E desenize anne ben ödüyorum nasıl sen aldın diye.Slm arkadaşlar canım çok sıkkın.konuya şöyle gireyim.esim çok eli açık biri herkese karşı aynıdır.cimriligi hiç yoktur.evimizde şimdiye kadar çok şükür herşey oldu.simdi ev aldık haliyle borç fln baya bir sıkıstık.bu süreçte eşimin ailesi maddi olarak baya yardım ettiler ev hediyesi olarak beyaz esyalarimi aldilar.bu süreçte benim ailemden kuruş cikmadi.hatta ustunede hiç inanmadilar maddi olarak daraldigimiza.ailemin zaten iki lafindan biri yoktur.surekli yok iki maaş var ama hicbiseye masraf yapmamaya çalışırlar.neyse eve gireceğiniz zaman annem perdeler ve halıları ben alayım ev hediyesi olark dedi.eyvah bunun altından bişey çıkar ama dedim kendi kendime.esimin ailesi maddi olarakta çok yardım etti ezilmemek adına kabul ettim.neyae gittik aldık en uygunu seçtim hatta bitanesi hiç hoş olmadı gidip istediğimi aldım ve farkı kendim odedim.ucuncu taksiti ödedim ama hala çit ses yok.defalarcada annemin yaninda perdenin taksidini ödedim diye lafinida geçirdim.niye odedin oderdik fln dedi ama gerisi gelmedi sonuçta adamın muhattabida benim.annrm insanların yanindada sürekli perdelerini ben aldım diyor övünerek.bu sefer ben sinirleniyorum kendi kendime.tmm almak zorunda değil ama.evlebdim evleneli hep sikintidalar diye.dogumlarimda hep onların alacağı hediyeleri kendim aldım.ve annem hep övündü ben aldım ettim diye.hadi üzülmesin kirilmasin diyorum yinede ses etmiyorum.ama eşimin haberi yok bu dueumdan ve ben calismiyorum şuan şimdiye kadar harçlıklarımdan ordan burdan kistim ödedim.simdi başka taksitlere de girdim.bazen nasıl yapicam edicem bakalım diyorum.annem hiç oralı olmuyor.allah yardım eder deyip gecistiriyor.hep sürekli bir yakınma yok yok yok.bir kere şükür yok.haliyle bende strese giriyorum keşke hediye işine girmeseydim mecbur alınacaktı zaten eşim alırdı.bazende böle dusunmekte haksızlık mı ediyorum diyorum.vede benim anneme onun bana yaptığından çok çok fazla desteğim oldu hep.kebdime ne aldiysam hep onada almaya çalıştım şimdiye kadar annedir hakkı ödenmez diye ama bu durum çok canımı sıkıyor.bu saatten sonra esimede söyleyemem ilerde kalkar bişey der üzülürüm.
Aynnde öle birşey desem çok suçlu olucam.esime söylesem bu saatten sonra öder aslında ama hiç hoş olmazSen susarsın onlar övünürler işte , sen konuşunca nankör olursun bilmem ne , var böyle ana babalar .
En sonunda diyecem hadi sabır sabır diyorum.ballandira ballandıra anlatınca çok sinir oluyorum.keske hiç girismeseydim bastan.calisiyor olsam hiç uzulmem.nasil soyleyim şimdi esimede bilmiyorumE desenize anne ben ödüyorum nasıl sen aldın diye.
