• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Bence ne kadar kiskandanizda bırakın bir süre kiskanmamayi deneyin hatta samimi olduklarında yüzünüz hep güler yüzlü olsun. Hiç kiskanmamis gibi. Çünku belki de 2side kiskandiginizi çok belli ettiğiniz için inadiniza yapıyor olabilir. Hem belli etmezseniz daha iyi. Esinizlede konuşmayın hatasını anlayana kadar. Kaçan kovalanirmis. Bırakın o kovaalasin sizi. Hem eltinizlede arasına mesafe koyar boylelikle

Bu dediğimi de inan seni anlayarak yazdım.
Çünki benim sana sorduğum şey var ya bende var . Çocukluktan uktedir , hangi sevgilim beni 2. plana atsa sevsem de bitmiştir o iş. Dayanamıyorum çünki. Ben de her zaman sevdiğim insanın 1 numarası olmak istiyorum.

Ama maalesef hayatta işlerin öyle yürümediğinin de farkındayım , kendimi törpülemeye çalışsam da olmuyor.

Belli ki bu kadar dayandığına göre bu adam seni seviyor. Hiç alınmaca gücenmece yok bak bu lafıma , baya baya adam dayanıyor yani :KK53: .

Senden de ricam herkese peşkeş klasik cevaplarını vermeyi bi bırak , inan bu senin iyiliğin için. İnadını bi bırak yani.
Burda yüzünü bile görmediğin insanların derdi değil seninle inatlaşmak.

Kendinin farkına var canım. Sende de bi takım şeyler var ve törpüle bunları.
Elti meselen mesela , hayatta her zaman siyasi davranman gereken durumlar olacak , fakültede araştırma görevlisi birinin bunu benden iyi bilmesi lazım.
Öyle davranmak senin için zor olmamalı ?
Bir insan sen onu ne kadar önemsersen o kadar olur hayatında ..Önemseme gitsin.
Ben var ya araştırma görevlisi bi olabilsem yemişim sevgiliyi, yemişim kocayı :KK53::KK53::KK53:
Git tezine gömül ya :KK16:

Zaten eltimi şnsan yerine bile koymuyorum bazen ama eşimin onu önemsediğini görmek midemi bulandırıyor aklım almıyo yani

Bence ne kadar kiskandanizda bırakın bir süre kiskanmamayi deneyin hatta samimi olduklarında yüzünüz hep güler yüzlü olsun. Hiç kiskanmamis gibi. Çünku belki de 2side kiskandiginizi çok belli ettiğiniz için inadiniza yapıyor olabilir. Hem belli etmezseniz daha iyi. Esinizlede konuşmayın hatasını anlayana kadar. Kaçan kovalanirmis. Bırakın o kovaalasin sizi. Hem eltinizlede arasına mesafe koyar boylelikle

Öyle zaten ne barışmak ne konuşmk istiyorum şu an

Zaten eltimi şnsan yerine bile koymuyorum bazen ama eşimin onu önemsediğini görmek midemi bulandırıyor aklım almıyo yani

Öyle zaten ne barışmak ne konuşmk istiyorum şu an

İşte o mide bulantısını , o boşluk hissini , o siniri çok iyi anlıyorum .
Valla anlıyom billa anlıyom kız , aynılarını hissettiğim oldu . Çok konuşmak istediğimde bile o anki durumu hatırlayıp vaz geçtim hep ben .:KK53:
Ama dedim ya sana , bu hayat öyle olmuyor maalesef.

Oluyorsa da çok az insan için öyledir . Birbirinin gerçekten ama gerçekten 1 numarası olan insan azdır, varsa tabii.

Ya bu deveyi güdücen , ya bu diyardan gidicen .
İkisini de yapmıyorsun böyle arada kendine eziyet ediyorsun.

Sonuç olarak gene inat ediyosun.

Kurban olam Elif , insan sokakta yabancı birini görse bayılan onu bile insanlık namına doktora götürmeli , sen öğrencini niye götürüyon demişsin. Senin gerçekten öylece geçip gitmeyi vicdanın kaldıracak mıydı ?
Hele silgiye bişey diyemiyorum. :KK53:

Keske kadina "lutfen kocamin sirtini sivazlama" diye mail atsaydiniz da kadina eglence ciksaydi :D

O kadin adama dokundugunu bile unutmusken adamin karisinin kafaya takip kac zaman sonra "sen benim kocama dokundun!!" diye mail gondermesine gulerdi valla.

