- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
Kadın doğum kliniği lüks bir semtteNasıl bir iş yeriymş:)

Ülke içinden gelen mankenleri saymıyorum bile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın doğum kliniği lüks bir semtteNasıl bir iş yeriymş:)
Kadın doğum kliniği lüks bir semtte
Ülke içinden gelen mankenleri saymıyorum bile...
Eşimde suçluyken kendime yüklenmek istemiyorumHasta olmak kötü mü Elif ? Grip olmak mesela kötü mü ya da kanser ? O zaman beynimizin de hasta olması çok normal. Ben de iki sene önce hastaneye yatmayı düşünecek kadar kötüydüm tedavi oldum bu utanılacak şey mi ? Sen bir akademisyensin bence böyle düşünmemelisin.
Evet öğrencilerle samiöiyeti ne durumdaNeyden emin olmak istiyorsun mesela?
Kızlarla olan samimiyet derecesinden mi, eltine karşı içinde bir niyet olup olmadığından mı, seni sevdiğinden mi?
ay içim şişti sanane amca yeğenden ister sever ister öper dr a git Allah senin gibi elti vermesin bana amin amin
Hala aynısın elif hala.Evet öğrencilerle samiöiyeti ne durumda
Telefonunda kimler var resimlernde kimler var çünkü bayadır bakmadım ve istesem alır karıştırırım ama onun yanında bakayım bana tek tek açıklasın istedim
İşte yanına çalışma için kimler geliyo vs vs bi sürü şey
Bunu sorun ettiğimi mi düşündün bu kadar şey içinde pes
Evet öğrencilerle samiöiyeti ne durumda
Telefonunda kimler var resimlernde kimler var çünkü bayadır bakmadım ve istesem alır karıştırırım ama onun yanında bakayım bana tek tek açıklasın istedim
elif bunlari sormak, acip tek tek hesap vermesini beklemek zaten adami bogmak, sıkmak demek. sen ben emin olduktan sonra onu bogmuyorum diyorsun da adami once boguyorsun sonra güvensen kac yazar ki guvenmiyorsun da ayni film sil bastan...Evet öğrencilerle samiöiyeti ne durumda
ya onemli olan hakli olmak mi mutlu olmak mi? kimin sucu oldugunu bosver sen kendi sağlığın, kendi hayatin icin birseyler yap. esinin de varsa bir hastaligi kendisi düşünsün. hem zaten yuzde yuz suclusun eğer suclu aranacaksa. bunu artik kabul et.Eşimde suçluyken kendime yüklenmek istemiyorum
Orada web işlerine bakıyor, reklam yönetimi vs. Bilgisayar programcısı ama IT ye dönüştüSenin koca yazılımcı değil miydi ?![]()
Peki ben birşey sorcam
Bazı şeylerden dönem dönem emin olmak istemem sizce suç mu?
Çünkü ben emin olduktan sonra onu sıkmıyorum sorgulamıyorum
Söylemekle kalmycak zaten gösterecekSöyleyince neden güveniyorsun peki?
Sana doğru söyleyeceğini nerden biliyorsun?
Hiç bir öğrencimle samimi değilim dese, telefonundaki senin hoşuna gitmeyecek fotoğrafları silse, telefon listesindeki herkesi erkek olarak kaydetse sen inanacak mısın?
Güvenmiyorsan gerçekten zorlama ya da güven sorgulama.
Bana eşim işyerindekilerle samimiyetin ne durumda dese her gün çılgın partiler veriyoruz, hepsiyle kucak kucağa eğleniyoruz derim, ciddiyim.
Çok yaş farkı yok beraber çalıştığım insanlarla evli olan da var aralarında bekar olan da. Gerçekten bunları sorun etse, işyerinde çalışan kadınlarla nasıl bir samimiyeti var ki benden de bekliyor diye sorgularım.
Yanlış olan bunları sorduğun için sensin, cevaplamadığı için eşin değil..
NormaldiElif merak ediyorum , ailenle kendi ailenle aran nasıldı ?
Daha açık sorayım , hiç sevgi açlığı hissettin mi ?
Söylemekle kalmycak zaten gösterecek
Bunda birşey yok bence
Ya işte bu konuda anlaşamıyoruz sizlerle bu saydıklarımı görmek istiyorum
Peki bişey daha anlatıcam
Burda daha önce amlatmıştım ama bilmiyorum hangi konuydu
Eşimin bayan arkadaşı yoktur yani iş yerindekiler sadece oda işyerindeyken muhattap olur dışarda görüşmez
Neyse işte bi kız vardı bunun taa y. Lisanstan dönem arkadaşı ama ondan sonra görüşmemişler karşılaşmıştık daha önce ..
Bu kız bizim fakülte ile bağlantılı bi yerde çalışıyo ama öğretim görevlisi değil normal memur bi gün oraya yolumuz düştü ben o zaman öğrendim orada çalıştığını nryse yanımıza geldi hemen konuştu vs giderken bizi yolcu etti ve ederken eşimin sırtını sıvazladı
Tabi ben çıldırdım kızı orada uyarmam lazımdı yapmadım eşime patladım...
Eğer geçen gün eşim konuşma bişeyleri çözme teklifimi kabul etseydi bu kıza mail ayıp onu uyarmak istediğimi söylycektim yada kendi yapsın selamı bile kessin yani
Zamanında benim kız arkadaşım çok sık sevgili değiştrdiği için eşim arkadaşlığımı kesmemi istedi beni arada bıraktı hatta aramızı bozdu
Şimdi benm bu istedğim çok mu fazla
Ben atardımÇok çok çoookkkk fazlaa
Mail atıp da ne demesini isteyecektin eşinden?
Bundan sonra lütfen beni yolcu ederken sırtımı sıvazlama mı diyecekti
Adam tabiki senin konuşma teklifini kabul etmez, nesini kabul etsin. Saçma bir sürü şey istiyorsun sen, mail atıp da sırtımı sıvazlama diyecek yani![]()
Normaldi
Bide ailem bana düşkündür
Ben atardım