orası öyle de

beni o mektubun içeriği vs alakadar etmez ki

kv nin cüreti önemli

sana ne diyemeyen eş önemli

o kv ye anahtarın verilmesi önemli

ben kv ye eltiyi uyar dedik deyince çocuk musunuz karıştırmayın kadını demiştim mesela

kv herkesin ayrı bireyler olduğunu idrak etmeli acilennn tabi eşin elti ile muhabbeti değil de annesine bu hususta ne dediği bence çok önemli

dün eve gidince kv nin bu yaptıklarını görünce ve mektubu okuyunca ne dedi

yoksa eşin mi hazırlamış bu düzeneği elifff_____ elifff_____

elifff_____ elifff_____

yoksa kıskançlıklarımda beni onaylamıyorsun, sen de beni onayla diye bana mı yazdın bu kv hikayesini de

gerçeksin değil mi sen

yukarıda birine gerçek o dedim ama şimdi yine acaba değil misin diye düşünsem mi

Ya gittim ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki sence pişmanlığım bi gelişme olabilir mi
gittin mi cidden ya.
kendini çok küçük düşürüyorsun.
hadi eltin konusunda hak verdim ben sana.
sen de kıskanmıyorum deyip duruyosun her sorana.
ee eltini kıskanmıoyrsun da bu hocayı niye kıskanıyorsun?
kıskanmasan gitmezdin.
aman elif ya:))
niye pişman oldun utandın değil mii

Öncelikle çok cool davranıyoruz . eltiye ne kadar kızarsam kızalım ne yaparsa yapsın asla görmüyorsunuz .

Sonra siz asla eşinize eltinin "e"sini demiyoruz .

Bir araya geldiğinizde de çok pozitif ve tatlısınız ama asla eltiye yüz vermiyorsunuz . kızmıyoruz herkesle sohbet ediyorsunuz o kıza bakmıyorsunuz .

Eşinizin kucağına verdi öp möp mü dedi . Siz diyeceksiniz buldunuz bal gibi adamı öpün tabi. canım benim bilmem ne orda eşinize güzel sözler söylüyorsunuz ama aslaa aslaaaaa eltinizi görmüyorsunuz.

Sosyal medya bilmem nerde asla iğnelemiyoruz.
Dipnot: anlatım bozukluğu olabilir. özür dilerim . 1 ay veriyorum. kadın kuzu

Bencede işte sınırını bilmiyor sanane elalemin yolculuğundan
Bsşkalarına karşıda böyle götürür getirir taksi gibi
Düşünürüm ama haxır değilim şu an

Yok zaten artık bende umursamıyorum nasıl davranıyorsa öyle karşılık alacak bundan sonra

Yeter

Yok kova

Nasıl yapıcam onu

Sen ona bakma öyle bi durum yok olsa zaten çoktan çekip gitmiştim

Cidden yeter ya!

Kocanı doğru tahmin edememişim.Akrep erkekleri eşine çok bağlıdır senin kıskançlığına rağmen seninle beraberse ondan akreptir demiştim.Ne alaka yengeç kova .Yengeçler duygu insanıdır kovalar mantık.

Neyse eltin konusunda ne yapabilirim demişsin ya yukarıda yazmıştım.Umursamaz davran kocana eltinden hiç bahsetme.Madem görüşmeye gidiyorsunuz sende sohbete katıl kocanla konuş gül eğlenmene bak.

Yapamıyorum diyorsanda oraya hiç gitmemelisin.Eşin kardeşine kendisi gitsin gelsin.Aklına saçma fikirler getirme.

Sen kıskandıkça eşinin egosu daha da büyür kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder.Sen eşinede umursamaz davranmalısın.

Gençsin güzelsindirde ne güzel mesleğin işin gücünde var imkamların var ...sen böyle yaptıkça özgüvensiz hatta ezik görüleceksin eşin tarafından.

Kendine bu kötülüğü niye yapıyorsun.

Son düzenleme:
Hayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
Eşimde eltimi tercih ediyo ne gzl değil mi:)
Burda tercih yok ki..yanlış yorumluyorsun olayları ve diğer arkadaşların da dediği gibi bir yerde takılıp kalmışsın..sonucta eşinin ailesi ve bu şekilde davranışın kendinden soğutur

Bak canım ben seni anladım ama akıllı ol eltin madem öyle sen kocan a olumlu yapıcı ve bağlayıcı konuşçakşın bisüre sonra azcık da kendine bağladın mi ne desen ona kötü gelmez bi süre sahtedavran destekleyici kendini melekmis gbi yap:KK55: eltinin yanında bozulduğunu asla çaktırma memnun oluyormuş gbi takıl oda kudursun elalem yüzünden huzuru nu bozma uyanık davran

Kocan yazmış olmasın.Hangi kayınvalide böyle mektup bırakır .

Kayınvalide yapmış olsa hangi cüretle evine giriyor bu lafları söyleyebiliyor oğlunuda kendininde ağzının payını verirdim.O anahtarı alırdım elinden.

Eşin yapıyorsa şikayetçi olduğu konuları yüzüne söylemeyecek kadar korkak mı

Ne cins bir aile

orası öyle de

beni o mektubun içeriği vs alakadar etmez ki

kv nin cüreti önemli

sana ne diyemeyen eş önemli

o kv ye anahtarın verilmesi önemli

ben kv ye eltiyi uyar dedik deyince çocuk musunuz karıştırmayın kadını demiştim mesela

kv herkesin ayrı bireyler olduğunu idrak etmeli acilennn tabi eşin elti ile muhabbeti değil de annesine bu hususta ne dediği bence çok önemli

dün eve gidince kv nin bu yaptıklarını görünce ve mektubu okuyunca ne dedi

yoksa eşin mi hazırlamış bu düzeneği elifff_____ elifff_____

Bu hanımefendi için bence kendimizi çok fazla yoruyoruz. Asıl odaklanması gereken şeylere odaklanamıyor malesef. Benim kvdede evimin anahtarı var ama tamamen benim iznimde çünkü sorumsuzum fişleri takılı bırakabiliyorum o yüzden kv anahtar olmasına karşı değilim ama evimdeki hiçbirşeye dokunmaz. bardak bile kaldırmaz girer bakar alacağı varsa alır direkt çıkar evde toz oynamaz. yani kadındaki cesarete hayran kaldım doğrusu eve girip birde evde oturuo mektup yazabiliyo..garip bence.

Kocan yazmış olmasın.Hangi kayınvalide böyle mektup bırakır .

Kayınvalide yapmış olsa hangi cüretle evine giriyor bu lafları söyleyebiliyor oğlunuda kendininde ağzının payını verirdim.O anahtarı alırdım elinden.

Eşin yapıyorsa şikayetçi olduğu konuları yüzüne söylemeyecek kadar korkak mı

Ne cins bir aile

banada öyle geldi ya mektup yazana akadar mesaj atabilir. çok büyük cesaret çünkü bu evde çok büyük kavga sebebidir. ya bunu göze alacak kadar dolmuş olabilir yada sıkıntılı bi tip

Back
X