Keske kadina "lutfen kocamin sirtini sivazlama" diye mail atsaydiniz da kadina eglence ciksaydi :KK70:

O kadin adama dokundugunu bile unutmusken adamin karisinin kafaya takip kac zaman sonra "sen benim kocama dokundun!!" diye mail gondermesine gulerdi valla.

Bi de bu var bak Elif .
Davranşların hem kendini hem kocanı rezil etmeye yönelik gerçekten.

Bu kadının kocası bunu 10 kişiyle birden de aldatsa, gözünün önünde de yapsa bu kadın bo-şa-na-maz.
Gelir burada ağlar ağlar durur. Biz de 80 sayfa akıl veririz.

Adamın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bkz:Batum olayı.

O kelimeyi kullanmıyoruz lütfen. Onun dışında her şeyden konuşabiliriz ama o konu tarihin tozlu sayfalarına gömüldü.

Eşim benim hayatımdaki 1 numaralı insandır, ama ben onun için kendimi rezil edemem ki. Ya da o da benim saçma kaprislerim yüzünden neden kendini rezil etsin?
Bin kişinin bini de sana hak vermiyor ama sen haklı kendini görüyorsun, ilginçç

Eşi aldatmış mıydı ki Elif 'i ? Ben o kısmı kaçırdım bak

İspatlanamadı.
Ama rezervasyon sitesinde Batum'a yapılmış rezervasyon yakaladı Elif, eşi de sistem otomatik yapmıştır ben yapmadım dedi. Sonra birileriyle konuşturdu Elif'i yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da bu konu birden kapandı. Ama ufacık krizlerden dağları yakmaya devam tabi.

yahu konu sahibi hakket senin başka işin gücün yokmu?rahat bırak kocanı ben beni bilirdim ama,ooo ben senin yanında melekim melekk :halay::halay:

Bu kadının kocası bunu 10 kişiyle birden de aldatsa, gözünün önünde de yapsa bu kadın bo-şa-na-maz.
Gelir burada ağlar ağlar durur. Biz de 80 sayfa akıl veririz.

Adamın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bkz:Batum olayı.
Başka işin gücün yok mu
Amacın niyetin kötü senin

Hayır tabiki

Hayır ama teşebbüs vardı, bookingcom üzerinden Batum' da iki kişilik oda rezervasyon yapmış ve Elif' e de o tarihler aralığında eğitime gideceğini söylemiş. Elif de bunu öğrendi kavga etti sonra kapandı konu daha doğrusu Elif bu kez de eltiye sardı.

Elif şimdi üyeye cevap verip konuyu açtım diye de kızar ben konudan çıkayım. Zaten bu evlilik sakız gibi uzayacak adamdan ayrılmaya niyeti de yok biz de dört senedir laf anlatıyoruz boşuna.

Elif şimdi üyeye cevap verip konuyu açtım diye de kızar ben konudan çıkayım. Zaten bu evlilik sakız gibi uzayacak adamdan ayrılmaya niyeti de yok biz de dört senedir laf anlatıyoruz boşuna.
kolaylıkla ayrılmazlar.
daha bir senelik evliler.
bitirip tüketecek çok şey var.
elifff_____ elifff_____ hazır değil.
düzelmesi umudu bitmiş değil henüz.

Hayır ama teşebbüs vardı, bookingcom üzerinden Batum' da iki kişilik oda rezervasyon yapmış ve Elif' e de o tarihler aralığında eğitime gideceğini söylemiş. Elif de bunu öğrendi kavga etti sonra kapandı konu daha doğrusu Elif bu kez de eltiye sardı.

Asıl olay yapman konu buymuş eliff sen hala eltiy le öğrencilerle uğraş neyse ben şimdi senin aklını daha fazla bulandırmayayım ama eşinde çok masum değil gibi geldi bana :kahve:

Sen bunlarla besleniyosun bence

Elif kimseye hata bulma sabır taşı olsa çatlardı bu olayların karşısında.
Üyelerin suçu değil, kendini gözden geçirmelisin.
Düşün ki üyeler bile yıldı.

o_O
kolaylıkla ayrılmazlar.
daha bir senelik evliler.
bitirip tüketecek çok şey var.
elifff_____ elifff_____ hazır değil.
düzelmesi umudu bitmiş değil henüz.

İki oda işine nasıl inandı ben çözemedim.Eşi turizm görevlisi diye bir arkadaşını konuştutturmuş gibi geldi bana.

İki oda var biri kendi birisi eşi adına internette nasıl bir karışıklık çıkmış olabilir ki bu kadar tesadüf biraraya gelsin.o_O

Son düzenleme:
Back
X