çok üzülüyorum

Çevresinde sizin gibi insanlar olmasa muhtemelen daha mutlu olurdu. Bir kardeş ablası için nasıl “ben evleniyorum diye bana kızgın” yazar? Bunu nasıl düşünür ve dile getirirsiniz anlamadım. Çevremde kız kardeşi evlenmiş bir sürü kadın var. Umurunda olanı görmedim.

Ayrıca toplum olarak neden evlenme konusunda bu kadar hastalıklıyız acaba? Herkes evlenmek zorunda mı? Neden evlenmeyi bir başarı, evlenmemeyi bir başarısızlık olarak görüyoruz?

Evlendikten sonra da çocuk başarısı ya da başarısızlığı ortaya çıkacak. Hadi bakalım bu saçma yarışta hepinize başarılar...

Oysaki tek başarı insanın içindeki cevheri çıkarması ve kendini gerçekleştirmesidir. Evli ya da bekar fark etmez.

Kızcağız bu cahillerin arasında kaldım diye üzülüyordur.

Ne oluyor evlenince sinif mi atlaniyor? Evliligi ne cok buyutmussunuz gozunuzde. Belki ablanizin hayattaki tek amaci evlenmek degildir siz abartiyorsunuzdur

Kadinlar 30 - 35 yasinda 20'lerinden kat be kat daha guzel oluyor, size katilmiyorum. Ha biraz salivermistir kendini, toplarsa eline nice yirmilikler su dokemez.

kendisi yanlız kalacak diye kızgın hissediyor ben gidince, üzgünüm yanlış ifade etmişim...
keşke sizin gibi düşündüğüne emin olsam, o zaman gerçekten önemsemezdim.
inanın kendimi o kadar sevmiyorum, kendisini sevdiğim kadar.

Ne oluyor evlenince sinif mi atlaniyor? Evliligi ne cok buyutmussunuz gozunuzde. Belki ablanizin hayattaki tek amaci evlenmek degildir siz abartiyorsunuzdur

yanında kendisini sevecek birinin olmasını istemek abartmak mı?

ayrıca cahil sözünüz çok üzücü. tanımıyorsunuz, bilmiyorsunuz beni...

Amma abartmissiniz. Sanki evlenmsk dunyayi kesfetmek cidden komiksiniz. Ablanin yasindan daha kucugum ve ikinci kez bosaniyorum.
Siz evliligi super birsey sanmissiniz ya ablayi bosverin de siz acaba sandığınız hayati mi yasayacaksiniz. Hayaller Paris yasamlar Somali tatlim bilgine.

bak güzelim :) varsayimlarla ilerliyorsun. ablan adina hissedebildigini onun aklindan gecebilen dusuncelerini okuyabildigini saniyorsun.
belki halinden cidden mutludur? kalbinden geceni sen nerden bileceksin? üzüntülu bir kac anini görüpte aha evlenemedi ondan üzülüyor vs tarzinda sacma sapan kondurmalar yapma bir zahmet.
sen evlenemeseydin üzülürdün demek ki bunu anlamis olduk :) ama ablan belki uzulmuyordur? cok dertleniyorsan bu konu hakkinda kendisiyle konus. bosu bosuna kendinide üzme yani bukadar.
ablan kac yasina gelmis insan. eminim senin kadar dertlenmiyordur. o yaslarda akli selim insan kendini yerden yere atip depresyonlara girip vah tüh evlenemedim diye aglasmaz zaten merak etme. olmuyorsa olmuyordur. okadar cok evlenmek istese zaten evlenir. belki kafa dengim olmiyacaksa vs ozaman hic evlenmem daha iyi diye dusunuyordur. belki birtakim sartlari beklentileri vardir.
evlenmek cok zor birsey degil ki :)

hiç yapıcı bir mesaj değil ama sağolun yine de. umarım sandığım hayatı yaşarım...

bir insanın mutlu mu üzgün mü olduğunu bilmek için sihirli küreye ihtiyacımız yok bence. hele ki en yakınımızsa.
onun yanında sevebileceği ve kendisini sevebilecek birisinin olmasını istemek fena bişey mi?
ablam için üzülmemin nesi kötü?

belki baska birsey icin üzülüyordur diyorum bende. belki sizden habersiz sevgilisi olmustur ayrilmistir belki bambaska dertleri vardir vsvs...birsuru tahminde bulunabiliriz. ama icini okuyamazsin ablanin. özel hayatinida bilemezsin.
illa evlilik söz konusu olmayabilir üzüntüsunun nedeni diyorum yani.
fazla dertlenme bukadar. dertleniyorsan acik acik konus ablanla madem. hem fikrini zikrini ögrenmis olursun.

onun icin isteklerin fena da degil tabiki. ama zorla kolundan tutup evlen artik mutlu ol diyemezsin sonucta degilmi?
keyfi isterse evlenir. sonucta onu isteyen varmis ve oluyormus. demekki kendisi istemiyor belki dogru kisiyi bekliyor. en iyisi acikca konus ablanla bu konuyu. burdan bu konu hakkinda biz yardimci olamayiz ablanin hakkinda hayirlisi olsun demekten baska

Sanirim konu sahibi evlilik adi altinda ablasinin hayatinda sevecegi biri olsun istiyor, veya boyle ifade edebildi. O adina evlilik diyor ablasi evlenmek istemeyebilir ama dediginiz gibi gonul iliskilerinden dolayi da uzgun olabilir.

Benim bir akrabam da dunya iyisi insan, 50 yasin uzerinde hala fistik gibi ama evlenmedi, evlenmiyor. Bazi kisilere denk gelmiyor kolay kolay, kalpleri bir kere kirilmissa hele... kalbinizi guzel tutun W wishyouwishme ve ablaniz icin en iyisini dileyin evlilik yerine <3

çok teşekkürler güzel mesajınız için.çok güzel şeyler olsun istiyorum hayatında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…