Çok uzuluyorum

Eşime söyleyeceğim galiba bu gidişle çünkü borç istume kalmış görünüyor annemde gelmiyor evime aramiyorda.hatirlattigim için kızıyor sanırım.

Bütün evin eşyasını neden degistirdiniz ?

Gidip taksidi isteyin , kaç kaldı ?
Evin eşyasını hepsini degistirmedim perdelerin uymadı kvalidemlerde beyaz eşyaları kendileri aldılar hediye olarak alınacak sadece perde varda kvdemin yanında annemde atladi ben alcam diye böle gelisti

Burası küçük biyer olduğu için senet fln yok adam defterine not tutuyor.ama odenmediginde benim evimi biliyor onu demek istedim.adam napsin çıkar bana gelir.ole bir durumdada toplu ödemem zor olur diye düşündüm bastan

Aynn hata bende önceden çok tepki vermiştim bir daha yapmazlar belki dedim ama aynı maalesef.simdiye kadar bana öyle karistiki anlatamam.evime gelenime gidenime kadar.yok o arkadaşını beğenmedim yok öbürü şöyle öbürü boyle.biryere gitmeye korkuyorum artık o derece sürekli kontrol ediyor

Anne beni niye borca soktun derim yanı?
Ödemeycksen söyle esim halletsin derm
Calısmadan es den gizli nasıl kalkacaksiniz altından?

Cok iyi anlıyorum
Bi yakın akrabam maddi durumları süper olmasına ragmen dügünde damada alınacak damatlık icin atıyorum 500tl para vermişler kızına tabi en dandik smokin bile 1000lerden basladıgı icin kız mecbur harclıklarından üstüne koyup iyi bi yerden almıstı
Ama sorsan damatlıgı ailesi yaptı
Bu vebunun gibi bi dünya seyi cebinden alıp ailem aldı diyip duruyordu eş kişisine
Eş kişisinin ailesi bişeylee yapıyorsa kızda kendini ezdirmemek icin kendi aileside yapıyor gibi davranıyordu seneler gecti hala yapar bunu eşinin agzına sizinkiler cimri lafını vermemek icin
Ama sizin durumunuz yok calısmıyorsunuz eşinize mecbur simdi sıkısmıslar ödeyemiyorlarmıs gibi bişeyler demeniz gerekiyor

Aynı bende arkadaşınız gibiyim işte evlebdim evleneli bileyim.hadi ailem ezilmesin diye.onlara laf gelmesin diye ama anlayan yok.birc odenene kadar üstüne birde kuserler.kebdimi öksüz kimsesiz hissediyorum varlar ama yoklar

Desem nolacak bı sueu bağırıp çağıracak kaciyozmu idemicezmi deyip üste cikacak bilmiyorum nasıl kalkicam altından.dusunmekten sirtlarim agriyor.
Gercekten cok enterasan
Ben birinin yanında anlatırken,annem seçti,taksitlerini ben ödedim derim net.
İsteği kadr bağırsın.

Var böyle kız aileleri yalnız değilsiniz
Maddi beklentiyi sıfıra düşürünce emin olun daha mutlu olursunuz
Birdahada ben alıcam ben yapıcam dediklerinde ay anne perde gibi mi benek arabası gibi aman kalsın beni daha fazla borca sokma yeter der red edersin

Birdahami son olsun.ama insan çok kırılıyor.okadar kirginimki.bikerede bu konu geçtiğinde ben kendime alamıyorum ki sana nasıl alayım demisti

Gercekten cok enterasan
Ben birinin yanında anlatırken,annem seçti,taksitlerini ben ödedim derim net.
İsteği kadr bağırsın.
Aynn öyle yapicam ayıp mayip demiyecem.annem hep kendi pohpohlabsin istiyor.cok stresli.inanin annem yuzbden ne biyere gidebiliyorum ne birisini kabul edebiliyorum.herkese bi kulp.onu beğenmedim bunu beğenmedim niye kabul ettin niye geliyorlar niye gidiyorsun diye diye yildirdi beni kimseye gitmiyorum kimsede gelmiyor artik

lafını cidden çok pis koymalısın
her fırsatta da söyle bence
hatta mümkünse ulu orta söyle ki utansınlar, böyle anneler için senin üzülmenden çok etrafa rezil olmaları önemlidir çünkü.
ben olsam insanların yanında hep allah razı olsun kocamdan her şeyimi yaptı diye övünürdüm. Ana evinde bu kadar el üstünde tutulmadım falan de

Aynn kendisi etrafa iyi olsun kızı nolursa olsun hesabinda çok kalbim kirik.ole yapıyorum eşim yaptı ettl diye anlatıyorum bu seferde işte çok bolluk içinde saniyo bizi.

Yanlış anlamayın kesinlikle eleştirmek için demiyorum ama bana böyle sıkışıp strese girip ordan burdan kısıp ev almak hoc mantıkli gelmiyor etrafımda bu şekilde alan kimi gorduysem mutsuz yeri geldi boğazından kisiyor borç ödüyor buda bana doğru gelmiyor. Evet ev sahibi olmak güzel bişey ama güzel bir gelir ve dayanak varsa alınmalı aksi taktirde 3 günlük yaşayacağımız dünya için bu kadar evliliğin ilk yıllarını duble sıkıntıya sokmak çok kötü. Kendi halam gençliğinde sıktı sıktı sıktı ev sahibi olmak için geldi memleketine emekli oldular ev yaptılar ve evinde oturmadan oldu

Biz zaten kimseye güvenerek almadık.biraz birikmisimiz vardı.esimin ailesi kendileri yardım etti çocuklarına destek olmak için.sonra üstüne ev hediyesi alınca annemde gaza gelip perdeleri attı ortaya olay böyle gelişti.yoksa annem demeseydi eşim zaten alacakti.simdi bende eşime bu durumu bahsedemiyorum durum boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…