çok üzülüyorum

wishyouwishme

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
49
37
18
37
Bu 2. üyeliğim rahatça dertleşebilmek adına ilk üyeliğimden açmadım, derdim sorunum ablam, bir yıl içinde evleniyorum, 1 yıl öncesinden de evlenebilirdim bekledim biraz belki ablam evlenir diye ne yazık ki olmadı.Eğitimli meslek sahibi, çok eğlenceli, güzel, becerikli ve iyi kalpli ama kısmeti kapalı bir insan adı ver deseniz onunki olur.

Çevresindeki herkes evlendi, kendisi hala güzel olsa da artık 20 lerindeki kadar güzel olmadığının bilincinde sürekli dile getiriyor, 36 yaşında şu an, giderek kendinden vazgeçiyor, sinirli, geçimsiz bir insana dönüşüyor, aslında öyle olmadığını biliyorum ama hayata geç kalmış olmanın verdiği hisle çok fazla bunalımda.
Birisini bulmak gibi hiçbir çabası yok yanlış anlaşılmasın, ama iyi biri çıksa kesin evlenir, aksini iddia etse de. Biliyorum güçlü görünmeye çalışıyor çok üzüldüğünü farkediyorum, elimden de birşey gelmiyor, anneme kalsa hiç sorun yok, neden bilmiyorum. Zamanında çok kişiyi reddetti, herkes çok beğenirdi, ama giden zaman geri gelmiyor işte.

Ben gidince tamamen içine kapanmasından korkuyorum, şu an bile bana kızgın olduğunu biliyorum evleniyorum diye asla söylemese de.
Çok doldum, çok ağladım,elimden bir şey gelmiyor, kendisiyle de açıkça konuşamıyorum bu durumu yanlış anlar diye. Evlenince başı göğe ermiyor belki insanın ama en azından hayatı bir yerinden yakalayıp devam ediyor insan işte. Tek başına mı geçecek hayatı.İnsanların acımasızlığı da çok üzüyor beni. Laf sokuyorlar bazen anlamamazlıktan geliyor bazen cevabını veriyor ama üzüldüğü gerçeğini değiştirmiyor.

Son düzenleme:
Pimpirikli midir ablan? Yani bir erkekte her detaya takılıyor mu. Kısmet nasıl kapalı olabilir. Tanıştırıyolar da erkek adaylar mi vazgeciyo

Nasip işte inşallah onun da en kısa zamanda karşısına iyi birileri çıkar
Annemin kuzeni var amca kızı o kadar güzelmiş ki gençken herkes bilirmiş dillere destanmış güzelliği ki şimdi elli yaşın üstünde hala güzel
Birini sevmiş ailesi vermemiş sonra da evlenmemiş kimseyle nişan yapmışlar bozulmuş nişanlar
Ablanın da sevip unutamadığı biri mi var ki hayır diyor acaba

Ablanız ne iş yapıyor?
Üzülmeyin herkesin bir kısmeti vardır belki de tavrı sizden ayrılmak istemiyordur bu sevgiden de olabilir herkes evlenecek değil ki..

Ablanız ne iş yapıyor?
Üzülmeyin herkesin bir kısmeti vardır belki de tavrı sizden ayrılmak istemiyordur bu sevgiden de olabilir herkes evlenecek değil ki..

öğretmen,özelde, mutlaka üzülüyodur ama bütün sebep bana üzülmesi değildir

Pimpirikli midir ablan? Yani bir erkekte her detaya takılıyor mu. Kısmet nasıl kapalı olabilir. Tanıştırıyolar da erkek adaylar mi vazgeciyo

Hiç pimpirikli değildir, eğitimli iyi birisi karşısına çıkmadı 5 yıldır, ondan öncekileri kendisi istemedi ama 5 yılda 1 tane de mi çıkmaz mesleğine uygun bir insan. Kimse tanıştırmıyor öyle bir ortam olamıyor, eğitimsiz birkaç kişi istedi, onları da kendisi istemedi.

Yani öyle evlenemedim diyecek yaşta değil ki
Zaten okul iş derken 30lu yaşlarda evleniyor herkes artık

öyle değil ya, gerçekten çevredeki herkes evlenince anlıyo insan. bir kaç yıla kadar evlendi evlendi sonrası zaten olmuyor kolay kolay.

Keşke öyle olsa. Çevremdeki bütün evlenenlerden her anlamda daha üstündür, ama gerçekten kısmeti kapalı ona inanıyorum artık.

Bir kadının en güzel yaşları 35 ve 45 arasıdır, fiziksel, ruhsal vs. Nasıl 20’lerindeki kadar güzel olmaz anlamadım. Belki çevrenin evlenmesi yönündeki sessiz sözsüz baskısı yüzünden hırçınlaştığından fiziksel güzelliği gölgelenmiştir ama en güzel yaşında. Keyfini çıkarsın

Reactions: su7
Görev size düşüyor:d bakın sağa sola sorusturun. Belki düğünde açılır kısmeti. Yeni ortamlara girsin hem ablan. Bu arada geç bı yaş değil evlilik için. Artık herkes bu yaşlarda evleniyor

Yok öyle sevip unutamadığı biri,biriyle uzun süre çıktı kendisi ayrılmıştı sonra sorumsuz diye, başka da öyle bir ilişkisi olmadı zaten.

Yani ortalama olarak türkiyede herkes biraz erken evleniyor ... o yüzden 35 yaslarinda insallah kendine göre birini bulur. Bekar cocuksuz ...

Kismetin ne zaman gelecegi belli olmaz. Hakkinda hayirlisi olur umarim. Biraz insanlari tanimaya calissin. Cok icine kapanirsa yuva kurmakta zorlanabilir. :))))

önce ablanız, sonrada siz takmayın böyle şeyleri. 3 günlük dünya yarının garantisi yok sonuçta, sağlıklı, keyifli huzurlu olmaya bakın sevin, sevdiklerinizle iyi vakit geçirin. Evlenmedende gayet güzel huzurlu yaşayabilir, eğer kısmetinde varsa elbet çıkar biri karşısına doğru zamanda.

Görev size düşüyor:d bakın sağa sola sorusturun. Belki düğünde açılır kısmeti. Yeni ortamlara girsin hem ablan. Bu arada geç bı yaş değil evlilik için. Artık herkes bu yaşlarda evleniyor

Öyle bir çevrem yok kendisi kadar sosyal değilim, insanlara denmiyor benim bir ablam var diye, gören herkes zaten enerjisini güzelliğini beğeniyor ama kimse öyle birini tavsiye etmedi, şunum var bunum var diye. Yapabilecek olsam çoktan yapardım.

Nasip kismet bu isler.
Ablan anlattigina gore uzuluyor bence de sen evleniyorsun o evlenemiyor diye
Ama yapacak birsey yok
Sen de hayatina devam edeceksin evleneceksin cocugun olacak vs.

Ablana da bol bol dua et tez zamanda hayirlsiyla evlensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…