- 18 Temmuz 2018
- 49
- 37
- 18
- 37
- Konu Sahibi wishyouwishme
-
bende 25 yaşındayım. ha 25 ha 35. olmayınca olmuyo. çevremde herkesin ilişkisi var. çocukluk arkadaşlarım evleniyo düzen kuruyo.
benimse hayatımda 2-2,5 senedir kimse yok. Yok çünkü. Karşıma kimse çıkmıyo.
Ben gezip tozmama bakıyorum. Kendimle mutlu olmayı daha da mutlu olmaya bakıyorum.
Evlilik anlaminda hayata otuzundan sonra baslamis biri olarak sunu net söyleyebilirim ki gerçekten herseyin bir zamanı varmis eger kismette varsa tabiteşekkür ederim, inşallah en hayırlısıyla çabucak kabul olsun.
Evlilik anlaminda hayata otuzundan sonra baslamis biri olarak sunu net söyleyebilirim ki gerçekten herseyin bir zamanı varmis eger kismette varsa tabi
İnşallah deyip duaya ortak olalımNe olur erkenden gelsin ki bu kısmet.
Ne de inanmışsın evliliğin bu kadar mukemmel olduğuna, ablanı da güya konuyu anlatırken ne çok yermissin. Belki senden daha güzel evlilik yapacak kendi adina bu kadar sevinme, ablan adına da bu kadar üzülme. Öyle aciz, zavallı anlatmıssin ki kizi ben savunma geregi duydum. Gelin ata binmis ya nasip demislerBu 2. üyeliğim rahatça dertleşebilmek adına ilk üyeliğimden açmadım, derdim sorunum ablam, birkaç ay içinde evleniyorum, 1 yıl öncesinden de evlenebilirdim bekledim biraz belki ablam evlenir diye ne yazık ki olmadı.Eğitimli meslek sahibi, çok eğlenceli, güzel, becerikli ve iyi kalpli ama kısmeti kapalı bir insan adı ver deseniz onunki olur.
Çevresindeki herkes evlendi, kendisi hala güzel olsa da artık 20 lerindeki kadar güzel olmadığının bilincinde sürekli dile getiriyor, 35 yaşında şu an, giderek kendinden vazgeçiyor, sinirli, geçimsiz bir insana dönüşüyor, aslında öyle olmadığını biliyorum ama hayata geç kalmış olmanın verdiği hisle çok fazla bunalımda.
Birisini bulmak gibi hiçbir çabası yok yanlış anlaşılmasın, ama iyi biri çıksa kesin evlenir, aksini iddia etse de. Biliyorum güçlü görünmeye çalışıyor çok üzüldüğünü farkediyorum, elimden de birşey gelmiyor, anneme kalsa hiç sorun yok, neden bilmiyorum. Zamanında çok kişiyi reddetti, herkes çok beğenirdi, ama giden zaman geri gelmiyor işte.
Ben gidince tamamen içine kapanmasından korkuyorum, şu an bile bana kızgın olduğunu biliyorum evleniyorum diye asla söylemese de.
Çok doldum, çok ağladım,elimden bir şey gelmiyor, kendisiyle de açıkça konuşamıyorum bu durumu yanlış anlar diye. Evlenince başı göğe ermiyor belki insanın ama en azından hayatı bir yerinden yakalayıp devam ediyor insan işte. Tek başına mı geçecek hayatı.İnsanların acımasızlığı da çok üzüyor beni. Laf sokuyorlar bazen anlamamazlıktan geliyor bazen cevabını veriyor ama üzüldüğü gerçeğini değiştirmiyor.
Ne de inanmışsın evliliğin bu kadar mukemmel olduğuna, ablanı da güya konuyu anlatırken ne çok yermissin. Belki senden daha güzel evlilik yapacak kendi adina bu kadar sevinme, ablan adına da bu kadar üzülme. Öyle aciz, zavallı anlatmıssin ki kizi ben savunma geregi duydum. Gelin ata binmis ya nasip demisler
Ablan geç kalmamış. Hiçbir şey için bana bunları yazarak beni etkileyemezsin. Umarım sen ablanın böyle düşüncelerini hissettirerek psikolojisini bozmazsınSizin gibi insanların varlığı benim için inşallah hep bilgisayar ekranında kalır çok art niyet bu, ablama olan hislerimden o kadar eminim ki, benden iyi bir evlilik yapmasını herşeyden çok isterim, onun için bekledim zaten sadece evlensin diye. Sorun olmayacağını bilsem daha da beklerdim. Ablamı nerde yerdiğimi bilmiyorum her zaman benden çok daha iyi olduğunu düşünürüm bir çok konuda, güzellik, beceriklilik, sosyallik... İlk mesajımda da yazdım evlenince insanın başı göğe ermiyor ama hayatı bir yerden yakalamış oluyorsun, yaşının getirdiği görevlerden bir tanesi, ayrıca kim yaşlanınca yanlız kalmak ister, ya da çocuk sahibi olmayı istemez.