Bence.esine soyle ama oncesini karistirma annemler sksmis.hediye olarak aldigi seylerin biraz borcu kalmis biz odesek olur mu de. Bastan ben odedim dersen ondan gizledigin icin daha cok kizabilir. Annende anladgm kadaryla senn odedgni aciga cikarack biri deglAynnde öle birşey desem çok suçlu olucam.esime söylesem bu saatten sonra öder aslında ama hiç hoş olmaz
Ailemde hep yoktur hep aglanirlar.yarim saat oturmaya git başına ağrı girip dönersin.yeme içme dışında hiçbir şeye para harcamazlar.esimde çok para olduğunu dusunuyorlar.esimde hiç yok demez hep şükür der.Ailenizin durumu nasıl? Gerçekten zor durumda olabilirler mi? Belki sizin durumunuzun da çok iyi olmadığını bilmiyordur. Bu sebeple rahat davranıyordur. Olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ben çoktan birinin yanında övünürken söylerdim taksitleri ben ödüyorum sen nasıl aldın diye. Tamam almak zorunda değil ama kendisi söylemiş e birliktede gitmişsiniz. Yaptığı ayıp bence. Doğum hediyesinde de aynısını yapmış.Slm arkadaşlar canım çok sıkkın.konuya şöyle gireyim.esim çok eli açık biri herkese karşı aynıdır.cimriligi hiç yoktur.evimizde şimdiye kadar çok şükür herşey oldu.simdi ev aldık haliyle borç fln baya bir sıkıstık.bu süreçte eşimin ailesi maddi olarak baya yardım ettiler ev hediyesi olarak beyaz esyalarimi aldilar.bu süreçte benim ailemden kuruş cikmadi.hatta ustunede hiç inanmadilar maddi olarak daraldigimiza.ailemin zaten iki lafindan biri yoktur.surekli yok iki maaş var ama hicbiseye masraf yapmamaya çalışırlar.neyse eve gireceğiniz zaman annem perdeler ve halıları ben alayım ev hediyesi olark dedi.eyvah bunun altından bişey çıkar ama dedim kendi kendime.esimin ailesi maddi olarakta çok yardım etti ezilmemek adına kabul ettim.neyae gittik aldık en uygunu seçtim hatta bitanesi hiç hoş olmadı gidip istediğimi aldım ve farkı kendim odedim.ucuncu taksiti ödedim ama hala çit ses yok.defalarcada annemin yaninda perdenin taksidini ödedim diye lafinida geçirdim.niye odedin oderdik fln dedi ama gerisi gelmedi sonuçta adamın muhattabida benim.annrm insanların yanindada sürekli perdelerini ben aldım diyor övünerek.bu sefer ben sinirleniyorum kendi kendime.tmm almak zorunda değil ama.evlebdim evleneli hep sikintidalar diye.dogumlarimda hep onların alacağı hediyeleri kendim aldım.ve annem hep övündü ben aldım ettim diye.hadi üzülmesin kirilmasin diyorum yinede ses etmiyorum.ama eşimin haberi yok bu dueumdan ve ben calismiyorum şuan şimdiye kadar harçlıklarımdan ordan burdan kistim ödedim.simdi başka taksitlere de girdim.bazen nasıl yapicam edicem bakalım diyorum.annem hiç oralı olmuyor.allah yardım eder deyip gecistiriyor.hep sürekli bir yakınma yok yok yok.bir kere şükür yok.haliyle bende strese giriyorum keşke hediye işine girmeseydim mecbur alınacaktı zaten eşim alırdı.bazende böle dusunmekte haksızlık mı ediyorum diyorum.vede benim anneme onun bana yaptığından çok çok fazla desteğim oldu hep.kebdime ne aldiysam hep onada almaya çalıştım şimdiye kadar annedir hakkı ödenmez diye ama bu durum çok canımı sıkıyor.bu saatten sonra esimede söyleyemem ilerde kalkar bişey der üzülürüm.
