- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi elifff_____
Bişey hissetmedim:)
Hocanın yaşı vardır değilmi,genç olsaydı aynı tepkiyi verirmiydin:))
Olması gereken kim olursa olsun kıskançlık hissetmemen lazım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey hissetmedim:)
Yok 40 yaşında bile değil bende tanıyorumHocanın yaşı vardır değilmi,genç olsaydı aynı tepkiyi verirmiydin:))
Olması gereken kim olursa olsun kıskançlık hissetmemen lazım..
Yok 40 yaşında bile değil bende tanıyorum
Zaten gittiğime bin pişmanım
AA eşin cidden dengesiz acayip biri elif ya.İşte bu ölçüsüzlüğü yüzünden ben ona güvenemiyorum
İşte öyle o. Herkese şöforluk yapar
Hayır giderek eşimi umursadığımı gösterdim gitmesem eminim eşim etkilenirdi bundan adım gibi eminimGençmiş daha,ben daha yaşı geçkin diye tahmin etmiştim..
Niye pişman oldunki..
Ters giden bir durummu oldu yoksa..
Hayır giderek eşimi umursadığımı gösterdim gitmesem eminim eşim etkilenirdi bundan adım gibi eminim
H
ayır o yapmaz
Ve haberi de yok mektuptan
Yazısı da çok kötüydü ya
Her ne olursa olsun bir erkek karısının gözü önünde olsun olmasın asla başka bir kadınla eşi istemedikce samimi davranışlarda bulunamaz..eğer yapıyorsa bu adam kisiliksiz biridir.hele hele bidekardesininkarısı ki bunda dahada mesafeli olmalıydi.o eltin olacak kadın sana nispet yaparak kocanla muhattap olup seni kiskandirmaya çalıştığı için hiç sağlam bir ayakkabı değilmiş.kocan olacak adamda çok kanı bozukmus.siz küs olunca hemen böylemi davranmak gerekiyor.valla siz gene iyi sabır gostermissiniz..ben o eltiden bi başlardim eşimde bitirirdim sinirimi..ya bırak konuşmassa konusmasin .bi adam karısını kiskandiracak hareketler yapıyorsa bosarim ben o adamı tek celsede.
Ben nasıl vakit ayırayım eve demiştm gerekeni yapıyorum oğlunun hiç yardımı yok demiştim baya konuşmustuk ya bi saat fln çocuk konusunda biz su an istemiyoruz demiştim
Anahtarı esim vermiş benim annemde de var ama kadın bir kez olsun ben yokken gelmiş değil
Bu nasıl bi insan aklım almıyo benim
Eşimin haberinin olmasın istememiş bundan ama söylesem de eşim kızmaz zaten annesine ondan eminim
Haklısın ama daha öncede böyle saçmalıklar yaptı biz de bu yüzden çok tartıştık aileler bile tartıştı ama yok kadın akıllanmıyor
Toz kondurmamazlık değil ki sadece o yazmaz dedim
elifin neyi sorun edeceğini kestirmek çok zor ya.tamam da işte cinnet geçirilecekse buna geçirilir
yık ortalığı görüşme kv ile de elti ile de
bak daha yeni evli sayılırsın
kv ye haddini bildirmekte geç kalma
eşin de bu had bildirileceklerden biri
esasen sen gerçek sorunlarını ört bas etmek için ota b.ka sarıyorsun işte
hocayı havaalanına bırakmış bir sorun değil ama kv evime girip karıştırıp mektup ile bana had bildirmiş bu devasa bir sorun
Çünkü esas sorunların üstesinden gelemeyecegini oda biliyor bence bu yüzden esas sorunlardan çıkaramadığı hıncını böyle ufak tefek sorunlarda çıkarmaya çalışıyor ama karşı taraf bunu anlamıyor ota b.ka takılan sorun halibe getiren kadın imajı çizdiği içinElif mektup olayında niye sesziz kaldın ki pardon ?
Bana göre bu kıyametin kopma sebebi.
Evimin anahtarı k.v habersizce verilecek, tüm özel eşyalarımı elden geçirecek ve bana mektup yazacak, yapacağım çocuga bile laf edilecek.
Of içimden nasıl bir canavar çıkardı düşünmek bile istemiyorum.
Ben sana da hayret ediyorum
En takılacak mevzuları es geçip saçma sapan şeylere odaklanıyorsun.
Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çok parfümüm varmış kıyafetim varmış düşünebiliyomusunuz?
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
Deliricektim gece rüyama geldi
Ben bu insanla başedemiyorum Allah a havale ettim artık
Bu arada hocayı havaalanınagötrmek için evinden aldık çıkarken eşim gördü kadını gülmeye başladı tipe bak diye oysa bişeyde yoktu tipinde bere takmıştı
Beni oraya çağırması vs amacı beni kıskandırmak ben artık belli etmk istemiyorum ya gitmemeliydim asla
Haklısın ama daha öncede böyle saçmalıklar yaptı biz de bu yüzden çok tartıştık aileler bile tartıştı ama yok kadın akıllanmıyor
Toz kondurmamazlık değil ki sadece o yazmaz dedim
Yok 40 yaşında bile değil bende tanıyorum
Zaten gittiğime bin pişmanım
işte olay bu
o eltiden başlamalı
ama elif elti ile daha kavga etmedi
eve gelip adama laf ediyor ya da işte orada sadece surat asıyor
eltisine sana ne oluyor deyip orada kavgasını edip çıkmıyor
eltisi de buna oynuyor bu nedenle
eltisi hatalı ise ki Elif öyle diyor o zaman haddini bildirecek, bu kv ye söyle o geline bu gelini üzmesin demeyle olmaz ki
ama işte kıskandıracak hareket kavramı Elif'te biraz karışık, sınavda öğrenciye pardon kız öğrenciye silgi verdi diye de eşini kıskanmıştı