Probleminizin ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah sizin hayatınızda Allah insanlar hakkında iyi düşünmenizi sağlayacak güzel şeyler yaşatır.Mesajınızı okuyunca şok oldum.Bu kadar kırdınız beni.
Ablan geç kalmamış. Hiçbir şey için bana bunları yazarak beni etkileyemezsin. Umarım sen ablanın böyle düşüncelerini hissettirerek psikolojisini bozmazsın
Şu dünyada en sevmediğim insan modelisin. O küçük aklıyla çaktırmadan laf sokan zavallılara hiç tahammülüm yok canım ya. Hikayenle benim hikayemin hiç benzerliğu yok. Kaldı ki kız kardeşim de yok. Sadece sende olmayan empati duygum daha fazla insanlara karşı. Eğer kız kardeşim olsaydı benden önce evleniyor diye bana acıyıo böyle bir başlık açtığını görseydim önce oturur ağlardim. Sonra da kardeşimi gebertirdim. Yine söylüyorum burdaki çoğu kadının yazdıgı gibi ablan için hiçbir şey geç değil. Bu tuhaf düşüncelerini de umarım ona yansıtmazsın.
Şunu bir daha oku. Ablan için acınacak bir durum yok, neyin ne olacağı belli olmaz kendi kendine düsüncelere girme diye yazmışım. Yalnız ne büyük egon varmış. Peki o zaman ne güzel senin için hayat güzel mutluluklar, ablana da yazık zavallı. Mutlu oldun mu?Ne de inanmışsın evliliğin bu kadar mukemmel olduğuna, ablanı da güya konuyu anlatırken ne çok yermissin. Belki senden daha güzel evlilik yapacak kendi adina bu kadar sevinme, ablan adına da bu kadar üzülme. Öyle aciz, zavallı anlatmıssin ki kizi ben savunma geregi duydum. Gelin ata binmis ya nasip demisler
Şunu bir daha oku. Ablan için acınacak bir durum yok, neyin ne olacağı belli olmaz kendi kendine düsüncelere girme diye yazmışım. Yalnız ne büyük egon varmış. Peki o zaman ne güzel senin için hayat güzel mutluluklar, ablana da yazık zavallı. Mutlu oldun mu?
Bak çok art niyetlisin Allah senin kalbine göre versin. Ablan için acınacak bir durum soz konusu değil yazdım diye beni art niyetle suclayarak demedigini bırakmadın. Kötüsün kusura bakma. Sen iyi niyetli değilsin. Illallahİyi geceler, sizin düşüncelerinizi bulandıran, her iyilikteki arka planı sorgulayan bütün sorunlarınız çözülsün,yürekten diliyorum.
Hayat benim için de çok güzel değil, inşallah o da olur.İnşallah sizin çevrenizde de benim ablamı sevdiğim kadar sizi seven, düşündüğüm kadar sizi düşünen biri olur. Ablamın zavallı olduğunu düşünmüyorum, hakettiği hayatın şu anda yaşadığı hayatla uzaktan yakından ilgisi yok onu anlatıyorum.Belki duygusallığımdan dolayı yanlış ifade ettim bilmiyorum. Ama öyle hissetmediğimi biliyorum, merhamet dolu bir üzülme hissediyorum evet, ama bu sadece çok daha iyisini hakediyorsun üzülmesi. Sığ bir üzülme değil yani.
Zamana bırakmak gerek o zaman 35 yaş geç değil artık kendine göre birini gayet de bulurYok öyle sevip unutamadığı biri,biriyle uzun süre çıktı kendisi ayrılmıştı sonra sorumsuz diye, başka da öyle bir ilişkisi olmadı zaten.
İlla biriyle evlenince mi hayata başlanmış, yakalanmış olunuyor?
Sevgili konu sahibi iyi niyetinizden şüphem yok, ama ablanızın adına üzülmenizi gerektirecek ya da çare aranacak bir durum göremiyorum.
Madem kısmet, nasip vs. şeylere inanıyorsunuz, neye üzülüyorsunuz?
Gurur duyun ablanızla. Bahsettiğiniz ablanız benim gözümde harika bir kadın portresi çizdi...
Zamana bırakmak gerek o zaman 35 yaş geç değil artık kendine göre birini gayet de bulur
Komşumuzun oğlu vardı ,
35 yaşında ve evlenememişti.
Geçen hafta kardeşi evlendi aynı hikaye olduğu için yazıyorum.
Kardeşinin düğününde bi kıza aşık oldu ,
Kız da ona hissetmiş bişeyler.
2 hafta içinde söz olacak dediler.
Belki de kısmet sizin düğündedir :)
Kocamın kuzeni aynı şekilde herkesi reddetmiş bizim düğünde buldu anlaştı kocası ile bizden 4 ay sonra evlendi benden 3 ay önce oğlu oldu. Aynen bu işler kismet nikahta keramet vardır derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?