Zaten hep böyle oldu dogumlarimda altınını alacaklari şeyleri hep aldım.hep böyle aglandiklari için.ama hep annem övündü durdu yok bebek arabası aldım yok altın aldım ama ben o taksitleri nasıl ödedim bana sorBence.esine soyle ama oncesini karistirma annemler sksmis.hediye olarak aldigi seylerin biraz borcu kalmis biz odesek olur mu de. Bastan ben odedim dersen ondan gizledigin icin daha cok kizabilir. Annende anladgm kadaryla senn odedgni aciga cikarack biri degl
Böyle yapan taraf genelde es ailesi olurdu ama ... Annenizin mantigini anlamadim ben alayim edeyim diyor ama almamis oluyor sonra ben aldim diye övünüyor .. gercekten ilginc .. hic söylemediniz mi Anne sen almadin ki bunlari diye belki bi bozulmasi gerekiyordu anlamasi icin ..Slm arkadaşlar canım çok sıkkın.konuya şöyle gireyim.esim çok eli açık biri herkese karşı aynıdır.cimriligi hiç yoktur.evimizde şimdiye kadar çok şükür herşey oldu.simdi ev aldık haliyle borç fln baya bir sıkıstık.bu süreçte eşimin ailesi maddi olarak baya yardım ettiler ev hediyesi olarak beyaz esyalarimi aldilar.bu süreçte benim ailemden kuruş cikmadi.hatta ustunede hiç inanmadilar maddi olarak daraldigimiza.ailemin zaten iki lafindan biri yoktur.surekli yok iki maaş var ama hicbiseye masraf yapmamaya çalışırlar.neyse eve gireceğiniz zaman annem perdeler ve halıları ben alayım ev hediyesi olark dedi.eyvah bunun altından bişey çıkar ama dedim kendi kendime.esimin ailesi maddi olarakta çok yardım etti ezilmemek adına kabul ettim.neyae gittik aldık en uygunu seçtim hatta bitanesi hiç hoş olmadı gidip istediğimi aldım ve farkı kendim odedim.ucuncu taksiti ödedim ama hala çit ses yok.defalarcada annemin yaninda perdenin taksidini ödedim diye lafinida geçirdim.niye odedin oderdik fln dedi ama gerisi gelmedi sonuçta adamın muhattabida benim.annrm insanların yanindada sürekli perdelerini ben aldım diyor övünerek.bu sefer ben sinirleniyorum kendi kendime.tmm almak zorunda değil ama.evlebdim evleneli hep sikintidalar diye.dogumlarimda hep onların alacağı hediyeleri kendim aldım.ve annem hep övündü ben aldım ettim diye.hadi üzülmesin kirilmasin diyorum yinede ses etmiyorum.ama eşimin haberi yok bu dueumdan ve ben calismiyorum şuan şimdiye kadar harçlıklarımdan ordan burdan kistim ödedim.simdi başka taksitlere de girdim.bazen nasıl yapicam edicem bakalım diyorum.annem hiç oralı olmuyor.allah yardım eder deyip gecistiriyor.hep sürekli bir yakınma yok yok yok.bir kere şükür yok.haliyle bende strese giriyorum keşke hediye işine girmeseydim mecbur alınacaktı zaten eşim alırdı.bazende böle dusunmekte haksızlık mı ediyorum diyorum.vede benim anneme onun bana yaptığından çok çok fazla desteğim oldu hep.kebdime ne aldiysam hep onada almaya çalıştım şimdiye kadar annedir hakkı ödenmez diye ama bu durum çok canımı sıkıyor.bu saatten sonra esimede söyleyemem ilerde kalkar bişey der üzülürüm.
Bence annenize açık açık söyleyin tekrar yakındığında. Sürekli yok diyorsunuz bizim de durumumuz iyi değil. Aldığın hediyeyi bile eşimden gizli ben ödedim. Ben de çalışmıyorum sonuçta falan deyin. Siz de ona dert yakının belki anlar.Ailemde hep yoktur hep aglanirlar.yarim saat oturmaya git başına ağrı girip dönersin.yeme içme dışında hiçbir şeye para harcamazlar.esimde çok para olduğunu dusunuyorlar.esimde hiç yok demez hep şükür der.
Birlikte gittik almaya haliyle adamda geldi ölçü almaya takmaya fln.simdi odenmediginde bana gelir.ses çıkmayınca da ben ödemek zorunda kaldim.hadi eşime ve ailesine eksikli kalmayim diye kabul ettim şimdide işte oralı olmuyorlar.allah yardım eder deyip oturuyoruzAyranı yok içmeye bişeyle gider mıçmaya. Ne gerek var bunlara. Ya ödeyemeyecek durumda olsaydınız? Başkalarının havasını kendi paramla ödemezdim, eşimi de böyle saçma oyunlarla yormazdım. Hele ki ihtiyac yoksa. Hediye alınır verilir biter.. ödeme konusunda neden muhattap sizi almışlar ki? Eksik mi anlattınız?
Anneniz bana ilginc geldi iyi dusunmek istiorm belki bir sorunlari var maddi belki de sizi gercekten para icinde yuzuyor olarak dusunuyor olabilir. Genelde anneler daha destekcidir daha cok kosturur kaynanalar ise pek birsey almaz etmez kaynananizin kiymetini bilin asil anne oZaten hep böyle oldu dogumlarimda altınını alacaklari şeyleri hep aldım.hep böyle aglandiklari için.ama hep annem övündü durdu yok bebek arabası aldım yok altın aldım ama ben o taksitleri nasıl ödedim bana sor
Dedim ama lafı degistiriyor hiç oralı bile olmuyor bana ellemeyen yılan bin yıl yaşasın hesabı.hep açıklarını kapatmama alıştı.soylesem zaten benden kötüsü olmaz.ben baştan yine başıma böle bişey gelir diye hissettim zaten ahhh keşke girmeseydimBöyle yapan taraf genelde es ailesi olurdu ama ... Annenizin mantigini anlamadim ben alayim edeyim diyor ama almamis oluyor sonra ben aldim diye övünüyor .. gercekten ilginc .. hic söylemediniz mi Anne sen almadin ki bunlari diye belki bi bozulmasi gerekiyordu anlamasi icin ..
Tek bir soru tek bir umarım var. Abiniz var mı? Yani gelininiz? Varsa sabırlar dilerim gelininize. Anneyken böyleyse kv rolü kabusBirlikte gittik almaya haliyle adamda geldi ölçü almaya takmaya fln.simdi odenmediginde bana gelir.ses çıkmayınca da ben ödemek zorunda kaldim.hadi eşime ve ailesine eksikli kalmayim diye kabul ettim şimdide işte oralı olmuyorlar.allah yardım eder deyip oturuyoruz
Annemlerin hiç maddi sorunları bitmez babam hep ev alın derdi bize size kredi çekerim falan filan.sonra ev işine girisince şakayla karışık dedim baba az destek çık bakalım diye.banami guvendiniz aldınız dedi.odeyemezseniz satarsiniz dedi oda son oldu zaten bir dahada tikimi cikarmadimAnneniz bana ilginc geldi iyi dusunmek istiorm belki bir sorunlari var maddi belki de sizi gercekten para icinde yuzuyor olarak dusunuyor olabilir. Genelde anneler daha destekcidir daha cok kosturur kaynanalar ise pek birsey almaz etmez kaynananizin kiymetini bilin asil anne o
Zaten hep onların borçlarını odedi.oblari benden daha çok kayiriyor birine bedelli askerlik için kredi çekti ben kız olduğum icinzaten hep arka plandayimTek bir soru tek bir umarım var. Abiniz var mı? Yani gelininiz? Varsa sabırlar dilerim gelininize. Anneyken böyleyse kv rolü kabus
Aşağıda bi üyenin yazdığı gibi yapın. Annem zorlanıyor biz ödeyelim diyin. Afedersiniz ama eşinizde enayi değil. Aynı şeyi eş ailesi yapsa hiç hoş olmazdı değil mi?En sonunda diyecem hadi sabır sabır diyorum.ballandira ballandıra anlatınca çok sinir oluyorum.keske hiç girismeseydim bastan.calisiyor olsam hiç uzulmem.nasil soyleyim şimdi esimede bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?